...

Här är min outfit dåra. Kanske inte speciellt bra bild men men.  Ser ganska cp ut menmen. GOTT NYTT ÅR!

2008

Sista dagen av 2008 rätt tufft. Det har gått otroligt fort fet här året.
Jag har hunnit med en hel del:

Skaffat nya vänner.
Vart i spanien.
Vart på sista året på sports camp.
Fått dom första betygen. Hah
Spenderat pengar på kläder haha.
Blivit mognare som person.
Vart på Nrj festivalen.
Fyllt år.
Testa grejer jag inte gjort förut.
Gråtit. Vart glad haha.

Jah det finns massor. Och nu börjar året ta slut skönt det, då kan man ta nya tag och hoppas på ett bättre år.
Nu till slut har jag till och med bestämt mig vad jag ska ha för kläder på mig. Det blev en Svart hög kjol och en lila/rosa pösig tröja. Kasnke kan lägga in en bild lite senare men inte just nu för nu ska jag fixa håret. Gott nytt år !

dagen innan nyår,

Som sagt imorgon är det nyår! Jag vet inte riktigt eller jag vet kanske ingenting just nu. Nej det är helt sant, jag vet INGENTING. Imorgon vet jag inte vad jag ska ha för kläder på mig. Jag åkte ju in till stan med syrran idag för att hämta lite kläder som jag skulle kunna välja mellan tills imorgon. Så nu har jag beslut ångest. Yippi! Sen vet jag inte ens hur det blir imorgon. Jah jah det löser sig säkert. Det ska bli lite spännande, aa eller vet inte riktigt hur jag ska utrycka mig, men jag är ju som sagt livrädd för raketer så haha hade tänkt att försöka att inte skämma ut mig för hela nynäs i år. Okej det var typ ett helt inlägg om nyår...?
Men idag då, aa det vart en ganska bra dag. Hah efter att jag vart hos Carro skulle jag åka buss till Sös där mamma jobbar. Där presenterade hon mig för sinna arbetskamrater. PINSAMT! Jag tycker inte om att bli presenterad, och inte minst som jah här är då min dotter ulrica. Nej helst inte presenterad av någon som någon. Jah jah det var ju trots allt bara en kortis. Så jah jag stog ut. Men sen tog vi bussen till gullmarsplan och där ifrån bussen till nynäs. Och lilla jag somnade på bussen, det var skönt. Sen kom Ninja hem till mig och skulle vara smakråd. Och hon tyckte att kläderna som jag liknade en flygvärdinna/ servitris var finast. Så jah vi får se vad det blir.

30 dec 1 dag kvar.

gomorron alla morgon pigga. Just nu skriver jag ett litet inlägg sådär precis innan jag ska dra. Idag blir det stan som sagt med syrran. Men jag tror faktiskt jag måste kila nu. Bye

Brun?! Skulle inte tro det va.

Idag tog jag en promenad ner till centrum med Carro. Vi  solade solarium eftersom hon tyckte att jag var så blek. Om jag får säga det själv tycker jag inte att jag blivit någe brunare men men. Sen har jag inte gjort så mycket mer antar jag. Eller jo hade simträning också, sen drog jag ut eller ja hem till Minea. Sen har jag väll ändå inte gjort så mycket mer. Men min kära mor köpt en hög grå kjol och en svart tröja till mig från MQ. Tack får man väl säga, jätte fina tyckte iaf jag. Och imorgon ska jag åka in med Carro hem till henne och hämta en klänning jag tänkte låna och ha på nyår eftersom jag inte hittade någon sist jag var i storstan. Och just nu sitter jag här och fördröjer tiden tills jag ska hoppa i säng, det vill säga strax. Jah jah, men nu har jag inte så mycket mer att berätta. Hörs!
<3


Söndag.

Shullahopp. Idag har jag bara varit hemma och tagit de lungt. Supeeer skönt. Spelade lite gh och städade rummet. Sen var det simning. Och nu sitter jag här ska snart kolla på film med syrran. Aja hörs kanske senare ha de gött.


omg,omG,oMG,OMG!

