trudelu tisdag.

hej alla glada människor! Idag så kan jag inte påstå att de har hänt så mycket. Men hur som helst efter skolan så drog jag med Linnea till cenrtum där jag köpte en mascara och en fffoundation (stavning?) Jaa, men sen drog vi hem plugga lite drog till lidl köpte lite grejs cykla till nss hade lite tävling osv. Hahah sjukt kul. Men lägger in bilder imorgon ska bara plugga lite till tills provet imorgon så jaa bye so long. <3

!

Orkar inte skriva nå långt nu, för jag har ONT! hihi, fast inte kul. Aja träningen i gymmet var onödig. Och jag ska försöka sova snart. Uttrååååååkad, men men sånt får man leva med även lite smärta. GOD NATT alla... ALLA! <3

magont, matte-prov, MMMåndag.

Ja dagen började med bild som många andra måndagar. Suck inte ett dugg kul. Sen var det engelska. Sen var det matte och då hade vi tydligen prov ja ja, de gick nog ganska bra iaf. Sen var de lunch och de va smarrit! Senare hände det en olycka. Det hade kunnat hända vem som helst. Alla springer ju och puttar på dörren, ja eller snarare glas rutan. Man bara gör det, det är liksom ingen som förväntar sig att den ska gå sönder. Men idag hände det. Jag vill inte riktigt skriva hur det gick till för jag vet inte riktigt om jag har hört hela sanningen. Bättre låta de vara. Men hur som helst så fick han föras till sjukhus i ambulans, och de vart ett par tårar i skolan idag från vissa. Nu kanske det låter som om de har hänt nått fruktansvärt jo visst de kanske man kan kalla det. Han blödde ju jätte mycket och var helt vit i hela ansiktet han förlorade antagligen himlans massa blod. Men han kommer klara sig och det är ju det viktigaste. Ja och ikväll blir det gym. Jag är inte riktigt på humör eftersom jag har ont i magen. Men men de är bara att göra det bästa av situationen. Sen måste jag även plugga till engelskan och spanskan. Men tror jag gör det lite mer imorgon. Nej men nu måste jag verkligen börja med maten så jag hinner till bussen men jag kanske skriver lite ikväll får se.

Slut på den här helgen då.

Ja var på träningen konstigt nog var de knappt nån annan som var där. Haha de var bara jag och Sandra. Men vi hade ganska kul iaf tyckte jag! Sen nu har jag väl suttit och kollat på Herren på teppan som för övrigt är ett ur tråkigt program. Men jaa, jag kollade bara för att min systers kompis Sandra Silver var med i programet, och carro själv satt i publiken. Hehe man såg henne en gång kanske inte så märkvärdigt. Men programmet hade riktigt torr humor. Ja och denna vecka som kommer har jag 2 provn. Suck så jäkla booring, spanska och engelska. Dom ämnena jag minst gillar eftersom jag har svårt att lära mig språk. Men men.


S som i Seg, sorglig, sy, städa,sommartid, simning o Söndag såklart!

Okej denna söndag är seg, vaknade klockan 12. Hehe.  Sorglig är den också som alla andra söndagar. Jag har även sytt klart linnet! Städat har jag också hunnit med, fast borde dammsuga lite också men men. Juste vi har även ställt om klockorna till sommartid! Super! Sen ikväll blire simträning! Haha jaa och så är det söndag! Haha ofta inte rätt coolt. Att jag kunde beskriva hela min dag genom att bara använda ord som börja på S som även SSStämmer. Hihi jag tycker att de där är lite kul haha. Aja vi får höras Senare har inte så mycket att säga. Bye <3

Shopping runda.

Jao idag åkte jag in till Nacka forum dåra, och där köpte jag ett par jeans tights en bikini och ett par skor. Lägger in lite bilder men dom är väldigt suddiga men men... Plus att grejerna är snyggare på såklart! Haha. Sen drog jag ut på en promenix en stund också sen hem, sen ut igen och ja de va inge kul som kom hem tidigt idag. Imorgon blire att sy klart tröjan. Men men har inge mer att skriva så här kommer bilderna och så hörs vi imorron.

  

Snyggare på.                                                                   Inga riktiga converse men lite liknande. 

puss.  

L som i Ledig, Lat och Lördag.

