Don't you know?

Idag sticker jag. Om en timme sitter jag på buss/tåg mot Ninjas land. Jag kommer inte kunna skriva nått mer på bloggen. Man kommer knappt kunna nå mig. Så så ligger det till. Jag har precis packat klart och gjort mig i ordning. Helt redo liksom. Så vad ska man säga? Vi hörs när jag kommer hem... Tror att vi är tillbaks på Fredag. Så länge får väl folket ha de gött här hemma. Trots allt kommer jag faktiskt sakna vissa.

Dagens:

Humör: braa
Plus: dagen med ninja perdie jessika o roy
Minus: du är som bort blåst...
Kläder: bikini
Frisyr:blött
Låt: right here right now
Händelse: topless bad, och haha hemlis
Planer: åka iväg
Drog: musik
Måste: gå vidare
Saknad: Ralle kanske?
Önskan idag: att ... saknade mig lite kasnke hehe
Ser fram emot: olika!

imorron drar jag!

Vet inte om ni märkt det men chribba har lagt upp den nya designen. Hoppa ni gillar den, det gör iaf jag.

Dagen har varit toppen! Badade med Ninja, Erica, Jessika och Royzan. Jag hade hur trevligt som helst! Vi åkte båt och kollade på när robin(ericas bror) åkte lite wakeboard. Vi badade toppless. Vi solade vi lyssna musik. Jaa vi gjorde det mesta. Helt enkelt så vart de lilla solandet kul.  Ska både bli kul och skönt och tråkigt att åka imorron. HAr haft så kul här hemma dom senaste dagarna, men samtidigt kommer jag att ha kul där borta också. Och jag behöver nog komma bort ett tag. Helt uppriktigt sagt är jag less på nästan allt och alla. Verkligen glad över dom senaste dagarna. Känner glädje och just nu har jag lust att bara kicka iväg det sista. Det sista som håller mig kvar. Vill fan gå vidare! Jag har kommit långt. Haha nej va fan nu ska jag rycka upp mig. För dagen har varit så bra!


lalala..

Ville bara säga att jag sticker imorgon.
Skönt att komma bort.
Skönt att inte ha någon dator.
Skönt att bara vara.
vore skönast att inte komma hem igen.
Puss i pannan.

Och va fan tack Chribba! Haha fattar inte hur du orkar men haha tummen upp för dig!
Snart kommer den nya designen och den är as nice :D

Gah!

Shit det här är fan jobbigt. Det typ brinner här inne det är sjukt varmt. Men men man ska inte klaga det är ju trots allt det här vädret vi vill ha.
Aja igår så var jag med Ninja Erica och Anton. Först låg vi och stekte på nixta. Sedan drog vi oss vidare och för att köpa mat och sådant. Och då kom Roy (ninjas grabb) Sedan började vi grilla körv och sånt. Sen kom Jessika också.
Haha orkar inte berätta dagen i detalj. Det räcker om jag säger att jag hade en skit mysig kväll. Fast med många myggbett.. Aja och kvällen på Torö var också lyckad. Tycker jag iaf. Jag hade skoj! Det var jätte mysigt att bara sitta där runt elden och bara snacka.
Sen idag har jag ingen aning om vad som händer... Och imorgon kanske jag sticker till norrtälje med Ninja det ska bli skoj! Men jag skulle vilja träffa Rasmus innan... Men han är ju omöjlig att få tag i.
Aja idag händer som sagt fan nästan ingenting :O

;)

Tinkelinkan. Känner att skriva ett inlägg just nu är lite olägligt. Även om det hade blivit ett glatt sådant. Men men här är dagens:

Humör: övertrött eller vad?
Plus: Nixta med Ninja, Perdie och anton.
Minus: Trööttt och jobbig
Kläder: olika
Frisyr: som vanligt
Låt: gyllene tider- hjärta som brinner
Händelse: grillning med ninja, perdie, anton, roy o jessika! :)
Planer: venne
Drog: vene
Måste: inget
Saknad: skit i de du din dryge fan.
Önskan idag: haha jag kan väl fortsätta drömma -,-
Ser fram emot: nada

Tjejkväll.

Okej kom just hem från allt solandes o badandes. Urhärligt. Brun och läcker blir man. Mums i like. Ehm ikv blir det dåra tjej mys hos Hernvall, så jag packar nu... Hm hoppas jag inte glömmer nått! Aja jag langar dagens för antar att de här är det sista inlägget jag hinner skriva.

