amen tja eller hej då?

vette fan pallar inte skriva nått längre förut va de för att skriva av sig när allt inte va på topp, sen kunde man inte de längre och nu bara tappat suget. Så tjiiing

sovis

tjenis, tog sovmorron imorse för jag orkade verkligen inte gå på spanskan för att kolla på film och sedan ha hål timme ända tills 10.25. Neää, så de blev sovis. Men kom på att jag ändå behöver dra till skolan för jag måste på min guldfemma och sedan planera idrottslekition såå aa...

Men hur som helst igår när jag satte mig vid datan efter träningen hade någon lagt till mig och jag förstod inte först vem det var, men sedan läste jag ett mejl jag fått och så var det dottern i familjen som jag och nattis ska bo hos i sommar! Hon va verkligen jätte trevlig och pratade på. Jätte roligt, nu är man inte längre nervös över att åka dit utan man bara längtar som tusan!! Hon och hennes mamma var ganska lika och jätte söta båda två, det är hur kul som helst att hon har tagit kontakt med mig och natto för annars hade vi inte ens fått veta vilken familj vi skulle bo hos fören om lång tid. hihi! nej men måste kila pussen


sådär super glad!

sitter och pratar lite med dottern i familjen hos dom jag och nattis ska bo hos i sommar. Hon har lagt till både mig och nattis. Shiit blir helt uppspelt! Ska bli så kul :D:D

idag är det ingen vanlig dag

neä för idag är det den 21! och vet ni vad det betyder? Jo de har gått yttligare en månad och just därför är det ännu färre månader kvar tills jag och natto lämnar Sverige. Seriöst det är BARA 4 månader kvar! Det är helt galet, om 4 månader så står jag och Natto på Arlanda flygplats, har varsin resväska i handen och ett handbagage i den andra.

Antagligen står vi där med en varsin mamma som är dubbelt så nervösa som vi är. Dom kommer säkert stå där och ångra sig för en sekund att dom låtit oss åka iväg.

När jag och nattis vinkar av dom och kliver på flyget kommer jag vara så nervös så att jag kommer spricka, jag kommer ha så mycket energi, och antagligen ett regält leende på läpparna. Liksom hej då Sverige och Hello Jersey!! Gaaaah blir så lycklig så fort jag tänker på det!!! :D


i'm not a girl...

i'm a boooooy! ehm nej. Haha men sitter och lyssnar på gammla godingar från brittan. Dagen har varit rätt skön faktiskt, till en början hade jag lite panik för jag visste inte vad jag skulle göra, men sen så började jag med hkn och sånt.. Sen kom mammas bästis Sussi hit så då blev de fika och sedan hjälpte dom mig med resten och så. Snart klar känns skönt.

Ska strax kila till Fridus pappi, ska så klart inte leka med hennes pappa utan med henne och Emma. Men påvägen dit måste jag tvinga mig ut i snöstormen, men är man ändå ute kan man ju liksom lika gärna ta med sig kameran så så så. Men ska nog äta innan antar jag. hihi.


hah,

trött som ett svin kommer somna när som, såååå god natt

PANIK!

paniiiik, asså har inte ens börjat med spanskan! Och håller på med engelskan nu! shit det här kommer gå dåligt.... döda miiiig. :((

Hammarby backen

Är helt färdig, jag får ångest! Har varit hemma i några timmar nu sådär och jag är fortfarande helt slut efter en heldag i skidbacken. Kommer verkligen inte orka lära mig nått nu, och jag har inte ens pluggat på spanskan eller engelskan... Men iaf åkte skidor med 8orna och 9orna idag, det va galet kul och faktiskt bra backar! Till en början åkte alla tillsammans mer eller mindre men sedan tappade vi bort varandra mer och mer. Så jag åkte mest med jossan och emma idag och det va skoj! Haha till slut vågade jag till och med hoppa lite på guppen, men inte alls som emma haha hon va helt galen!