Yesyes nu äre lördag och jaa, ehm ska snart dra iväg med mams o paps. Dom ska köpa ett bord till vardagsrummet och jag ska kolla på skor byxor väska. Och imorse ringde mamma carro och frågade om jag kunde köpa hennes skinjacka och jaa så blire antagligen hon använder den typ aldrig  så tror jag ska åka in och kolla på den nån helg, men inte idag. Sen vet jag inte om jag ska köpa converse? Vissa tycker dom e fula andra snygga... Asså man vill ju inte köpa nått som ens kompisar tycker är fult... Aa så venne men asså blää! Ni måste verkligen svara på den frågan. säg om ni tycker de e fult eller inte jag har värsta beslutsångesten. Bajsbajsbajs. Men aa snart ska vi åka och jag ska nog inte köpa några skor idag men iaf kolla på dom men men. Har inte så mycket mer att skriva. Skriver senare <3

Rätt många inlägg så här på en fredag

Men tjenare nu sitter jag här en fredag kväll. Men idag har de vart ganska skönt att vara för sig själv. Först när jag kom hem så satte jag mig och åt lite grann, sen gick jag upp till datan och ville ändra lite på min blogg så då gjorde jag de... Sen kom jag på att jag hade rätt många för små kläder och jaa då vare bara att pröva lite och få lite idéer. Så jaa imorgon ska jag nog sy klart linnet jag visade på bilderna nått inlägg tidigare och så. Men jag venne kanske åker med mams o paps... Hihi, vad tycks om nya designen då? Haha jag undrar föresten om jag ens har några läsare XD haha! Aja så har jag spelat cs också men jaa haha jag har ju hört att jag är rätt bra! Aja bye

Hellu.

Nu har jag fixat lite med bloggen... Hm venne men den får duga hihi, men aa puss

snabb inlägg,

Jag har sytt typ ett pösigt linne av en gammal klänning vet inte om den är så jätte snygg men ska fixa till lite små detaljer sen om de är värt de,

   
venne lite suddiga men vad tycks?!

T som i trött,tråk och TORSDAG

Okej idag var det först skola, och idag till lunch fick vi jätte god mat! Hemlagad och allt! Väldigt ovanligt men otroligt gott. Jo och så kollade vi på filmen Möss och Människor. AS sorglig, asså när vi läste boken så liksom fick man inte samma kännsla men att se allting de va liksom lite jobbigare. Har även gymmat idag och de gick väl bra har bara lite blåser i händerna nu. Haha fast egentligen gick de ju inte så bra eftersom jag var ganska trött i hela kroppen. Men men... Man kan ju inte vara på topp varje dag. Hade även konfa idag dock inte sådär jätte kul eftersom vi spelade teater och jag venne inte specielt förtjust i de haha. Ja ja. Imorgon är de då fredag och även beep test. Hm undrar hur de ska gå... Är mest nervös över hur de ska gå med astman och knäna. Har haft lite ont i de högra knät den senaste veckan eller de har varit lite till och från måste jag väl säga. Just nu är jag väldigt varm där och lite svullen så jaa... Hoppas de går bra iaf! Önska mig lycka till för de kan verkligen behövas med min kondis!

Kortkort,

Okej här kommer ett kort inlägg! Idag har det vart skinande sol super skönt, sen efter skolan har jag bara suttit hemma så här på våffeldagen... Pluggat lite och hjälpt mamma med maten. Idag har jag även kännt mig trött. Och nu ska jag kila till sängen för de behöver jag så puss!

.

Tjenixen! Solen skiner ute men snön den ligger kvar! Aja man får väl vara glad för att solen skiner iaf! Idag höll jag på att försova mig, hade ställt klockan på halv 8 och sen glömde jag snooza om så jag somnade om sen vaknade jag med ett ryck tur som fan att klockan bara var 8. Haha om jag inte hade vaknat då hade jag kunnat sova hela dan. Aa iaf tills Ninja kommer och börjar banka överallt! Haha nej men nu måste jag nog fixa håret och sminka mig och sånt, så att jag är klar när Ninjutti kommer! Ha en bra dag, de ska iaf jag ha!

en Tidig Tisdag!

Imorse gick jag upp vid 6 för att jag kände att jag kunde behöva gå upp lite tidigare idag, eftersom då har jag tid på mig att göra mig iordning och bara ta de lungt och jaa. Så ja, jag hoppade in i duschen och stog där ett tag, varmt och skönt var det verkligen! De va så jäkla skönt! Jag har frysit hela dagen, när jag följde med ninja till apoteket så trodde jag att ja skulle flyga iväg! Herregud ja, och sen nu har jag suttit med tjocktröja och filt på mig och kollat på andra avenyn. Ganska mysigt faktiskt, jag som längtar eftet våren och så kommer ännu mer snö! De är fan tragiskt! Jah ja imorgon är de sovmorron fifan vad skönt!! Fast nu har jag inte så mycket mer att berätta för dagen!
Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya.

ÄNTLIGEN är dan över

åh, den här dagen har verkligen vart dålig. Inga komentarer liksom. Vart depp, hela tiden klistra på ett leende så ser allt bra ut, då kan de inte bli värre. Men nu orkar jag inte hålla tårarna inne. Vad ska man säga om dagen? En frånvarande ullis tänkande på en frånvarande tobias. Vi hade iaf en kost grej nu på kvällen. Sen hände de väl nånting som jag vet inte vad man ska säga. Skit samma absolut inte på humör för att skriva. Orkar inte går och lägger mig nu. Får se om de blir nå inlägg imorgon!!!!!!!!!!!! Känner mig bara sååååååååååååå skit samma!