Humör: toppen
Plus: sol o bad med härligt folk
Minus: peddo
Kläder: bikini
Frisyr: blött
Låt: ingen
Händelse: ska snart dra till torö
Planer: packa
Drog: nada
Måste: fan ingenting!
Saknad: älski
Önskan idag: nått som inte slår in :((((
Ser fram emot: kvällen

Fredag?

Hm tror det är Fredag idag? Inte så bra koll. Haha. Igår vart det sent. Ensam i min stora säng med alla mina tankar. jag hann till och med skriva ner en himlans mycket. Jag kommer faktiskt inte ihåg en ända dröm från inatt. Känns rätt skönt faktiskt. Idag blir det sola och bada igen. Och ikväll drar jag till Torö, hem till Hernvall. Där ska vi tjejer grilla och mysa. Jätte härligt. Jag ser fram emot det. Skönt att komma bort lite. Eller vad man nu ska säga. Träffa andra människor. Lära känna nytt folk. (nytt och nytt, men kan man säga lära känna folket bättre?) Tråkigt att Jessika inte kunde följa med iaf... Men den jäkeln får säkert en jävla masa presenter ist! Aja hah sorry för damp inlägget igår. Vart bara lite nere, ni vet alla kännslorna som kommer på nätterna osv... Men idag är det en ny dag med nya tag! Puss i pannan.


Dagens:

Humör: allt va bra, just nu depp..
Plus: hoppade 5an
Minus: mitt damp, och äckel peddot.
Kläder: bikini
Frisyr: olika
Låt: olika. men just nu where are you now- brittan. Fan den får mig att deppa...
Händelse: 5an
Planer: grow up
Drog: musik
Måste: skaffa mig lite bättre självförtroende kanske...
Saknad: åh just nu är det fan min hemlis :(
Önskan idag: något så underbart. Vrf kan inte min dröm slå in? :((((((
Ser fram emot: kasnke imorgon kväll?

Where is your heart, when I'm not around

Kanske borde jag byta låt. Men kan inte låta bli att lyssna. Även om den får mig att bli deprimerad så är den bra. Väldigt bra. Fan den sätter verkligen igång tanke snurran. Den får mig att åka tillbaka en bit. Fan jag som kommit så långt. Fan. Jag vet till hundra att det är dags att byta låt nu. Jag menar nu. Annars kommer fan tårarna. Jag vill fan inte vara en lipsill. Fast det är jag ju typ redan. Fast när det är annat folk med så dampar jag. Fan vad jag är jobbig. Jag känner mig värdelös. Fan. Låg profil var det. Oh yeah. Ja men visst det klarar jag galant. Tummen upp för mig föfan. You are not there. Fuck off and die. Jag leker med mina egna kännslor. Åh hur fan orkar jag. Hur fan orkar jag med mig själv överhuvudtaget? Hur fan orkar alla andra med mig? Shiiit. Jag måste verkligen hitta fel i allt. Bli avundsjuk på alla andra för att dom har något jag saknar. Jag önska att du kunde hoppa in i någon annans kropp och se. Se det alla andra ser. Det som får mig att bli osäker. Jag bygger upp en mur och hoppas att allt är som det ska. Sen får man alla blickar, alla blickar som säger shit nått är ju fel. Så fort du vänder ryggen till så frågar alla. Snälla jag orkar inte försvara dig. Kan inte du försvara dig själv! Jag orkar inte, jag vet ju inte ens själv. Vad ska jag säga? Ska jag sitta där och ljuga? Omg snälla kan du inte bara vara där och säga själv hur det ligger till. Fan. Muren rivs ju ner varje gång någon frågar mig. Jag blir ju osäker och vill bara kasta mig i dina armar och visa allt är som det ska. Det är du och jag. Är det så? Folk frågar sånt som jag inte tänkt på, alla säger påståenden som jag inte lagt märke till. Men allt detta får mig att tänka. Kanske är allt mitt fel. Förlåt isf. Jag vill bara vara parfekt. Men desto mer jag försöker desto mer blir det bara fel. Fan vad jag känner mig värdelös. Önskar, önskar så det gör ont. Fan kan du inte bara vara här nu och säga god natt. Så kan jag sova. Sova lungt brevid dig...

tjuhu.

Idag har jag gjort nått stort, jag hoppade faktiskt från.... 5an! Wie. Haha gjorde det mest för att jag var rädd. Men efteråt märkte jag att det var kul. Jag vill hoppa igen. Men jag vill vara lite modigare och kanske hoppa från 7an? Haha.
Jaja, idag har man väl blivit lite brunare också.


taha tidsfördriv.