Idag var jag inte stan med Linnea och Minea. Det var väldigt mycket folk och jag hittade ingenting. Lite tråååk. Sen träffade jag syrran en lite snabbis också. Sen såg vi ju en massa andra nynäshamnare också.
Men sen när vi drog hem färgade vi Mineas hår och satte i hennes hårförlängning. Sen drog vi ut... Och säger bara OMG!
hahahah. Aja de va väll en upplevelse de med. Men just nu gör jag ingenting.Och imorron ska jag väll vara med Linnea och Minea i guess. Sen ere simning. Aa sen har jag ingen aning, men men ha de gött!

Det blir aldrig som man tänkt sig.

slapp dag.

Idag vare chill. Hah. Nej men jag och Linnea låg och kollade på film/ tv hela dagen eftersom vi inte var speciellt pigga. Sen åkte vi till Ica medans mams o paps köpte pizza. Sen drog vi ut. Eller vi drog in till adam, folket spelade Gh wt. Och imorgon ska jag in till stan med Linnea och Minea. Skojskoj. Höhö vet inte vad jag ska köpa eller kanske nått fint till nyår vad vet jag. Aja har inte så mycket mer att säga idag så god natt gott folk.

"Många skulle vara fega om de hade mod till det."

25dec.

Idag har vart en super skön dag väldigt soft. Jag vaknade halv 11. Sen käkade jag lite frulle, slog på tvn och kollade lite på Riche (stavning). Sen klädde jag på mig åt lite lunch, plockade lite i rummet. Bäddade sängen och la mig och läste lite. Det va riktigt skönt. Sen kom Linnea och vi sjöng lite singstar. Skoojsigt. Sen åkte vi och kollade på bio. Allt flyter. Haha jo den va ganska bra kanske inte den bästa jag sett men den var helt okej. Har man inge bättre för sig kanske man borde kolla på den. Tycker iaf jag. Höhö. Sen stack vi ut med Dennis och Adam. De va väll också ganska skoj. Och nu sitter man här igen och har ganska tråkigt. Men men och imorron hm vad ska jag göra då?! Ingen aning liksom. Men jag måste verkligen åka in till stan någon dag. Måste ha en klänning till nyår. Höhö läääängtar. Det kommer bli skoj hoppas jag, iaf om allt blir som det är planerat så. Aja har inte så mycket mer att säga så bye.

I kärlekens krig segrar den, som ger sig.


24 dec

Okej nu ger jag upp! Det här är tredje gången jag skriver ett inlägg och saken är att jag ska skriva samma sak men varje gång jag ska spara så skiter det sig. Första gången då klickar jag fel så jag råkade stänga ner hela fliken. Andra gången stängdes datan av. Så nu skriver jag inte mer än vad jag fick så här har ni folket:

2 tröjor
Skor
Pengar
Abba singstar
klänning
tvättkorg
hm kommer inte på nå mer just nu?! :S haha
Aja för en del av pengarna ska jag ta hål i naveln, fast pappa går inte med på det, men haha han är lätt att övertala så aja. Orkar inte skriva mer nu.

cry me a river, build me a bridge and get over it.

God jul

24 dec. Aa nu är det jul igen. Känns verkligen inte som det. Menmen. Lite speciell julafton iår. Vi ska vara hemma hos farmor. Och imorse öppnade vi paketen. Så det lär bara bli några få hemma hos farmor. Men imorse fick jag en massa fina kläder. Ett par skor och lite pengar. Och just nu sitter jag och målar naglarna. Fördröjer tiden så där lagom innan vi ska åka till farmor. Det är väll drygt en timme kvar skulle jag tro. Aja God jul! vi hörs säkert senare. :)

"En dag kommer du vakna och inse hur mycket du älskade henne, och hon kommer vakna brevid killen som redan visste det."