Död hit o dit!

Vad man än gör vad man än kollar på eller lyssnar på så handlar allt om döden?! Och varje gång tänker jag på dig. Varje gång fäller jag minst en tår. Jag känner hur de liksom bubblar i magen och sen hur de svider i ögonen sen kan jag inte hålla emot mer och då kommer dom där så kallade tårarna. När man tänker på dig, tänker jag fortfarande som om du är hemma hos dig och meckar eller är i skolan. Eller bara är med dina vänner. Drömde din dröm, du vet den som handlade om att vi var i spanien och jag skulle köpa dricka åt oss sen kom jag inte tillbaka mer. Just nu känner jag att de kanske hade varit lättare så. För mig iaf. men... de va inte meningen att jag skulle försvinna utan du! och nu är det jag som får gråta tårarna och inte du! Och de här är ingen jäkla dröm! De hade vart så mycket enklare att förklara de hela som en dröm, och återvända till de lyckliga livet!
Vila i frid bejeboy <3

Hey!

So I found a reason to stay alive,
Try a little harder, see the other side.
Talking to myself -
Too many sleepless nights,
Trying to find a meaning to this stupid life.
I don't want your sympathy,
Sometimes I don't know who to be.
Hey what ya looking for?
No one has the answer -
They just want more
Hey who's gonna make it back?
This could be the first
Day of my life

So I found a reason
To let it go
Tell you that I'm smiling
But I still need to grow.

Will I find salvation in the arms of love?
Will it stop me searching? Will it be enough?

I don't want your sympathy.
Sometimes I don't know who to be.

Hey what ya looking for?
No one has the answer, you just want more
Hey who's gonna make it back?
This could be the first day of my life.

The first time to really feel alive
The first time to break the chain
The first time to walk away from pain

Hey, what ya looking for?
No one has the answer - we just want more
Hey, who's gonna make it back?
This could be the first day of your life.
Hey what ya looking for?
No one has the answer they just want more...


Hey, who's gonna shine a light?

This could be the first day of my life...

Gammal låt men så underbart bra. Idag vaknade jag av att solen sken.. Ja eller nått sånt, jag vet inte för senare på dagen fanns det iaf ingen sol. Jag gjorde mig iordning sydde ordning ett linne. Sen åkte vi in till sjukhuset och hälsade på farmor. åh, hoppas hon kommer hem snart... Sen åkte vi till simhallen, jag satte mig i massage stolen och njöt i nästan en halv timme. De var jätte skönt med tanke på att jag har haft mer eller mindre ont i hela kroppen idag. Men jaa jag har inte så mycket att skriva, är inte på så bra humör, tänker på tobias hela tiden. Eller iaf nästan. Han är så saknad! Inte bara av mig utan av alla. Nej jag måste sluta skriva nu, måste tänka på nått annat. Orkar inte, inte ikväll också... eh skit samma hej då.


/

Okej dagen började med att jag va tvungen att gå upp vid 10 för att mormor och Leif skulle komma. Så jag hoppade in i duschen och så... Sen vart det fika. Fick även se lite bilder som "Moster Karin" hade haft hos sig som mormor hade tagit hem. Sedan när dom hade åkt drog även mor och far. Så då gjorde jag mig iordning för att jag skulle ut på promenad med Linnea och samtidigt fota lite fina våriga bilder. Men jaa vi kom inte så långt hann inte fota så många bilder innan solen gick i moln. Ja så i stort sätt vart det inga bilder... Senare skulle de bli filmkväll med syster som jag inte träffat på ett bra tag. Vi hann se på en film sedan kom hon på att hon ville åka tillbaka till stan för att gå ut och festa. Så hon dissade sin kära familj i lilla tråkiga nynäshamn. Då bestämde jag mig för att jag inte ville sitta hemma och ruttna denna lördag, och jag kom även på att jag hade glömt min cykel sen i torsdags vid skolan. Så jaa de var bara att ta sig ner dit hämta den, följa med Linnea minea och Jessika för att möta anton och kevin. Sen drog vi oss hem till anton där det inte hände speciellt mycket för min del. Jag vart ganska uttråkad och satte mig och lira cs. När jag tröttnat på de, så gick jag ner igen och satte mig i soffan. Sedan var de väl dags att åka hem så.. jaa. Och imorgon ska vi åka till sjukhuset och hälsa på farmor... Senare på kvällen är det simning och jag är inte ett dugg sugen på de. Verkligen inte! Men men... ha de bra vi hörs...

Fredag! En annorlunda sådan!