Tjenixen igen, har inget att göra gick upp lite för tidigt imorse kanske. Haha men nu sitter man iaf här med citronsaft i håret. Man känner verkligen hur det stinker... Uscha haha men ska man vara fin får man lida pin. Okej, vänta tro itne att man blir fin för att man har citron i håret, men håret solbeks mycket mer då och då ser det mer naturligt ut än att färga det. Ska bli kul att se resultatet.

Calling out your name
Your face is everywhere
I'm reaching out to you
To find that you're not there
I wake up every night
To see the state I'm in
It's like an endless fight
I never seem to win

I can't go on as long as I believe
Can't let go when I keep wondering

Where are you now, what have you found
Where is your heart, when I'm not around
Where are you now, you gotta let me know
Oh baby, so I can let you go

I can hear your voice
The ring of yesterday
It seems so close to me
But yet so far away
I should let it out
To save what's left of me
And close the doors of doubt
Revive my dignity

But, I can't go on as long as I believe
Can't let go when I keep wondering

I should let it out, it's time to let you go
Oh baby, I just want to know

gömörrön

Lyckat. Smidigt. Haha jag tappade hela juicen på golvet, den var nästan full. Kul att sitta oc torka upp det liksom. Men men, så kan det gå. Idag blir det sola och bada igen. Wihu. Mitt hår har redan blivit solblekt, men jag funderade på att sola lite med citron i håret. Haha låter helt galet men har hört att håret bleks ännu mer då. Usch jag har fått en sån himlans blogg torka. Men jag måste göra mig iordning nu så vi kan sticka o sola sen. Puss i pannan.


Jessika som steeeker :)


Dagens:

Humör: allt VA på topp :)
Plus: brännan
Minus: mohaha
Kläder: bikini
Frisyr: olika
Låt: i don't need a man
Händelse: msn gnabb
Planer: bli vuxen
Drog: musik
Måste: haha inte ett skit
Saknad: A, O, N, R
Önskan idag: att det aldrig hände, då kanske morgon dagen kunde blivit som planerat?
Ser fram emot: HAha imorron lätt!

Let me go.

when i grow up.

Puss i pannan på dig!
Och dig med!

FANFANFAN!

Nu vore det skönt att vara vuxen och bara leva livet och slippa lägga energi på sånt här. Blir galen. Snälla lilla du kan du inte tänka för 1 gångs skull jag ber dig. Gaah. Kan du inte stå på dig och säga hörru det är precis så det är. För vi  alla vet vad du tycker snälla säg det då!

Puss i pannan på allt! GAH JAG FÅR DAMP!


godmorgon sötisar

haha alla kanske inte är vakna än? Men hur som helst så steker solen utanför fönstret. Vädert säger bara glass. Haha men Linnea säger kladdkaka. Så imorse gick jag upp halv tio för att jag skulle hinna hit. Så nu väntar vi på kladdkakan. Sen blir det ut och sola och bada. Nice! Sen måste det ju bli någon glass också. Hihi muums. Sen till lunch blir det pasta. Men asså haha igår var jag rätt dryg så orkade inte skriva nått inlägg för jag bara kände hur fel allt blev när jag bara skrev dagens... Känndes onödigt att skriva nått då. Men som sagt det får ni stå ut med eftersom jag skriver för min egen skull så puss på mig. Och hej då! :D


Glada miner från ullan! :D

Dagens:

Humör: k
Plus: cs
Minus: dampet
Kläder: jeans o rosa t-shirt o kofta
Frisyr: olika
Låt: i don't need a man
Händelse: cs
Planer: massa
Drog: musik
Måste: nada
Saknad: bvän
Önskan idag: olika
Ser fram emot: bli brun

tja jag e dryg... :/

dolls.

You know I got my own life
And I bought everything that's in it
So if you want to be with me
It ain't all about the bling you bringing
I want a love that's for real
And without that then no deal
And baby I don't need a hand
If it only wants to grab one thing

-

Skrev inget igår kväll. Var med Linnea hon sussa här och vi kollade på film.

Bilderna då da.


Haha grabbarna fastna i leran...

Hahah, robin har du kissat på dig?

Snigel klamparn...

Går det för fort Jessika?

Haha jassan gillarT

Mohahah Linnea snygging

Nån som behöver spy eller?

Aa okej det var det...

Hahahaha Linnea dog av garv när Jessika sa något väldigt oväntat... Hahahaa!