Jag glömde kameran... så här kommer lite bilder som jag snott från de andra så pussen! måste plugga nu gaaaaah




broken-hearted girl


dagens japp

Humör: kramiis
Plus: Älsklingen helt klart!
Minus: inte ett skit ;)
Kläder: jeans randig tröja och ful munkis
'Frisyr: knuuut, eller så kallad bulle 
Låt: broken-hearted girl- beyoncé
Händelse: mys med älski :D 
Planer: åka skidor, wiee! :D
Drog: musik
Måste: pluggaaa.
Saknad: olllevivia
Önskan idag: att jag kunde spanskan :D


the days i can't see your eyes i don't even want to open mine.

Jag älskar den här kännslan, samtidigt som jag hatar den. Den är som bäst då jag får vara i din närhet för du får mig glad. Men de dagar då jag måste sakna dig, de är då jag hatar hur mycket jag älskar dig. Det är då de gör ont och jag inte vill något hellre än att få hålla om dig. Du gör mig lycklig och med dig kan jag vara precis den jag är. Folk kan säga vad fan dom vill men ingen skulle kunne ändra mina kännslor för dig. Varje dag som går älskar jag dig bara mer och mer. Det går inte att förklara, å de blir inte lättare med tanke på att jag verkligen inte är bra på att skriva sånt här. Men som idag tex så saknade jag dig som mest längtade efter att få se dig, då du sen kom iaf även fast du egentligen inte skulle, även fast du egentligen hade andra planer. Jag blev verkligen galet glad trodde verkligen inte att du skulle komma. Du får mig att bli varm i hela kroppen och när du kollar på mig får du mig att känna mig speciell. Och du jag älskar dig så himlans mycket! Du är verkligen det bästa som finns! <3


dagens vill ha...

Från nelly.com





Från bubbletroom.com


...

Ibland så.. jaa då lyckas man jävligt bra!

don't stop believin'

Humör: goooodie! bus
Plus: tankar
Minus: förskyld...
Kläder: mjukisar typ.
Frisyr: utsläppt.
Låt: don't stop believin- journey
Händelse: kastade mig med jassan på isen och tävlade vem som kom längst :D
Planer: simtävlaaaaa
Drog: musik
Måste: taggaaa till föfan :D
Saknad: Simoooon, vill mysa :(
Önskan idag: att den andra datan va lite bättre


don't stop believin'

Humör: goooodie! bus
Plus: tankar
Minus: förskyld...
Kläder: mjukisar typ.
Frisyr: utsläppt.
Låt: don't stop believin- journey
Händelse: kastade mig med jassan på isen och tävlade vem som kom längst :D
Planer: simtävlaaaaa
Drog: musik
Måste: taggaaa till föfan :D
Saknad: Simoooon, vill mysa :(
Önskan idag: att den andra datan va lite bättre


dataan,

haha trodde datan hade kraschat men det visade sig att det var fel på en kabel,så vi satte i en ny kabel till skärmen, haha och jag döööööööör! Det finns inget rött i bilderna. Bilderna blir helt utdragna och ser allmänt cp ut. Det är faktiskt lite kul för allt ser helt galet ut. Men i längden är det inte kul... Plus att de känns som om man har fel på ögonen, i mitt fall ögat. Haha jag är lite flamsig efter en super bra låt som spelas hela tiden just nu hemma hos oss och efter att jassan sa en kul grej! Så nu är jag fan på bushumöööööööööör hahah! :D :D
:D

the end of time.


Min och linneas balklänningar, haha!