Jaapp, idag hm. Skoldagen ja vad ska man säga om den?! Mer än att jag va förbannad på en lärare? De förstörde verkligen hela min dag, även om jag över reagerar så blir jag så sur! En lärare som beter sig som en 14årig bitchig flicka som tror att hon är nått! Blir så arg! Har ingen rätt alls att lägga sig i vad vi elever snackar om och framför allt inte när hon inte ens vet vad vi snackade om, och då ska inte heller jag få en utskällning! Fan kondomer, får man inte snacka om sånt eller?! Bläää på henne. Usch inge mer snack om henne för de är hon inte värd! Så, jaa efter skolan var jag med Linnea vi gick ner på ringvägen satte oss och mös under en filt och hoppades på en lungn och skön stund för oss själva... Jaa 5 min för oss själva sen kom grann ungarna som hade sett att vi gått ner dit dom kom och underhöll oss regält, vad kan man göra mer än att skratta?! Ungar hahah rätt roliga till en viss grad men jaa söta är dom iaf. Efter ett tag gick det lite över styr alla ville ha vår uppmärksamhet och jaa jag vet inte allt vad dom höll på med, och så vart de kallt också så vi pallade oss hem. Efter maten gjorde vi oss redo för en lång promenad! Fifan  vad skönt, jag älskar mörker jag älskar att bara sätta mig ner och kolla upp mot de blå. Eller ja de svarta. Nej men de är mysigt på nått sätt. Att bara kunna sitta där och tänka, prata om allt mellan himel och jord. Super skönt! Och skönt att den här fredagen inte vart som alla andra. Skönt! Juste vi har fått nya soffor också. Men ja nu har jag inte så mycket mer att berätta så vi hörs imorgon!

Snart är veckan över!

Jiiho snart är veckan över! Gud så skönt! Även denna torsdag har varit precis som alla andra. Måste berätta att jag har fått praon på bilmeck nu. Och jag kan ingenting om bilar så de här ska bli kul. Kommer ju bli utskrattad, hon frågade mig om jag hade nå intresse och så. Då svara jag att jag inte är så intresserad av att mecka men tycker att gammla bilar e snygga och så. Haha, men de vore kul om man lärde sig nånting, de vore faktiskt riktigt kul. Usch vad jag längtar efter den varma våren... Hm. Ja ja imorgon äre sovmorron sen efter skolan har jag fan inte den blekaste vad jag ska göra!? Hoppas på något kul, lite less på att inte hitta på nått nu. Blä om de blir yttligare en fredag att sitta hemma, om de blir fint väder vill jag ut på promenad och fotta massa de vore kul! Nån som hakar på?!

Solig onsdag!

Jaa idag vart det skinande sol! Otroligt skönt även om början av dan var en blandning mellan bra och dålig, så vart dan iaf bra.  Ninja ville komma in i morse men jag hörde henne inte, så hon ställde sig på taket och vinkade och så haha men jag såg henne inte, men till slut när hon plinga hörde jag! Tur för henne. Haha, nej men hela dagen har väl nästan gått åt till att fixa hennes blogg. Ni kan ju bedömma, jag gillar iaf headrn den tyckte jag bäst om, bakgrunden vart väl hyffsad den e ju ball men lite synd att jag inte fick till den hel. Men aa. ( www.niinja.blogg.se ) Imorgon blire det att gå till skolan, lång skoldag. Sen kyrkan, och senare träning. Toppen. fredag blire sovmorron igen! Härligt. Jag hoppas att våren är här nu! Så vi slipper den där jäkla snön/ blask... De drar ju ner på humöret. Jag måste också köpa bikini, och solbrillor! Baaah hittar ingen snygg bikini... Aja måste plugga och ta en dusch tjineling

                                                                                                                                     

Onsdag, sovmorron och ett humör som svänger.

Japp nu är det onsdag igen. Sovmorron skit skönt! ´Plus att det är sol ute och jag lyssnar på hög musik och gör mig iordning, så ni kan ju fatta att man blir sprallig. Eller var det iaf tills jag satte mig ner vid datan och började kolla lite och saknade kom tillbaks. Vad ska man säga? Jag har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar Tobias. Helt sjukt. Av alla dom som dött har jag aldrig vart så ledsen. Jag förstår inte vad som händer, liksom ena stunden är man glad och liksom jaa längtar tills man får gå ut i solen på väg till skolan. Och sen helt plötsligt vänder allt snabbt. i stället för ett leende på läpparna får man våta kinder. Bara på några sekunder? Nu vill jag inte gå till skolan, nu vill jag upp till himlen och hälsa på Tobias. Då skulle jag ge han världens största bamse kram! Jag skulle skrika av glädje jag skulle helt enkelt vara den lyckligaste på hela jävla världen precis som jag var när han kom in i mitt liv.
Fanfanfanfanfan vad jag saknar honom! Får man göra de? De spelar nog ingen roll för jag gör det iaf. Och så har jag ont i magen nu också. Suck. Hoppas farmors operation gick bra igår iaf. Usch hon är säkert helt slut. Ibland undrar jag om det är någon som känner som jag, liksom känner jaa jag vet inte man känner sig mest ensam i hela världen liten och jaa allt var det nu är hjälplös och skit, fast man har hur många vänner som helst som bryr sig.. Eller ibland då längtar man efter nått nytt, nya vänner fast man vet att dom man har är dom bästa. Eller kanske längtar tillbaka till tiden då man va bäst. Livet är ett jäkla spel och jag kan inte spelreglerna så jag fattar ingenting. Usch, ett tråkigt spel för den delen också! Ibland har man inte ens nån lust att vara med och spela de där jäkla spelet men ändå gör man de, för man är så nyfiken på vad som kommer hända sen. Blää! Nej nu ska jag sätta på mig strumpor sen kila till skolan tror jag.Och försöka bli lite glad. De vore skönt, om man kunde vara så där skratt glad idag, de vore inte helt fel. <3

