ett år,

jaa nu har ett helt år gått, det är bara några timmar kvar. Och det ska firas. Fira att man klarat av yttligare år och önska varandra ett ännu bättre år. Mitt år har varit helt konstigt. Har varit nere på noll. Och kämpat som tusan. Det här året har nog varit en kamp för min del. Men jag har lärt mig mycket på vägen. Det är många saker jag kommer att ta med mig från det här året. Många saker som gjort mig till en bättre och starkare människa. Början av året har nog varit en katastrof, men slutet mitten av året var mysigt och ändå roligt, slutet har varit fram och tillbaka men just nu är jag nog den lyckligaste i världen. Men tänker nog visa året i bilder puss.


2 januari, åkte skridskor med Jess.


1 feb, då lämnade vår älskade Beje oss.


Sportlover, feb, Klövsjö med Ninja.


15 bast, det vill säga moppe tider.

tillbringade påsken på Ninjas land.

Var på grönan med Brudarna.

Konfirmerade mig och lärde känna världens underbaraste grabbar. haha.

Jag meckade på en bilverksta, och jag tyckte det var riktigt kul!

Hade skoj med linnea, innan båten försvann. Kommer aldrig glömma den dagen för vi moonade för någon grabb som vi höll på med haha. Den kvällen var flammsig. Värd att minnas.

Midsommar,

Haha vi åkte den där, vi stannade inte först någon spydda. Slutade med att någon kissa i byxan och två st spydda. Så jävla kul!

Grillning med: Perdie, anton, Ninja, Roy och Jess.

Tjejkväll på torö.


Ninjas land en vecka, haha glömmer inte när vi tog bilden, först sol en sekund efter så åskade det och vi fick springa haha.

vi tillbringade våra dagar vid tian i början av sommarn, här letar dom efter linneas solbrillor.

Tältade på pickla
 med Melek, Dennis, Roy, Ninja och Perdie

En dag i hamnen, eller kväll

Nån sån där knäpp sommar kväll

Åkte båt med robin, haha big one....

bornholm med bästa

Gräsö med klassen,

Fick min system kamera i konfa present!

Blivit brunett.

Okej haha trodde jag skulle hinna fixa in mer bilder men det tar sån tid och jag måste verkligen fixa håret nu, kanske kommer bilder sen. MEn ha ett riktigt Gott nytt år nu alla för det ska iaf jag ha! :D


Oliviaaa vaaah,

Ullis jag saknar dig. jag behöver dig!
Jag älskar med hela mitt hjärta och kommer alltid att göra det.
kom ihåg att du alltid kommer vara bäst för mig
/din Olivia

Ullan bullan här va

Alvin och gänget! Åh så underbart bra! Jag älskade filmen, haha men det var enbart jag nattis och små barn på filmen. Men det gjorde inget för jag och nattis satt och sjöng med i låtarna och skrattade hela tiden. Chipmunkarna åååh vad dom är söta! På tal om nånting som är sött, haha jag och simon kollade på nånting på tvn och då var det massa familjer som hade apungar! ÅÅH jag blev kär! Apungar lovelovelove!

Hur som idag har jag faktiskt köpt nyårs klänning och lösfransar. Wieee, längtar tills nyårrrrr. Fast jag behöver köpa nytt smink bläää, kanske ska man lägga pengarna på smink denna månad? Trååååk.

 


godmorgon,

Skulle egentligen gått upp 9 för då skulle jag ha städat just nu... Men självklart somnar jag om, hihi så går det om man ligger och pratar hela nätterna med älskling. Idag ska jag gå på bio med nattispattis, hon kommer hit snart och innan hon kommer så ska jag ha hunnit städa och klä på mig och sminka mig...lalal kommer inte hinna, men då får hon sitta vid datan så länge. Ska även köpa nyårs klänning idag. Aja nu MÅSTE jag göra mig iordning.
Ska spela Erik höööögt på datan nu pussen.


borde jag...

Borde jag göra som jag gjorde förut? Lägga in en dagens varje dag med en länk till dagens låt? Var det bra eller bara störande?


heeeey!

Nu är jag hemma, har varit ute och fotat med Minea idag som sagt. Det vad riktigt kul. Och jag kom hem med några få fina bilder faktiskt!