Vaknade på världens bästa sätt. Känner att det luktar hur gott som helst i hela huset. Klockan var väl runt halv 11, så ganska lagom tid att vakna på, då slipper man sova bort hela dagen. Så jag låg och drog mig en liten stund och sen när jag kliver upp så får jag pannkakor och glass till frukost! Haha hur gott är inte det liksom? Sen hoppade jag in i duschen. Och  nu sitter jag här, håller på med konsument läxan som jag och mamma har påbörjat. Nu är det bara inredning och sånt kvar, sen renskrivning. Aja pussen!


d

Humör: brabra!
Plus: älsk såklart!!
Minus: förskyld...
Kläder: jeans t-shirt osv
Frisyr: utsläppt, inte ens plattat.
Låt: famous-play
Händelse: kollade på simons lillebrors match
Planer: göra hk läxa imorron, träffa simon.
Drog: musik å kramar
Måste: bli klar med hkn
Saknad: olivia
Önskan idag: att jag hade en påse lyckopulver!


På nätterna.

Veckan har väl rullat på precis som alla andra veckor, men den här veckan känns som om den gått lite segare. Menmen, nu är det iaf helg! Och veckan som gått har jag hunnit med att bli sjuk, 2 nationella uppleva knasiga saker, missa simträningar, träna små barnen, och varit med simon, kollat på a-lags match osv.

Aja idag så städade jag när jag kom hem och sen åt jag med mams å paps. Sen var pappa så snäll och körde upp mig till ishallen där jag mötte världens finaste människa! Sen satt vi och kollade på hans lillebror som spelade match, sen åkte vi hem och bara myste och va lite data nördar ett tag.

Nej men jag har väl inget kul att skriva så puuuss.


till det sista andetaget.



Till dig.

Utan dig, vem skulle då lyssna på mig? Vem skulle då jag lyssna på? Vem skulle jag skratta med? Vem skulle då lyssna när jag ropade på hjälp. Vem skulle jag då hjälpa när någon skrek på hjälp?
Allt kan vara försent på någon sekund, därför skriver jag det här för att jag känner att jag får panik. För att jag känner att jag behöver släppa det för ett tag, för att jag känner att jag behöver få ut mina tankar.

Utan dig, vem skulle då trösta mig när du inte längre fanns vid min sida? Det går inte. Jag vet hur det känns att vara nere på botten, men sen kommer det stunder då det känns som om vinden viskar att de är ens tur att få känna lycka.

Seriöst jag vet inte vad jag ska skriva blir tom på ord, räddslan tar över. Var är du nu? Vad gör du? Hur mår du?
Men som sagt jag är bara ett telefonsamtal bort. Jag älskar dig, under en ganska kort tid har vi lyckas hitta varann ganska rejält jämfört med hur det var förut. Och jag menar låt det vara så, ta det inte ifrån oss.

Läs den här låt texten och lyssna på låten, den säger allt okej?

Om jag inte klarar av
Det jag tror du kommer svara
Om du bara ger dig av
Utan att jag fått förklara
Om jag inte hunnit visa vem jag är
Innan morgonen är här

Om du tvivlar för en stund
Så finns jag alltid här
Till det sista andetaget
På en hundradel sekund
Jag gör vad du begär
Till det sista andetaget
Jag ger dig allt jag nånsin kan
Vi står och faller med varann

Du är den som håller mig
När jag sjunker i förtvivlan
Du kan tvinga mig att se
Ljuset från den andra sidan
När jag tvekar får jag styrkan ifrån dig
Till när du behöver mig

Om du tvivlar för en stund
Så finns jag alltid här
Till det sista andetaget
På en hundradel sekund
Jag gör vad du begär
Till det sista andetaget
Jag ger dig allt jag nånsin kan
Vi står och faller med varann

Om du tvivlar för en stund
Så finns jag alltid här
Till det sista andetaget
Till det sista andetaget
Det sista andetaget



snabbis,

här kommer ett snabb litet inlägg från mig, för en gångs skulle kände jag mig på blogg humör men självklart så kommer jag på att jag har engelska läxa tills imorron... Klart att inte jag pluggat! Jag visste att de skulle bli såhär. Jag är så jävla lat, tänker att jag ska plugga men sen kommer jag alltid på saker som är roligare att göra å så fastnar man! Måste skärpa mig!