Riksdagen och allt va de nu e.

Ja idag va vi i riksdagen. De va faktiskt skit kul. Tycker iaf jag eftersom jag tycker politik är kul. Men asså aa haha. Hinner inte skriva så mycket idag. Så. Jaa men först va vi där sen så skulle vi käka, sen åkte vi hem typ. Sen när jag kommit hem pluggade jag lite sedan vart det en promenix med Linnea. Sen fick jag reda på att farmor skulle opereras igen... Hoppas det gick bra! Sen gick jag ut med grabbarna skoj! Men kallt! Juste de håller fan på att bli vår! Så jävla skönt. Men aa nu ska jag göra mig iordning ha de bra hörs imorgon :) <3

Blödande läpp! :O

Haha, aa idag har det inte hänt så mycket skolan sen hem och plugga no, senare vart det träning... Slutade med att jag börja blöda på läppen! AA jag fick värsta smällen fyfan vad ont det gjorde, de sluta med att det vart värsta fajten! Hahahahha jag bara skojar, jag skar mig på ett papper, fråga mig inte hur! Hahah aja de va rätt coolt, aa men imorron åker vi in till riksdagen, de blir en rätt soft dag förutom att man måste gå upp rätt tidigt, men men. Hihi, slipper skolan iaf. Sen blire nog plugg! Sen vet jag inte. Nej men jag tror jag ska ta en dusch nu! Hare gött <3

hej blogg läsare,

idag har jag tillbringat nästan hela dagen framför datan, först simning sen data. Jaa jag har faktiskt lärt mig massa knep om hur man kan fixa bloggen riktigt snygg! Men jag har inte ändrat något än på bloggen, höll på men liksom vart aldrig klar så då tänkte jag att jag skulle göra det en annan dag. Vart lite tråkigt eftersom jag inte hade några roliga bilder. Hade vart kul att prova fixa nån annans blogg. Men men, ehm sen har jag även kollat på lite kläder och sånt hittat lite små prylar på internet som va billigt, dock inte beställt något men man kan ju drömma. Ehm nu är de väl singing bee på tv som jag nog tänker kolla lite på, sen blire wipe out eftersom jag missa förra veckans avsnitt, sen blire sova tidigt eftersom jag knappt sovit något denna helg. Nej nu väntar tvn vi får höras imorgon ist, blir nog inge mer data för mig idag inte. Så sov gott. :) 
                                                            

:D

Hallå där! Igår var en ur härlig kväll, kan ju börja med att berätta att min farmor har opererats sig och det gick bra, så glad för de. Sen jaa igår va de tjejmiddag och Nattis. Kvällen vart otroligt lyckad. Vi mös skrämde upp varann till 100! Kolla på skräckis som fick oss att skratta eftersom den va så dålig gjord. Väldigt lite sömn och en massa snack. Så kul! Måste göras om! Idag har det inte hänt så mycket. Fått en liten tanke ställare. Så känner mig som grubbel smurfen. Vet itne om jag ska ut ikv eller kolla på melodifestivalen... Plus att jag börjar typ bli sjuk, hostig... Inte bra liksom. Aja <3

Ondska!