Men för tillfället sitter jag här och ruttnar bort. Har ingenting att göra. Eller jo, kan ju alltid städa. Men hallå hur kul är det på en skala ett till tio?... Men nej nu tänker jag lägga in mina två favorit bilder från dagen sen ska jag fixa lite blog designer för skojs skull liksom. Pussen.

 




foto m nattis.







bild bomb,








hih, borde dagens införas igen?

jaja frida ville ha uppdatering och här kommer det en, haha. Som vanligt när folk ber än om att uppdatera bloggen blir man helt tom på ord. Man vet liksom inte vad man ska skriva. Men ehmmmmm, jag kan börja med en sån här tråkig sak idag lalalal.



idag så vaknade jag upp i en säng som det var riktigt länge sen jag sov i. Nattispattissssss. Vi gjorde oss iordning och sedan hämtade min mor och far mig och vi åkte vidare till farsta... Jag skulle ha ett par skor. Så var det bara, jag fick verkligen inte ha mina gamla skor en sekund till. lalala, efter många om och men så hittade jag ett par skor! Super duper. Sen hem typ occch sen vara med min älskling. Jag har saknat honom som tusan, och haha det roliga är att vi typ inte hade setts på typ 1 dag fast då hade vi iof bara typ sagt hej och hej då. Men iaf ändå bara nån dag liksom. Helt galet. Men ändå underbart. Han gör mig gladast i världen!

OCH VET NI?! Imorgon skulle jag egentligen kollat på bio, men så blir det inte. UTAN JAG SKA UT OCH FOTA MED MINEA! Det ska bli super kul vi ska ner på ringvägen där ska vi fotta natur motiv och även varandra, vi ska ha det allmänt trevligt och dricka varm oboy, snacka skit och fotta. Fotta en himlans massa! Det ska bli riktigt mysigt. Jag ser verkligen i fram emot morgon dagen.

 OCh nu ska jag duscha! Pussen



bara några minuter kvar,

jag har haft en bra julafton, hoppas ni andra också haft det. Började med att jag gick upp och fick nya underkläder, hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Efter det kilade jag upp till älsklingen och böt paket. Fjollig som jag är fick han inte öppna sitt paket när jag var där. Han sa iaf att han var nöjd och jag hoppas att han inte bara sa så för att göra mig glad. Haha, men iaf av mitt hjärtegull fick jag ett jätte fint halsband med ett hjärta på och matchande örhängen. Super gulligt. Sen kom farmor farfar och Lotta, Tommy skulle ha kommit om inte batteriet i bilen hade dött.... Aja får träffa den rackarn en annan dag. Men hur som så fick jag en jacka(som jag redan visste), och pengar. Sen fick jag även lite pengar i pund. That's great! Dom ska jag shoppa upp för när jag och Natto drar till Jersey! Sen fick jag även ett presentkort på Expert, llalala tillbehör till kameran here i come!

Julen har faktiskt varit riktigt mysig, plus att jag och syster hann fota lite också. Men eftersom jag ser ut som ett mongo på det flesta bilder bjuder jag enbart på en bild på min kära syster. God jul!


God jul

god jul god jul god jul osv... lalalaaaa. Haha nu är det faktiskt julafton. Alltså det är den 24.

Sitter här i mitt rum med lap topen på lilla bordet  och lyssnar på Give a little bit. Precis som det var förra året. Jag försöker få lite julstämning. Inte för att det går så bra. Ända gången jag hade julstämning idag var när vi åt julskinkan. Tradition att äta julskinka på mackan dan innan julafton. Blabla men nej nu tänker jag inte skriva mer för jag har inget att skriva om... hej dåååå


imorgon.

Städat klart? Avklarat! Handlat den sista klappen? Självklart. Kollat på sista avsnittet av andra avenyn? Japp!
Kollat på yttligare några avsnitt från gossip girl? Jomen visst... haha. Får ju inte glömma! Jag har till och med hunnit slå in alla paket! Haha.

Usch det är dagen innan jul afton. Utan jul stämning och allt. Kan det bli bättre? Jag tror jul afton bara är så överskattad? Eller? När man var liten var man ju så spänd den här kvällen man sprang till sängs bara för att man ville att det skulle bli "the big day". Nu sitter jag här och fattar inte att det redan gått ännu en termin i skolan. Och att imorgon är det julafton. Och att det snart är ett nytt år! Att vi snart är på väg mot vår nya framtid som vi snart ska välja. Tiden går så fort!