S som i sol och söndag! ;)

Godmorgon! Nu sitter man här med en handuk på huvudet och laddar in bilder från igår. Går dagen var helt otrolig.
Det började med att jag satt vid datan och fixade lite blogg designer. Sen frågade mickis om jag ville fixa hennes så visst. Det gick fort och jag tänkte att jag kunde börja fixa min egen. Men blir så galen har inga fina bilder på mig så de vart bara en halvdan eftersom jag inte var på så bra humör. Sen ringde Linnea och sa att hon va hemma nu. Så då stack vi ut med mupparna allihoppa. Ingen vågade åka bakom Markus så jaa, lilla jag fick bli offret. Man ba JIPPI! Sen var det någon ful unge som fick för sig att vi skulle ¨åka i skogen. Hm jag och grabbarna i skogen... Aha tänkte jag aja de kan ju inte bli så farligt. Men oj så fel man kan ha... Det var lera över allt (nästan). Så de var riktigt halt. Och lera fick man överallt. Till och med i håret! Fyfan. Haha, fast med eftertanke var det ändå rätt kul. Men jag fick rätt mycket panik. Kul och bli hur lerig som helst... Aja sen stack jag och Markus hem till han för han skulle byta kläder. Så då satt jag utanför hur lerig som helst. Sen fick han för sig att han skulle ta nån cp väg med mig till dom andra... Så jag gick ist vågade inte sitta på det var ju fan ett stup typ. Sen efter ett tag stack jag hem böt om fixa håret och grejs. Så skulle vi lämna en grej till Markus och efter det passade vi på att leka lite i lekparken. Slutade med att NÅGON satt och spydde haha, det va så äckligt. Haha och någon var inte jag om ni trodde de. Men vi ska inte peka ut NÅGON. haha. Det var så otroligt kul. Aja

HA HA HA!

Bloggen är ett helvete, headern är ful och passar inte in. Men orkar inte göra nått åt saken just nu. Fixar senare för nu ska jag typ fixa mig sen blire ut! Så so long suckers

Dagens:

Humör: jora
Plus: kvällen med linnea o jassan
Minus: regn
Kläder: bilderna..
Frisyr: utesläppt
Låt: where are you now
Händelse: midsommar
Planer: nja inte så mycket...
Drog: Jordnöttringar
Måste: ingenting
Saknad: Tobias
Önskan idag: thihi
Ser fram emot: solen...

brittan i farten.



fin as hell ...

Midsommar


Dagens så kallade "outfit"

Mums så seriös bild men men.

Kvällens "outfit"

Nej men ska typ dra ut nu i regnet mums. Eller så ska vi hem till någon och kolla film. Låter lite mer rimligt.
Aja som sagt trevlig midsommar! :))))


!

Ville bara säga trevlig midsommar till alla, hoppas på sol och god mat! Kanske lite trevliga personer att mysa med också. Ha det så bra, det ska iaf jag!

dagens:

Humör: mysi
Plus: mys med flicks
Minus: ont i maagen
Kläder: först jeans? sen mjukisar
Frisyr: olika
Låt: i can't hate you anymore
Händelse: moppe tur
Planer: ha kul
Drog: nada
Måste: plocka undan lite
Saknad: Olivia
Önskan idag: hm..
Ser fram emot: solen...

puss!


puss älski saknar dig...

så söta, saknar :(

älskling

pälski vi hade kul!

<3 lite misslyckad kasnke...

Men haha vrf så snygga?

du är vacker!

Saknar dig massor gullet, Bornholm med dig wiho haha, men puss i pannan sweeti

Gammla


Seriöst saknar håret, då kunde man ha uppsatt och luggen ute... :/


men höhö...

Bästa!

Igår dampade hela skiten, kunde inte skriva ett ända blogg inlägg... Inte kul. Aja igår va jag med bruttorna vi drog och bada sen hem till mig bakade pizza sen kom grabbar oxå så satt vi och kolla på tv. Sen skulle alla dra och bada igen och då kom Raasmus. Vi drog typ också ut och sen åkte vi lite muppe, sen skulle olle dra så då bad jag han att skjussa hem mig och senare kom Ralle också. Så vi gick typ och kolla film, sen imorse gick jag upp klockan 7 bara för att jag skulle väcka tönten! Gaaah. Haha! Men gjorde inget kunde ändå typ inte sova hade jätte ont i maagen. Så efter att han dragit så satt jag nere i soffan och gnällde över magvärken medans pappa jobbade. Haha snällt. Men iaf sen lyckades jag väcka Linnea också men jag ville inte vara vaken och inte hara nått göra så rätt åt henne! Haha. Så vi drog och köpte glass och sedan hem till Jessika. Fäfän vilket mys det vart. Hela dagen har varit toppen. Okej nu vart det ett sånt där tråk inlägg. Men så blir det när dagen varit toppen. Och imorgon då ska det firas midsommar. Skoj... Eh de blir säkert trevligt. Får se vad som händer på kvällen. ututututut?