Ja den finns överallt! Hur kunde vi sitta och diskutera de? Varför ska det vara så här? Jag hoppas att det vi sjöng idag på konfa, vore sant... Att den dagen vore idag. Jag vill inte känna mer smärta, inte ser mer ondska, vill iinte... Den här dagen har verkligen sugit! Först imorse fick jag lite tid över, började läsa sånt som jag kasnke inte borde ha läst. Ett gammalt "brev" från tobias. Sedan matte omprovet gick åt helvete! Och nu farmor... Hon ligger inne på sjukhus! Hoppas allt ordnar sig. Och inte för så länge sen dog även så kallade moster karin. (inte min moster) Men en släkting även om jag inte kände henne speciellt så... Sååå suger verkligen det här! Jag frågade mamma om farmor kunde dö... Jag vet inte hur jag ska tolka hennes svar. Men hon får inte dö! Världens bästa Farmor. På mindre än 2 år har massa försvunnit! Roffe, busan min älskade kanin, (nu tänker ni säkert äh bara en kanin) Jo visst, men mkt kärlek till henne. Sen kom ju han jag älskade in i mitt liv. Åh 4-5 månader med honom dom glömmer jag faan aldrig! Dom bästa i mitt liv! Fy fan, och nu har våran älskade Tobias lämnat oss... Och farmor? Min älskade farmor, nej usch vågar inte ens tänka på det. Fy min farmor! Jag vill träffa henne mer. ÅÅÅÅH! Vad ska man säga farmor krya på dig. Usch nu rinner mina tårar för massa skit, orkar inte... Varför kan inte allt, allt då menar jag allt vara bra igen?!


Låten vi sjöng...

Glory, to the Father, glory to the Son, glory to the Spirit, these three my friends are one.
There will come a day when there be no pain, no heartbreaks, miseries or sorrows.
There will come a day when there be no pain, no heartbreaks or worries about tomorrow
.
And all Gods children gonna sing, gonna sing, and all gods children gonna sing.
And all Gods children gonna sing, gonna sing, when they see there mighty King.

Botten is nådd!

Jag lovar... jag är sjukt trött på det här. Det tar för mycket på minna krafter. Alla säger eh skit it... Jo visst men det fastnar det irreterar mig! Usch att jag ens orkar slösa mina krafter på sån här skit, det ända jag behöver nu är att kunna gå vidare, och varför kan jag inte de? Varför, åååh varför. Jag fattar ju inte vad som hänt! ÅÅÅÅÅÅH! Varför du? Varför just du, det bästa som hänt mig var ju du! Åh alla våra minnen... Fan för allt. Som dom sjunger i låten det börjar bli bättre nu. Helt sant, det börjar bli bättre nu, men ändå de kommer stunder då man tänker på massa annat sen kommer även dom jobbiga... Då tårarna bara tränger egenom och bara forsar ut och man kan inte stoppa de, som nu... Jag kan inte låta bli att sakna, och verkligen inte låta bli att sakna det vi hade. Du gjorde mig lycklig, lyckligast i hela världen! Fan tobias jag älskar dig! Jag blir så lätt irreterad nu för tiden... Verkligen förlåt alla som det går över med jag är så sårbar nu kan man säga så? Asså jag vet inte men det minsta lilla gör mig ledsen. Jaa kanske är det för att jag inte är tillräckligt stark att stå emot allt. Men jag vet inte, blir bara så lätt irreterad och besviken. AJaa. Ikv hade jag iaf kul, óch tur de!  Aja..


hm, jag älskar dig vännen...

:)

Hejs svejs, igår var jag ju och shoppa och dom lovade bilderna är tagna! Och idag har jag inte gjort mycket, pluggat och kollat på andra avenyn. That's my day. Otroligt tråk. Men jaja, jag måste nästan plugga vidare nu, men jah här kommer iaf bilderna.


Från hm,


även denna är från hm,


Lite små plock från hm
och glitter.


Och den här, från bikbok
men vit.
Sen köpte jag även ett par jeans tights på bikbok.

SHoopping...

Blir ett litet hastigt inlägg nu men skriver mer om dagen imorgon. Idag har jag vart och shoppat med Ninja och Nattis bilder kommer imorron. Sen har det även snöat och jag är jävligt trött på den skiten! Vill ha vår nu! Och jag har även missat dagens program! Fy på mig... Aja byebye

Här kommer alla kännslorna på samma gång.

Hallå idag vare än helt vanlig dag, inget speciellt med den. Så inget speciellt kul att skriva om den. Förutom att jag tycker att jag var lite duktig i gymmet idag! Så tummen upp för det. Jag har funderat lite, och jag saknar tennisen, jag saknar dansen också...  Och sen vill jag börja på kickboxning... Det har jag viljat ett tag nu men asså de är ju ingen som vill börja med mig?! Aja lär inte bli något av det, men de vore så jävla kul! Men dansen blire verkligen inte iaf för streetdance läraren är ju som hon är. Nej usch klarar mig bra utan henne. Men men, imorgon blir det skola som vanligt sen haninge med Ninja vi ska shoppa! SKOJ! Så tummen upp för det.
Aja just nu är jag både glad och ändå inte ... Hm för tillfället vet jag inte hur jag mår. Jag vet iaf att de hade vart mysigt om man hade någon att mysa med och prata om allt med just nu, är på mys humööööör. Aja venne vad jag ska skriva ses <3

I skolan

Nu sitter jag i skolan. Har so, men vi har inget att göra... Vi slutar väl om ungefär 5 min. Då ere lunch och tro fan inte att det blir god mat heller... Och jag är dööö hungrig. Jah jah, ikväll blire gym och plugg. Aja hejs svejs


SÖööndaaag

Hallå där, idag har jag inte så mycket mer att säga än att jag har vart i kyrkan och sen åkt hem till nattis, och sedan tränat. Passat fick jag och Nattis göra, det var ganska bra tycker jag. Just nu gör jag typ inget, känner mig tråkig och har inte ett skit att berätta så so long suckers...