Nej nu tänker sätta mig där nere och kolla på tv med min kära familj, pussen!


MÅSTE LÄSAS! :O

http://friadennis.se./

this sounds good,

shit är det sant? jag har börjat uppdatera min blogg oftare. Är det inte ehm...underbart? Eller nått. Haha.

Igår efter träningen som gick hyffsat så stack jag hem till Simon. Det var mys, vi kollade på film och så. Filmen var äcklig, sen vaknade jag av att världens sötaste katt la sig brevid mig och tröck upp huvudet mot min hals och sov. Gulligt, sen blev vi väckte av hunden haha. Idag har jag väl inte gjort så mkt gick hem runt 12 och gjorde mig iordning sen kom simon och vi spelade gh, (jag var bäst! jag lovar...) Sen kastade vi lite snö på varann haha... Busigt, inomhus desutom..lalalaa. Haha jag har alltid så kul med den där grabben.

Juste förra inläggets överskrivt kom från dagens avslutning med simgruppen, vi fikade och så rullade oss i snön och bara hade allmänt roligt. Love to the people. Men hur som helst så till slut var den dör jäkla muffinsarna överallt. Vi hade till och med muffins på biltaket när vi åkte hem... så det kan bli ;)

Muffins

Det här inlägget skriver jag för att plåga mig själv. Haha jag sitter i sänger och det är bäck mörkt i hela rummet. Det ända som lyser upp är dataskärmen. Jag har precis kollat på ett till avsnitt av gossip girl. Jag sitter med allt kuddar jag har runt om mig och jag kan bara inte vänta tills jag sätter på nästa avsnitt för att få veta vad som händer. Så jag skriver det här inlägget för att låta spänningen plåga mig lite grann.


myspys

åh nu ligger man här i sängen det är helt kolsvart i rummet och jag har precis kollat på yttligare 3 avsnitt av gossip girl. Jävla lök jag är alltså. Ska snart åka och träna fast jag skulle inte banga på att somna nu. Ligger så himlans skönt förutom att datan ligger och trycker på min kissblåsa som kommer att spricka snart. Men jag orkar verkligen inte gå upp. Blääh kollade just på klockan och jag måste åka snart. Pappa ville upp tidigare för att träna så jag tänkte haka på och gymma lite innan vanliga träningen börjar. Idag är det 200m test. Och sen tid på en valfri sträcka det ska faktiskt bli kul, jag tänkte simma 50br för att se om jag uppnått några förbättringar. För bröst simmet har gått riktigt trökt nu ett tag. Tråkigt tycker jag.

Men men är fortfarande pulka sugen, seriöst någon måste väl ändå vara lite sugen på att åka pulka? :O


hej hopp i snön

Det är faktiskt helt galet, jag minns inte ens när vi senaste hade en vit jul? Och nu bara öser snön ner dag efter dag. Det är båder härligt och ändå lite jobbigt. Det är ju så klart mysigt med snö men det är jobbigt att gå ut när snön bara yrar omkring och man får snön i annsiktet. Aja, igår spenderades dagen med Frida och Wille. Vi gjorde väl inget speciellt vi satt bara och chilla lite. Tog fula kort på varann. Haha. Sen åt vi och sedan drog vi ut. På vägen till konsum gick frida och snackade med simon i luren, medans jag och wille gick och lekte hobby turkar. Haha! Sen drog typ folk till ica, så jag och frida stack heeeem. 
 
Från det ena till det andra så är jag super suga en på att åka pulka, haha det är sånt man liksom bara gör när man är liten... Fast ibland känner man ju att man vill vara lite omogen. Hah jag och frida ville åka pulkis igår men tråkiga william ville inte deeeeeeeee... Ikväll är det träning. Wie! Det ska faktiskt bli kul, och sen kanske jag ska sova hos sötis. Myspys

Juste tänkte lägga upp lite snygga bilder. Haha sitter och rensar carros gammla data, och så hittade jag massa snygga bilder på mig och minea när vi hade våra tider. bästisar u know. Haha vill ju inte påstå att vi är speciellt snygga så varning för kännsliga tittare hahaha...

haha det där ser ju inte ens ut som jag :(((

 haha okej den här bilden är lite små söt haha.


och nu kommer lite bilder från barcelona...



en uppdatering från mig

Här kommer ett inlägg på beställning, och ja helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om längre. Hur kul är det att läsa om min dag? " aa tja nu sitter jag här vid datan igen (som vanligt) och idag har jag suttit vid datan..." Haha asså jag är såååån nolifer. 