Dagens :

Humör: först damp, sen gla
Plus: promenad med mig själv
Minus: besviken... eller vakna på fel sida, se de som du vill
Kläder: slitna jeans perssika färgad tröja och jeans jacka
Frisyr: svans med 2 flätor
Låt: --
Händelse: sol
Planer: vara med rasmus
Drog: ipod
Måste: plocka undan lite
Saknad: älski
Önskan idag: mys imorrn
Ser fram emot: imorrn

hitta låten på hennes kompis blogg. Super bra!

Tjabba tjena hallå

Från att ha varit än tråkig dag till att bli en hyffsad. Fråga mig inte hur den vart det. Men jag bestämde mig för att lite ensam tid kanske skulle vara bra. Så efter att ha dampat och varit besviken. Eller helt enkelt vaknat på fel sida så gjorde jag iordning mig och sen gick en sväng runt ringvägen. Det var skönt att få vara för sig själv. Jag gick till stället där jag känner att jag kan prata med tobias. Mitt och hans ställe. Jag valde nog det stället eftersom det va där jag och han pratade ut på riktigt för första gången. Efter det mötte jag Ninja så gick vi hem. Sa hej då och så där. Sen stack jag hem. Gjorde mig iordning och stack och träna. Vart ganska slappt. Men imorgon ska jag träffa älski. Tur de. Nej men nu ska jag kolla på nån film.

Inte läsvärt

sämsta sommarlovet ever eller vad? Kul! DAMP DAMP DAMP!
De är till och med sol ute och här sitter jag. Bara för att alla andra göt något annat.
Asså sämst och vara 15. Dessutom fylla sent. Alla har moppar jippi alla utom jag.
Kul jaa för då hamnar man här ensam när alla andra drar.
Men de som stör mig mest de är att om jag hade varit en annan person så hade det aldrig blivit så.
Då hade de vart åh kom så kan du vara med. Hatar när du e ensam o blabla bla. Men bara för jag heter ULRICA!
Jaa då spelar de ingen roll! FUCK U!^
ÅÅÅH blir fan ledsen. CP ASSÅ!!!!
De är nu man inser att man behöver andra vänner. Sånna som inte kalla en bästa vän.
Som inte behöver säga jag älskar dig. Bara för man märker de dom bevisar de utan att säga ett skit.
Va fan... Åh varför ska alla ha något å göra! Hade man haft en moppe hade man passat in vart som.
FATTA VAD PATETISKT!

SOL!

Det är fan inte sant. Solen skiner. Omg!  Måste fan gå ner och kolla om det är varmt också. Isf vet jag precis vad jag ska göra hela denna dag. Sooola! Annars vet jag inte vad jag ska göra. Alla har ju redan nått som dom ska hitta på. Kanske fråga ralle om han orkar komma. Eh jag vet inte. Men seriöst första dagen på sommarlovet som solen skiner är det inte bra! Gaaah. Nej nu kurrar magen, man kanske borde ta nått och äta.

:D

orkar inte skriva, skriver mer imorrn. Men ja hade en bra kväll. Tack! Och grattis igen  till amanda :D


undra vad man säger om tjejer

killar är som bussar - missar man en kommer det alltid en ny inom kort.

killar är som löv - torra och blåsta.

killar är som golfbollar - dem går från hål till hål.

killar är som reklam - man kan aldrig lita på dem.

killar är som bakelser - först kladdar dem, sen blir man tjock.

killar är som datorer - man är beroende av dem.

killar är som bin - sticker när man minst anar det.

killar är som jordgubbar - oftast omogna.

killar är som parkeringsplatser - dem bästa är upptagna.

killar är som mascara - man bör byta ut dem var tredje månad.

killar är som kaffebryggare - man måste sätta på dem för att det ska komma något.

killar är som kossor - måste mjölkas en gång om dagen.

Killar är som ostar - Först använder man dom, sen dumpar man dom innan dom möglar.

Killar är som frimärken - man slickar, sätter på dom och skickar iväg dom.

Killar är som vulkaner - sprutar när dom är heta.

Killar är som datorer - det tar en jäkla tid att begripa hur de fungerar.