Morron inlägg

Tjingeling :) om cirka 8 min måste vi sticka. Vi ska till kyrkan på gudstjänst. Sen åker jag hem till Nattis medans mamma och pappa och mormor och syrran, till mosterKarin. Dom ska hämta lite grejer som är i arv, eftersom hon också har gått bort.... Men men ikv blire träning och innan det åker jag hem till nattispattis och leker med henne skit skoj! men måste verkligen kila nu <3


Tjingeling betyder jag ingenting? ;)

Haha får väl börja med att tacka för en bra kväll? Jätte god mat javisst! Bränd muuuuuums! Jag funderar på att bli kock! Hahahahha, sen hände nå fruktansvärt kul. Men men, sen vart de melodifestivalen, Linnea hejade på Carolina af ugglas! Fifan hon sög! Men då hejade jag på nån som inte ens var med och tävla som sjöng tjingeling betyder jag ingenting, såå super dålig. Men hörs mer imorron bye <3

Hihi,

Asså nu äre så att jag är sprallig, typ glad och vill bara dansa. Har otroligt mycket energi i kroppen! Det var länge sen jag kände så här nu! Helt otroligt skönt att kunna känna sig så här glad, att bara kunna tänka på något annat. Och jag längtar tills ikv de kommer ju bli mysigt. Och vi bara MÅSTE sjunga singstar med höööög jätte höööööööög volym asså jag är så sjung sugen! Sjukt onödigt inlägg men va fan! Jag är glad! Och när jag tänker på att jag är glad blir jag ännu gladare! Tänka sig att man kan vara helt ensam och bara lyssna på hög musik och göra sig iordning inför kvällen kan göra en såå glad? Ganska sjukt egentligen. Men som sagt det var länge sen jag kände mig glad på riktigt. Eller så klart var jag glad när vi va i klövsjö men asså de är inte på det sättet glädje jag snackar om. Hm, jag fattar om ingen fattar vad jag gaggar om men asså de jag menar är att det var länge sen jag mådde bra. Liksom när man var i klövsjö klart jag var glad men det var ju tack vare Ninjutti, liksom då var man skrattandes för hon är så sjukt skön, men nu är jag inte glad för att nån är skön eller nått sånt. Annars när jag är ensam brukar jag oftast bara gråta och skit. Jag är en riktigt grinolle! Usch! Men nu är jag glad! Är inte det ganska otroligt? Jag tycker iaf de och är stolt över mig själv att jag är en bit på väg att bli den flickan jag borde vara. Här kommer iaf 2 bilder på dagens outfit, puss så länge

Föresten dom är ganska suddiga...
   klänning från  ginat

Nu äre morgon o ikv äre typ tjej midda! (:

Här kommer bilderna från igår då, dom från tåget är ganska tråkiga och suddiga eftersom ludde är sååååå bra på att fota.

 
 

1. Jag och joel vi suger på några karameller...
2. Pierre och max.
3. Trollet själv
4. Linnea
5. Jag hehe
6. Ninjutti :)

Får tacka Ninja för en bra kväll/dag igår. Älskar dig snuttan. Och ikv blire tjejmiddag eller nått sånt.. Mys kväll kasnke är ett bättre namn för kvällen. Vi ska laga mat, käka efterätt ansiktsmask osv. Så super duper skojs sjunga massa singstar och kolla melodifestivalen och jaa massa! Har vi tur kommer även ninjutti och royzan hit. Haha de vore kul om dom också joinar ansiktsmasken och skit! Haha aja nej nu måste jag börja städa. Hörs kasnke ikv!

Båtmässan och grejs ;)

Jo men visst, såklart att jag skulle glömma att ställa klockan igår kväll. Så klart så kommer jag försent till skolan! Men jag hann som tur var med tåget iaf så jag åkte in till älvsjö med klassen. Det var skoj! När man fick gå fritt tillbringade jag tiden med Ninjutti. Jag har faktiskt ganska ont i mina fötter det måste jag verkligen erkänna. Och snart ska jag gå ner till centrum med Ninja vi ska sola sedan köpa Ben 'n Jerrys! Såå vi ska tjocka igen... Hahah kolla på film och bara ta det lungt. Jag tycker iaf att det låter skit mys. Och om man kollar ut på vädret så längtar man ännu mer tills man ligger där i solariumet och blir brun och varm, och så längtar man så klart tills filmen börjar gud så mys! Hihi Linneas ludde tog lite kort på tåget som jag tänkte att jag kunde lägga in lite senare. Nej men nu måste jag byta om och tvätta bort sminket för recer Ninja är väl klar när som helst! Hahah hon är så snabb, borde lära mig av henne. Helt ärligt är hon lite min förebild när det gäller sånt hon är så duktig, hon gör allt som hon bestämt sig för osv... men nej nu hinner jag verkligen inte skriva mer PUSS!

hatar dom här jävla överskrifterna.