Intressant*

Jaha då har det gått ännu en dag. Just nu sitter jag och funderar på vilket citat som ska få avsluta detta inlägg. Men förhoppnings vis har jag kommit på det innan jag skrivit klart. Aaa men idag vakna jag av att solen sken. Skönt att vakna av solsken. Men jag kunde inte riktigt vakna. Jag låg så skönt liksom så där super mys. Så jag log kvar och halv sov och somnade om och fortsatte drömma på den kusliga men ändå sköna dröm som jag hade. Men det tog inte lång tid innan jag vakna igen. Denna gång fick jag strunta i att jag låg skönt och kliva upp ur sängen. Åt lite frulle sen slog jag in lite paket. Sen vart det bara att börja städa. Plockade först lite i rummet och sen gjorde jag rent hela toaletten på övervåningen. Jag hade även en liten åskådare (stavning?). Hahah Linnea fick sitta på toaletten med en massa handukar i knät. Sen drog vi i allefall ner till centrum och fika, eller åt lunch. Sen shoppa vi lite och sen tog vi bussen hem. När vi kom hem färgade jag hennes hår. Vart faktiskt fint. Sen va de mat med familjen. Skinkmacka efteråt haha superduper smarrit. Sen vart det en kort promenad med Ninja. Tur det för jag var himlans rastlös. Och nu ska lilla jag hoppa in i duschen. God jul!

"Maybe this christmas" 

Intresant

Aa som sagt idag var jag nere i centrum och fikade.  Hah det var bankrån på SEB samtidigt som vi satt där och fika. Rätt tufft. Jag undrar hur man tänker om man rånar en bank? Jag menar då måste man ju vara stört beroende av pengar typ skyldig nån riktigt jävla mycket?! Jag mena eh venne vad jag mena men de finns väll bättre utvägar en så? Skit samma sen köpte jag ett par skor till mig själv till julklapp från mamma och pappa självklart var det deras pengar ;) Haha sen köpte jag halsband o örhänge dock för mina pengar.  Sen åkte vi buss hem. Höhö. Sen vare träning skoj sista träningen på ett tag. SKÖNT! Sen när jag kom hem gjorde jag mig iordning för att gå ut. Och då möter jag nåra människor som var på humör för att mobbas som vanligt. Haha dom har verkligen kul men jag kan inte låta bli att le fnissa skratta för dom gör mig glad och tokig på samma gång. Men kan inte bli sur på dom för dom är för charmiga för det. Hahah aja kallt som tusan var det. Och jag skojar inte jag frös som en jävla gris och inte minst om fötterna. Haha och imorgon ska fikanarkomanen ner till centrum igen och fika lite med Linnea och matte. Höhö. Och städa lite eller aa måste hjälpa pappa. Men de går säkert fort. Aja nu tänker jag gå o lägga mig iaf kolla lite på tv.


"Våga var lycklig du vet inte när du får chansen nästa gång"

Måndag och snart julafton!

Nu börjar det dra ihopp sig asså. Ja nu nu nu nu på Onsdag är det ju julafton som alla små barn längtar så fruktansvärt efter. Jag kom ihåg att man var så spänd längtade flera dagar innan kunde knappt somna på kvällen innan. Hah det var så mysigt att vara liten. Aa jo visst är jag liten nu med. Men iaf jag är ju trots allt 14 år. 14 hela år så så liten är man ju ändå inte längre. Men iaf jo visst är det lite spännande med julklapparna, eller är det verkligen de? Jag vet inte, men julafton känns inte lika speciell längre känner det att för varje år som går så försvinner det bara mer o mer julkännsla. Nu har vi ju till och med fått in en gran i stugan men ändå känns det inte som jul. Ajaaa. Idag kommer nog nattis pattis vet inte vad vi ska hitta på eller jo vi ska ner på stan med jessiiiii och Linnea och fika lite. Det blir nog en kaffe latte för mig idag igen. Lite sugen på det. Borde klä på mig nu men kommer aldrig till skott vet liksom inte vad jag ska ha på mig. höhö. Aja hörs


"Idag vet jag ingenting men det är en dag imorgon också."

4 advent.