Killar är som en kuggfråga - Det finns inget svar

killar är som hundvalpar - Man leker med dem


haha den va ju faktiskt lite ball. Men vad fan säger man om tjejer då? Haha.... Jobbiga som stryk kanske ;)


Dagens goa:

Humör: Sego, and Glader
Plus: shopp
Minus: reegn
Kläder: mjukis
Frisyr: utsläppt
Låt: toppen och estet- vi vet hur det känns
Händelse: shopping
Planer: sola kanske?
Drog: min återfunna ipod
Måste: nada
Saknad: älski
Önskan idag: inget typ
Ser fram emot: sooooooool

Shake it to wake it!

Haha! Aa de var nått vi höll på med hela simträningen. Så kul. Nej men seriöst idag, asså shit slö dag eller vad. Sen typ drog la familia till haninge och shoppade lite. Nicenice! Sen nu på kvällen i regnet har vi vart ute och åkt lite. Men jaa vad händer imorgon? Jo middag.... Men resten av dagen då? Kanske ska man ner och sola lite? Vad vet jag. Det lät skönt iaf. Hehe. Vad fan ska man ha på sig imorgon? ... Hm haha. Asså shit va fan ska man göra imorron... Gaaah. Aja får väl hitta på nått.

natt inlägg

tja, ska snart stänga av och gå och lägga mig. Kvällen var väl inte den bästa men bättre än att sitta här helt själv. Just nu så aa jag vet inte, skulle kanske vilja ha lite sovsällskap. Hehe. Nej men seriöst. Vet inte vad jag ska skriva. Kanske ska avsluta med dagens och sen gå och kolla på tv. Kanske låter som en bra idé!

Humör: Mys
Plus: lövet
Minus: reegn
Kläder: olika
Frisyr: utsläppt
Låt: Losing you- Dead by April
Händelse: vurpa i lera
Planer: tat lungt
Drog: musik
Måste: inget
Saknad: älski
Önskan idag: hah hemlis
Ser fram emot: sol...

Nej men tjenare.

Okej nu har jag städat. Wie. Kanske inte helt perfa. Men orkar inte mer nu, vill bara hoppa in i duschen och sen hitta på nått kul. Hum som vadå? Vad ska folket göra en lördag som denna?
Någon som vill hitta på nått skoj?
Jag måste bara säga att sommaren har börjat uselt... Asså jag har inte ens doppat mig för första gången än! Förra året va mitt första dopp 11feb. Men iår jaa inte ett ända dopp. Shit asså.

all i have is you

Tjenare! Idag har varit en riktigt skön dag. Bara varit hemma och tagit det lungt, och snyftat lite. Sånt som man behöver ibland. Gud så skönt. Nej imorgon är det en ny dag. Vi hörs!

Humör: Trött!
Plus: slappis
Minus: reegn
Kläder: mjukis
Frisyr: knut
Låt: Losing you- Dead by April
Händelse: film
Planer: lägga mig i sängen
Drog: nada
Måste: städa
Saknad: älski
Önskan idag: <3
Ser fram emot: sol

Twilight!

Skratta inte åt mig nu, jag vet att jag är efter! Men aa nu har jag äntligen sett den! Fan vad bra! Alla säger att Edward är så snygg och bla bla bla... Nej han är inte en skönhet, inte i mina ögon. Men personligheten, styrkan, viljan och allt det där de speglar sig utåt. Omg det gjorde han helt plötsligt hur snygg som helst! Gaah jag skulle kunna se på den där filmen om och om igen!

"Jag har aldrig tänkt på döden, men att dö istället för någon man älskar känns som en bra död"

Skolavslutning!

Fan vad seegt! Det var så jävla seeegt i början, sen vart det väl lite mer drag där nere! Då vart det nicenicenice! Haha fast polisen plockade dom flesta. Men så kan det gå. Jag hade iaf kul till slut. Även om jag trodde att det skulle bli världens sämsta skolavslutning. Fick till och med ninja att dansa! WIE! Nu är jag faktiskt glad och nu börjar sommarlovet! Aja nej nu ska jag ha skoj shu hej!

Men ha ha ha

Humör: deppigt
Plus: kort dag i skolan?
Minus:         :(
Kläder: olika
Frisyr: fult
Låt: jag kan inte ljuga för dig
Händelse: badbadbad
Planer: skita i allt...
Drog: men ha ha ha
Måste:   
Saknad: Skit i de du.
Önskan idag: att wow inte fanns
Ser fram emot: haha skolavslutningen

haha kuuul, trodde de va värre. Men ha ha ha!

rätt kuuul

Kan inte skriva av mig, det tar emot. Även om jag vill. Kanske är det för att jag vet att du kanske läser. Jag vet inte.
Om du nu gör det så... Eftersom du inte svarar så... Jaa jag vill att du ska veta att jag inte vill att du ska tolka det på fel sätt. Åhhhh antagligen har du redan gjort det. Va fan jag vet inte vad jag ska skriva! Snälla svara. Ända sen klockan 5 är du den ända jag tänkt på snälla, förlåt! Allt vart bara fel. Fel fel fel. Jag fattar om du är arg/ledsen/besviken trött på mig eller vad som. Men snälla svara iaf... :(


I'm so lost.