Kom just ut ur duschen. Det var riktigt skönt. Aa som sagt jag hatar dom där jävla överskrifterna med tanke på att jag är en sådan fantasi lös människa att det ändå bara blir dagens namn liksom, och man kan ju hoppas på att alla vet vad det är för dag idag. Annars borde man känna sig ganska borta. Men hur som helst så var det skola idag och vollyboll tunering. Vi behöver ju inte prata så mycket om den för jag har inte så mycket att säga om den eftersom det ändå inte gick så bra som förväntat. Men en sak måste jag bara måste säga eller föresten det är 2 saker. Den första är att jag tycker inte att folk som inte kan reglerna borde ställa upp som dommare, eftersom då får vi som spelar hålla koll på reglerna och då kan de bli så att det inte blir rättvist dömt. Men men vi spelade ju som sagt inte nån speciell match men haha jah jah bara bra för oss! Sen tycker jag att det är lite konstigt att alla svanis klasser är dåliga i vollyboll? De kan ju ändå inte bero på att vi har bara dåliga elever, det måste ju bero på att vi har en dålig lärare också! Fy vi borde ha bättre träningar...Sen har jag även fått reda på att jag har beundrare! Tummen upp för det! Kanske inte sånna som jag själv beundrar, hahah men det är ju ändå bra att får höra några komplimanger (och då syftar jag inte på det Ahmed, stavning? sa i gröndalshallen idag.) Jag venne men just nu är inte mitt självförtroende på topp. Inget är på topp just nu. Så då är det bra att få höra komplimanger´ibland, liksom spelar ingen större roll från vem visst blir man lite glader när någon speciell säger det. Men ändå. Hihi. Så lite glad vart man ju ändå. Hm, vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Så kanske dagt att avsluta inlägget? Eller nej! Skoja bara kom på en grej jag inte berättat. Jag var ju på konfirmation. Idag var det mycket snack om tunga saker. Som att livet har många motgångar. Och jag tror att just nu går jag igenom en av mitt livs största motgångar. Jag måste ju säga att jag inte ser fram emot nästa. Så jag tycket väl ändå att dagens tema var ganska jobbig, men samtidigt hade vi ju kul. Eller jag vet inte men på nått sätt går jag alltid där ifrån med ett leende på läpparna. Men som alla andra gånger var det tungt att tända ljus. Tobias finaste älskade saknade Bejeryd, vad kan jag mer säga än att jag älskar dig. Nu när tåren rinner ner för min kind är det kanske ändå dags att säga god natt alla

(:

ja men visst! Ni ser rätt, jag har bytt design igen (y) Jag blir liksom aldrig nöjd! Hjälp mig någon som har bra fantasi och gillar att göra nått riktigt snyggt?!  Jah jah idag har jag pluggat lite engelska och tråkat och sedan gått ut på en promenad och efter det träffade jag mupparna. Men nu ska jag kolla igenom eng glosorna en gång till så hinner inte skriva nå vidare långt inlägg idag.

pussar

länge sen,

Jaa hallå igen! Jag vet jag vet, de va länge sen nu! Men ja som sagt de har hänt en hel del.
som tex:
  • Skidåkning i klövsjö med Ninja! Skit kul. Vi fick en ny vän eller vad man nu ska kalla det. Han heter Martin. Sen hann jag till och med prova lite snowboard, klarade iaf att åka i liften och den lättaste backen av barnbackarna.
  • Tobias begravning, det jobbigaste jag någonsin vart med om.
  • Börjat skolan igen efter lovet.
  • Haft prov i skolan...
  • Shoppat, träffat syrran...

Jah sen säkert massa mer kommer inte på så mkt mer ju nu. Idag skulle jag egentligen gjort matte läxorna, men så vart det inte eftersom ingen visste vilka vi hade! Men men får ta det imorgon. Idag har jag inte så mkt att berätta men jag ändrade lite på blogg. Tänkte fota lite nya bilder och be någon med bättre fantasi än mig fixa designen hihi. Brukar inte bli så nöjd när jag fixar dom för jag brukar ha höga förväntningar om hur det ska se ut men så blire aldrig! Så nu har jag en liten design så länge ingen speciell men den duger. OBS ATT JAGG TAGIT BORT MUSIKEN!  Wihiiihoo! As bra ju, så nu slipper vi alla den jobbiga skiten! Aja allt för idag

pussar'



RSS 2.0