Idag är det fjärde advent och solen skiner. Riktigt fint väder måste jag säga. Sitter här och väntar på Linnea vi ska dra in till haninge, hon ska göra naglar och jag ska byta en kjol åt mamma och köpa en ny aa va fan kommer inte på vad det heter men skit samma. Sen ikväll äre simträning sen utgång. Vet inte om vi ska sova i lokalen inatt? Det har pratats lite om det men inget bestämt än. Idag är jag på ganska bra humör. Eller jag vet inte. Varken glad eller ledsen/arg irreterad eller nått. Ganska neutral. Jag vet att jag kanske borde vara skit glad, borde vara sådär sprallig som jag vart igår. Men jag vet inte nått är fel men jag vet inte vad. Och det är väll ganska tur det. Men som sagt onödigt att vara orolig. Allt löser sig, och allt har sin mening bara man inte letar efter meningen. Nu kanske du som läser det här inte fattar vad jag snackar om men skit samma tolka det hur du vill för jag har min uppfattning om det hela.
Dagens citat:
"Allt har sin mening"
<3


Julklapps shopping

Men hallå där. Idag är det lördag aa helg igen plus jullov. Idag åkte jag med mams o paps till nacka forum, eller aa. Det var väll ganska skoj. tog lite på krafterna bara. Men jag köpte presenter så klart eftersom det är julafton på onsdag. Så nu är det klart. Och så klart provade jag lite kläder så jag vet ungefär vad jag vill köpa sen. Haha. Aja när vi var inne på Zara så börjde nått larm att gå. Så alla som var i köpcentert fick utrymma, jag har ingen aning om vad det var men men. Vi kom därifrån ganska snabbt så vi hann aldrig vara med när det blev kaos om det nu vart det. För när vi tog bilen och åkte ur garaget började det bli lite kaos som vi som tur slapp. På vägen hem skulle vi köpa julskinka och sånt stuff. Suck sen tog vi även en sväng förbi farmor. Och nu sitter jag här.
Ska ut ikväll hoppas jag. Och snart är det mat.
<3

Jullov.

Nu är det jullov och idag har jag fått mina betyg och allt. Jag och bruttorna drog ner till centrum och fikade för att fira våra härliga betyg. Jag tog en latte. Mums. Vart en bra dag idag. Och nu äre så att jag ska blogga lite mer nu under lovet asså. Haha måste få lite bättre uppdatering i guess. ;) aja natti.

Oro är ett sätt att betala ett lån som man ännu inte tagigt.

fredag!

Idag har väll vart en helt okej dag men ingen speciell. Först var det lucia tåg igen, sen var det lucia pyssel och det var väll inge vidare. Senare skulle vi ut i regnet och gå tips promenad det söög ju verkligen, och nu sitter jag här helt ensam en fredag eftermiddag och verkligen jaah ruttnar... Trååk väder är det också. Och sen kan jag inte logga in på playahead heller eftersom nått blivit knas och jag kommer inte att kunna logga inte på den förns 2011 helt cp asså. Det står typ att min data blivit avstängd därifrån fattar inget men men.
Aja nu ska jag tråka vidare
<3

Lucia.

Idag är det den 11 i know. Men de vart lucia för föräldrarna så de har blivit en himlans massa lucia tränanden idag. Men dagen började med att mobil klockan aldrig ringde och det berodde på att cp mobilen hade stängt av sig. Så lilla jag kom lite sent till skolan. Sen hade jag ont i huvet också. Sen efter lunch så var det lucia övning från 12-15.45. Det gick väll. Sen nu då eller klockan 7 så vare för föräldrarna asså jag säger bara haha jag som stjärtgosse. Liksom ska man skämma ut sig kan man ju passa på att göra det ordentligt?! Haha lungan det är jag väldigt bra på ... AA asså jag menar att jag skämde ut mig idag ganska mycket i think. Aja hoppas väl att morron dagen blir något bättre. Men natti
<3

Torsdag, 10 dec.