Här är ett sms som jag skrev för ett tag sen, kännde bara att de passade så bra just nu, precis som jag känner just nu:


Jag känner hur mina ögon fylls av tårar, tårar som bär sorg.
Jag känner hur hjärtat brister. Precis som det gjort förr.
Jag vet att det läker, jag vet att det blir bra igen.
Men jag förstår inte varför jag är så ömm.
Jag vet inte vad jag håller på med.
Jag står här och stampar på samma ställe, kommer ingen vart.
Vet inte vilken väg jag ska gå.
Vet inte vilken grind jag vill passera.
Eller vill jag bara vara kvar?
Är jag rädd för att allt ska bli bra igen?
Eller blundar jag för det som oroar mig mest.
När ska jag bli ensam kvar?
När är det min tur att säga adjö?
Tankar som flyger omkring tårar som rinner och hjärtan som brinner.
Jag vet vart jag vill.
Jag vet vart jag ska.
Men varför händer ingenting?
Varför släpper jag inte taget?
Jag vet att det inte är fel på dig eller mig.
Bara jag som inte är redo.
Redo för att bli lycklig.
Jag måste få gråta klart.
Måste få vara jag.
Måste få känna närhet.
Nej nu pressar det hårt i tårkanalen och boken lockar.
Måste läsa mer, måste känna mer.
Pain Pain Pain.


dagens...

Humör: Snurrigt
Plus: allt och inget
Minus: ont i fötterna
Kläder: högkjol och vitt upptill
Frisyr: uppsatt
Låt: The climb
Händelse: var servitirs på balen
Planer: fundera ut en lösning
Drog: mina tankar
Måste:    :(
Saknad: .... 
Önskan idag: att jag visste vad jag ville
Ser fram emot: nothing....

Sweet,

Alla var fina. Så fina! Åh, vill också ha våran bal nu, även om inte vi är precis som dom andra, men iaf. Vill också vara otroligt fin.
 
Jag har sån här jobbig ångest. Liksom, jag vet inte vad jag vill! gAaah.
Hur kan det kännas men ändå inte?
Jag vill jag vill inte jag vill jag vill inte... Va fan, allt snurrar i huvudet på mig.
Jag mår illa av allt. SPYR!
Jag vet en sak. Men det är min djupaste hemlighet. En olaglig längtan. En längtan här ifrån.
Längtan till en annan planet.
Min hemliga längtan är stark.
Men det är nånting som håller mig kvar, nånting som får mig att ha kvar båda benen på jorden.
Jag vill här ifrån!
Jag vill ha en puss! Jag vill ha käääärlek.


Stress

idag blir det stressigt, men som sagt allt ordnar sig säkert... Hehe, nej nu ska jag kila till Ninja! Skriver senare om jag har tid

Slänger in dagens:

Humör: Jora de är bra! :)
Plus: Absolut Ninja, och Jessika! :)
Minus: Spya
Kläder: trasor haha nej men jeans och svart pösig tröja
Frisyr: utsläppt
Låt: The climb
Händelse: bio med klassen, snubben, pannkakor
Planer: Va fin
Drog: Ninja is my drog
Måste: nafa, kanske städa
Saknad: Fan ingenting :O
Önskan idag: klippt
Ser fram emot: Allt som har med glädje!



Elaaak!

Jag är elaak. Men det är ingen som vet det. Bara Ninja, men hon är minst lika ond som mig bakom hennes vackra gröna/blåa ögon. Det är ingen som anar vad som lurar inom oss! Shit pannkaka asså. Det är när vi äter pannkakor som vi blir styggast så är det bara. Så passa er.

Nej men seriöst, jag är så olaglig i mina tankar ibland... Mohaha. Och de va skit skoj att laga pannkakor med Ninja. Allt är roligt med Ninja! Det är därför jag kallar henne bästa vän!

På att tala om ingenting är Jessika hemma! Wieee! Hehe och brun va hon också! Hhihi. Aja välkommen hem sötis :D

And I,


Jag blir så besviken på mig själv för jag vet vad jag drömmer, men jag förstör det bara mer och mer för var dag som går.