Och vet ni vad? Jag är lite efterbliven men jag har iaf börjat löka alla Gossip Girl avsnitt. Har aldrig kollat på Gossip girl förut, men de är så jäkla bra. Kan inte sluta kolla, vill bara ha mer och mer. 

Okej ärligt jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Allting tar bara stopp. Dom ända gångerna jag kan skriva utan att få stopp på fingrarna är när jag är nere, ledsen, sur, irreterad... Vad vet jag när tankarna bara flyger omkring. Men jag är faktiskt glad. Jag mår faktiskt bra. Då blir det så mycket svårare att skriva. Liksom jag har allt jag behöver, visst önskar jag att vissa saker vore annorlunda. Att saker och ting var mer som förut. Jaa förut när folk faktiskt brydde sig, när man faktiskt var en del bland "folk". Men jag ska inte klaga för om inte saker och ting hade blivit som det blev, jaa då hade jag faktiskt inte stått här idag och tänk på samma sätt som jag faktiskt gör. Jag hade antagligen inte uppskattat min pojkvän på samma sätt som jag gör heller. 

Och antagligen hade jag bara sökt efter nya problem. Nya problem för att jag var rädd för att vara lycklig? Eh allt är så komplicerat när man verkligen tänker efter. För när man verkligen tänker efter så kommer man på hur mycket som förstörts på bara några månader... Så mycket som jag egentligen kanske inte vill ha tillbaka för att inte ens då var det bra. Där emot kan man göra ett nytt försök och försöka få allt bra. Men om det skulle vara så, ja då skulle det behövas fler än bara jag som skulle vilja det. 

Men hur som helst, jag går inte runt och tänker på sånt där skit längre. Eller klart tankarna kan flyga förbi ibland. Men jag mår så mycket bättre av att inte tänka på det. Vara glad över det jag har ist för att ledsen över det jag saknar. Jag har helt enkelt valt ett annat sätt att se livet på. Ett bättre sätt. Jag väljer att se dom bättre sidorna än dom dåliga. Jag tror att det är fler som behöver tänka så. För jag tror att livet är vad man gör det till. Man väljer väg och varje väg för med sig koncekvenser. Sen är det upp till var och en hur man väljer att klara av det. Antingen sätter man sig ner och gråter och önskar att allting var som förut. Även om man vet att man aldrig kan få tillbaka det som var förut. Eller så reser man på sig och tänker fan vad jag är duktig jag klarar allt det här. Har jag klarat mig så här långt så kommer jag att komma jävligt mkt längre. Det som inte dödar mig gör mig starkare! Så då väljer man att vara stark, och se dom ljusa sidorna. Och tänka en dag kommer jag att vara så jäkla glad att jag är jag. För jag har klarat mig igenom allt som jag trott skulle döda mig. Jag är odödlig. Ingen kommer någonsin lyckas klampa ner på mig. Så ist för att packa väskan med massa skit saker så att den till slut blir så tung att man till slut inte orkar bära den mer, så väljer jag att inte packa på mig skit saker, och visst vissa saker går ju inte att glömma... Men om man inte tar åt sig av allt som händer runt om en kommer det att ta så mycket längre tid innan väskan blir full. Eh vet inte om någon ens förstår vad jag försöker säga... Men helt enkelt jag skrattar idag, kanske gråter jag sen... Men jag lever idag! Så jag försöker göra mitt liv till det bästa.

 


imorgon är en bra dag

shallalaaa, imorgon är sista dagen i skolan! Iaf för den här terminen.  Stannade kvar inne i stan idag med Linnea det va väl nice, fast kändes som om jag inte hittade ett skit... Men hur som helst, imorron får vi våra betyg som vi faktiskt ska söka in på. Blääh orkar inte tänka på det. Antingen kommer mina betyg vara exakt likadana som förra året eller så har jag sänkt mig, kanske möjligtvist höjt mig i nått ämne. Så i slutändan är det nog ganska likt som det var förra terminen. Yeah.