Aja idag gjorde vi nationella, hoppas att det gick bra, hoppas hoppas hoppas!! Annars får jag panik. Kändes som om jag skrev ganska bra, men sen på väg hem kom jag på lite saker jag skulle ha fixat till. Slarvigt gjort, att jag ínte kom på det tidigare. Skrev hur som helst om simning. Kände att det passade bra in under överskriften allt är möjligt.

Nu ska jag plugga eng, wieee! 'pussen
 


jag säger...

... som jossan! Hatar att blogg.se förstör ens bilder!! Chribba om du ser de här, kan du hjälpa mig då?!

solen tittade förbi! :D






i don't even miss her.

Idag var det nationella, vet inte om jag vill säga att de gick bra eller dåligt. Helt enkelt varken eller. Kändes lite jobbigt för man hann inte svara ordentligt på alla frågor. Menmen, annars har dagen bara rullat på, destovärre är att nu har ont i halsen även blivit super duper rinnande näsa, snart snyter jag väl ut hjärnan också. NICE! Sen så ska man ju självklart fortsätta ha ont i magen även idag lalal. Så nu tänker jag gå å lägga mig för jag pallar inte så pussen! :)))))))))))


knas dag på hög nivå.

Okej vart ska man börja liksom? Haha först i skolan liksom så är man trött och har ont i magen. Får knasiga sms så man håller på döööör. Sen så aa, händer lite grejer vi inte ens borde ta upp här. Det var kul till en början sen blev det bara jobbigt. Ajaj. Sen när jag kom hem satte jag mig och skulle börja med konsument läxan kom inte speciellt långt innan jag verkligen fick galet ont i magen, så det blev ingen träning för min del. Helt enkelt en soffliggar dag. Rätt skönt det med. Mamma gillade de iaf. Haha...

Sen kollade vi på outsiders. De va typ om folk som va allergiska mot el. Vet inte om jag ska tro på det eller inte. Antingen så är det bara psykist, eller så är det verkligen sant. Men jag mena ofta man börjar rapa och så, haha plus att de va en tjej där som verkade lite aa jag vet inte. Menmen jag lider som tur är inte av det så!

Aja nej nu ska jag ta en varm dusch och sen kasta mig i sängs. Börjar få ont i halsen och så... Inte bra inför helgens tävling. Så nu blir det mkt teee. Och imorron blir det nationella. Önska mig lycka till va fan! ;)


aja blogg.se dampar och kan drf inte lägga upp nån bild. pussen


dagens

Humör: bra
Plus: älsklingen och sandro  :))
Minus: trött, och lite funderingar liksom.
Kläder: mjukisar som alla andra söndisar
Frisyr: haha morronfrilla :D
Låt: russian roulette-rihanna
Händelse: vet inte inget spec :)
Planer: börja med hk läxa
Drog: russian roulette
Måste: nada
Saknad: vet inte :O
Önskan idag: att saker och ting varit anorlunda. :)


russian roulette.

här är jag. och det är söndag... Snart måndag. Måndag=ny skol vecka. Ny skolvecka= snart sommarlov. Sommarlov sen slipper man skiten jappjapp. Den här veckan är det 2 nationella prov i svenska. Ajaaa pallar inte skriva har inget att skriva, lalalal


:)



bjuder på en bild från dagen, super snygga Linnea!

Å juste nu är min älskipälski på gotland...mjaaa saknar han redan. Menmen, imorron blire stan men den vackra kvinnan och sedan tjejmiddag. Se ya!


<3


världens finaste, älskar dig! <3


här e jag,

haha jag har inte orkat blogga på ett par dagara nu. För de första har jag haft annat att tänka på, sen för de andra har jag bara inte haft lust inget kul att skriva om. Verkligen inte liksom. Sen är jag bara dö trött på bloggen. å sen har jag inga roliga bilder heller så lalala. Kul eller nått nej men tjing typ

Världens finaste ängel, vila i frid T.


1, 1 fucking år.




går att trycka på om man vill läsa...


Tobias, älskade Tobias. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Ingen kommer någonsin kunna ta den platsen.

RSS 2.0