Jag kanske inte behöver påminna dig/er om att min uppdatering blivit lite så där ringrosting nu de senaste veckorna. Jag ska bli bättre jag lovar. Men det har vart så mycket liksom, så mycket och så ointressanta saker. Som tex plugg till en jävla massa provn...
Sitta ensam och inte göra nått. (aa då kanske du tänker hm då haru ju haft tid. Men jag hade ingen lust eftersom jag ändå inte haft nått att skriva då. )


Imorron blire Lucia för föräldrar och även lilla du kanske vill komma?! Haha jag ska iaf vara stjärtgosse

Och idag vart man blöt av blask av någon dåre som bara gasa förbi... Aja har inte så mycket att säga idag heller så aa natti <3

Tävling

Idag vare tävling. Gick bra riktigt nöjd. Nästa helg äre oxå tävling då ska de bli bättre haha. OCH INTE GLÖMMA ASTMASPREJ. 100 meter medley, och jag fick astma atck.. Pinsamt typ... Haha aja de ordnade sig sen iaf tog en liten stund innan jag kunde andas hyffsat normalt igen. Aja har inte så mycket att skriva idag. Natti <3


Maybe this Christmas will mean something more
Maybe this year love will appear
Deeper than ever before
And maybe forgiveness will ask us to call
Someone we love
Someone we've lost
For reasons we can't quite recall
Mmm, maybe this Christmas

Maybe there'll be an open door
Maybe the star that shined before
Will shine once more, ohhh

Mmmmmmm, mmmmmmmm

And maybe this Christmas will find us at last
In heaven, at peace
Prayed for at least
For the love we've been shown in the past
Maybe this Christmas
Maybe this Christmas

-


Tekniska museet

Idag vare tekniskamueet men klassen. Det var väll rätt skoj. Men jag har inte så mycket tid till att skriva det här inlägget så det blir en kortis. Ehm finns det så mycket att säga?! Aaa en hel del men här kommer lite: Haha vi fick några uppgifter och när vi hade klarat av några av dom fick vi gå och äta, efter maten fick Linnea bära min väska för den var röd.. Haha matchade inte mina kläder -.- haha. Aah och så ställde hon ifrån sig den och woops så hade hon glömt den. När hon kom på att hon hade glömt den och vart så springer vi dit och små barn sitter och leker med min mat? Matrester kanske jag ska säga. Dricker upp min dricka och allt USCH! Jag hade redan lite smått damp eftersom hon hade tappat bort väskan och sen när barnen äter upp min appelsin och dricker upp min dricka fick jag ännu mer damp och så gick dom runt och lekte med min väska?! FAAAN HATAR SMÅ BARN! Jag som alltid tagit partit att små barn är söta... ehm ska kasnke ta tillbaka lite men visst vissa ungar är söta men inte alla... Haha aja nu ska jag kila måste plugga arslet av mig nu! Önska mig lycka till! <3

Mjölksyra aa det gillar vi! ;)

Idag har det inte hänt nått speciellt... Typ fått tillbaka en massa provn vg på NOn och HKn men spanska ska jag göra om på torsdag. Så efter skolan var det bara hem och plugga, sen träning. Asså <3 träningen idag. Halva passet var det styrka och då körde jag med pöjkarna, när halva passet gått är det vår tur att hoppa i bassängen spänna fast oss i några gummiband som var fast spännda i linan... Haha nån som fattar?! Aja den där gummilinan fungerade ungefär som en gummisnodd så när man simmade kom man ingen stans, så där låg man och pumpade men kom ingen vart... jag kan lova er att man fick hyffsat bra med mjölksyra ;) men det gillar vi! haha :) Imorron är det tekniska museet som gäller så aa natti!<3

1 dec

Hallå där, som ni/du märkt har linnea även känd som www.tjaneaa.blogg.se  fixat min lilla header...
Aja va fan nu äre 1dec, aa snart 2 då men asså känns härligt för snart äre Juuuulafton och nyyyår haha. Men nu längtar lilla jag till lucia, för då får man ju den dära härliga mysiga jul kännslan. Jag saknar den lite så jag sitter här och lyssnar på jullåtar, och har lite mysbelysning de är ju iaf snart juuul, så jag menar nu borde det ju vara okej att mysa lite med jul låtar! hihi... usch vad jag längtar, haha jag tror inte jag är ensam. Gud det ska bli sååå skönt att få lova ett nytt nyårs löfte. haha aja har inte så mycket att skriva om den här dagen.. så god natt
<3

RSS 2.0