Orkar inte tänka på det just nu. Har ont i huvudetttt. Och snustorra läppar. Det svider som tusen. Har typ ett kilo lippsyl på.Lalal tänker nog gå å lägga mig nu. Pussen

måste kila

tjenixen ska in till stan nu, vet att det blivit riktigt dålg uppdatering. Men har ju inte ens någonting att skriva om längre. Eller helt enkelt så klarar jag mig utan att skriva. Hih, men nu måste jag typ kila pussen!

Turdelu

Hemma, äntligen hemma! Jag är så jävla trött så det finns inte. Fotokurs idag och man lärde sig mycket. Tycker iaf jag, så det var riktigt kul. Sen vart det väl nästan bara hem och vända, har typ nyss tränat eller kom hem för en timme sen haha. Men iaf. Jag hade lite tråkigt förut så fotade lite amatör bilder menmen, bättre än ingenting. Har man tråkigt och vill testa sig fram för att lära sig måste man ju våga misslyckas också haha.


hos syster

tjenixen, sitter här i en lägenhet inne i stan hos min kära syster som just nu står i duschen. Vi har precis slingat hennes hår. Haha på vägen hit hände nått kul men det kan vi ta en annan gång. hahaha. Aja vi gick ut och åt taco. Det var mysigt. Så fort hon kommer ut ur duschen ska vi kolla på film som vi hyrt, och äta ben and jerry's. Muuuuums. Imorron blir det fotokurs. Aja ska kila. pussen!


lucia bilder













 finns hundra till men får börja sådär :)




fredag eftermiddag,

nu sitter man här igen precis som vanligt. Mer uttråkad än någonsin. Hungrig och jaa jag vet inte allt. Funderar över vad som händer ikv osv. Imorgon ska jag åka in till min syster ska sova där och så. Sen på sööööndag blire att gå på fotokurs! de ska bli super kul! :D


Tidig lucia,

idag har dagen bara rullat på, vi hade även lucia idag. Den var kort. Plus att betygen sattes idag. Men men de va skojskoj. Aja är trött som bara den pallar inte skriva nått. Laddar in bilder och så imorgon förhoppningsvis. Pussen


! :)

klart, skickat, fixat! Så jävla skönt! Ingen som anar, det är verkligen hur skönt som helst att veta att man äntligen är klar. Klar med skiten. Imorgon sätts betygen. Och jag är så jävla glad, slipper plugga så jävla hårt nu. Kan chilla. Wieee.

Var med Simon en stund idag, men han drog rätt fort... Han ska och kolla på bj match. Haha, hoppas de går bra...
Men nu, nu tänker inte jag sitte här och häcka! För jag är friii,friiiii som en fågel tänker spela lite gh, eller kasnke cs? Eller vavava? :O

Ehm shit känns konstigt att ha mkt tid över... Ehhmmmm ska iaf snart på promenix! Suveränt! :D

Fredagsmys.

Lallalaa. Jag är glad. Javisst.

Glömde berätta en sak igår. Vi fick nämligen kolla på lamm hjärtan och lever och njurar som våran lärare dissekerade och så blåste hon även upp ett par lungor. De luktade inte speciellt gott. Sen var det några konstiga människor som vill smaka. Så dom grillade levern och hjärtat över en brännare och hällde lite salt på sen åt dom det. Nice!

Men hur som! Idag fick vi tillbaka våra engelska provn. Jag är stolt. Stolt över mig själv, i vanliga fall brukar jag inte få sådär speciellt bra, eller vill väll inte påstå att jag brukar få sådär jätte dåligt heller. Men idag då vart jag faktiskt riktigt nöjd över mitt resultat. Bra gjort för att vara jag iaf.

Spanska provet? Hahah de kan gå å hänga sig för de kan knappast ha gått bra...

Men efter skolan iaf så gick vi upp på stan för att köpa pepparkaks dräkter, men vi hittade inga. Jag tog bussen hem. Väntade på Simon. Sen kom han hit och vi myste och flamsade lite. Haha jäkla mupp unge det där asså! Haha. Sen gick vi hem till han och flamsade lite med hans bror också. Hur som så har det iaf varit den bästa fredagen på riktigt länge. Och Simon, jag älskar dig! Du är verkligen det bästa som hänt mig och det vet du!


bara för att jag saknar...





att fota, men tiden räcker inte till... :/


you never know.

Halloj mina kära vänner. Imorgon är det spanska prov. Sista provet, eller ska fixa vg upg men de är inte samma sak som prov. Hur spanskan går är det ingen som vet. Lalala... För någon vecka sen satt jag och Sandra och disskuterade de här med filmen 2012, och mayaindianernas kalender. Man vart lite skraj och så bestämde vi oss för att vi skulle söka upp mera. Och vet inte hur mkt jag än söker så hittar jag inte riktigt det där som jag vill hitta. Men eh ingen som vet. Haha, på tal om det så kom jag och tänka på förut när alla trodde världen skulle gå under... Hm det var nog ett år sen nu. Jag, Natto och Sandro haha vi fick för oss lite mupp saker. Vi behöver inte gå in på detaljer. (A) Bäst om det stannar mellan oss 3. Rätt så lagom pinsamt. Haha.

Och idag på gymmet?! Fråga mig inte ens vad jag höll på med. Man skulle kunna tro att jag slagit i huvudet. Men nej jag var nog bara hyper trött. Så en hyper trött ullis = en himlans flamsig tjej som typ verkligen bjuder på sig själv? Eller nått hahah! Folk måste trott att jag va helt störd. Visst helt normal är jag väl inte hah.

Aja snart sätts betygen och då tänker jag skita i skolan efter det! LAlala. Då tänker jag ta min älskade vän Systemkameran och fota en himlans massa och bara redigera bilder och sånt. Spela lite cs och blogga, lata mig framför datan. Träna. Tränaaaa! Wie! Vara med simon lalala. Åhh vad jag längtar tills den 10!

Juste den 13 dec, dådådå ska faktiskt jag och min kära syster på fotokurs! Gissa om jag längtar!




Så jag skrattar idag.








Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Vers 1
Jag har aldrig varit rädd, nä. Gått igenom sånt som varit fett wack
Livet är hårt och det visste jag då men jag följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det
Jag tuggar och ler. Och jag duckar problem för det är vad det är
Är det sant? Mannen, yeah!
Jag har lät mig av saker jag gjort. Saker jag sett nära min port
Där i min ort där fett med flous jämt saknades, inget vi tog lätt på
Men det var rätt så lätt att bli väck då
Folk i min närhet dom becknade hekton
Jag brukade bruka för att lämna misär
Nu gör jag så här

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Vers 2
Vissa dagar är brorsan på topp andra dagar är brorsan på noll
Vissa dagar är jag redo att dra för det känns som
att ingenting spelar någon roll
Som när nära går bort, livet tar stopp
Jag lever i nuet vår tid här är kort
Jag pussar min mamma på kinden och ax
För benim vill leva ut livet till max
Är det nånting jag lärt mig i livet är det att aldrig ta nånting för givet
Låt oss skåla för det för man får det man ger
Inget mera med det allt är skrivet
Gårdagen är redan förbi. Morgondagen är för långt bort i tid
Tar vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Så jag skrattar idagx3
Följde inga råd jag är självlärd
Jag är det. Jag svär, bre
Vill leva fullt ut jag är värd det

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


ett litet avbrott...

... i allt pluggande. Idag har jag faktiskt varit duktig. Trots det är det mycket kvar. Har äntligen skrivit klart min självbiografi (ett minne.) Ska lämna in den imorron hade jag tänkt. Sen har jag hunnit plugga lite spanska. Och även pluggat no. Och fixat lite so. Wie. Haha. Har även redan kollat på andra avenyn. Jag ääääälskar alla dom avsnitten. Ville bara säga det!

Och juste har ju fan fullt upp nu hela tiden så har ju inte ens tid att blogga. Tappar all lust till det också. För det ända man vill göra är att sova. Lalala, aja jag håller på döööööö ska nog sova tidigt idag.

En sak till, Alla har en chans så länge hjärtat slår. Tycker det var fint sagt. Fastnade lite för det.


RSS 2.0