I can almost see it.

Bio idag med klassen. Dagen var soft. Hehe. Imorgon ska vi ha sportdag, och sedan på kvällen ska jag vara servetris.
Snart är det träning för min del, och sedan ska jag hem till ninja och laga pannkakor! Mums.
Usch känner mig så förvirrad... Vet inte vad det beror på. Plus att saknaden växer inom mig. Sitter och kollar på bilder. Sure, jag var verkligen inte snygg, men jaa...What can i do? Jag längtar faktiskt långt här ifrån. Önskar att det vart sommarlov nu. Och att allt bara kunde årdna sig. Nobody know bur i do... Aja nej nu ska jag tänka på nått annat.

Tjulong

INTE BRA VA FAN!


Eller? Va? Vad tyder detta på? Dags att ge upp?

Långsamt förväl.

Dagen har rullat på. Och imorgon blir det bio med klassen.
Jaa som sagt livet rullar. Har inte så mycket att skriva... Lite bloggtorka på väg känner jag.
Aja kan ju slänga in dagens på samma gång:

Humör: Helt ok
Plus: Fixat lite byxor
Minus: vet inte riktigt
Kläder: linne och trosor... Hihi.
Frisyr: utsläppt
Låt:My love is your love 
Händelse: tårta
Planer: stockholm, och träffa syrran imorgon
Drog: no drogs
Måste: städa! :O
Saknad: hm...
Önskan idag: att jag var kännslolös...
Ser fram emot: typ morgon...

Rooooobin! <3

Gjorde precis som ninja!

Exakt, jag gjorde precis som Ninja. Jag blev medlem. Att vara medlem gör så att man kan samla poäng och sedan få gratis kläder. Busänkelt och smart! Varför inte testa? Jag tänker iaf ge det en chans. Klicka på bilden så kommer ni direkt till sidan. Good luck!

s som i sliten och söndag.

Allt va bra igår. Mer än bra. Jag hade det skit bra rent ut sagt. Efter allt åk hit och dit så slutade kvällen hemma hos adam med Jossan och Jonah och självklart Adam också. Det var skoj skoj måste jag säga. Vart även sent igår. Kom hem 1. Gick och la mig och sedan kollade jag på tv och läste bok. Somnade med tänd lampa och tvn på. Hm kanske inte så smart men ändå. Idag är jag väldigt trött och vaknade för typ en timme sen... Så jag vet inte kanske blir det en hemma dag idag? Ladda inför bion med klassen imorgon? Juste får inte glömma ringa syrran! Haha. Sen aa jag fundera på att sy lite idag. Det vore lite kul! Eller väldigt kul... Sen min fråga...

Ska jag göra hål i ett par av mina ljusa jeans? Är det snyggt? Själv älskar jag det, vet inte om det blir bra? Ska jag ta risken?

Du gammla du fria...

Idag är det studenten. Wie grattis till alla som springer ut!  Ska aldelse strax göra mig iordning. Själv så ska vi åka till 2st student mottagningar idag. Kommer bli stressigt men skoj. Sen kan vi ju inte glömma att det är Sveriges National dag.
Så grattis Sweden och studenterna! :)
Nu ska jag göra mig fin puss hej!

jag kan inte ljuga för dig.

Humör: jora,
Plus: 2 nya bikinisar, och en kofta
Minus: att man tydligen inte kan försöka acceptera varandra..
Kläder: först mjukisar, sen jeans linne osv...
Frisyr: först knut, nu usläppt
Låt: Jag kan inte ljuga för dig  
Händelse: läsdag, shopping, utgång
Planer: vara fin imorgon
Drog: Mina vänner
Måste: städa
Saknad: inte speciellt mkt just nu, känns som om jag har allt jag behöver.
Önskan idag: att de kunde vara bra utan att någon vart sårad
Ser fram emot: morgon dagen, då kommer även syster!

Läs dag

Gud visst låter det härligt?
Jag älskar boken jag läser. Så fort jag läst ut den ska jag redovisa den här i bloggen jag lovar.
Om man gillar självbiografiska bäcker så borde man läsa den.
Idag fick vi även träffa våran nya svenska lärare.
Det kändes bra. Redan när han öppna munnen kändes det som om jag gillade honom.
Vi får se, nu har jag iaf höga förväntningar på honom.
Nej nu ska jag göra mig iordning, från att ha varit slappis hela dagen så ska jag klä på mig ordentliga kläder och dra till farsta! Toppen. Shopping wie!
Bye!


Fri och då bestämmer jag!

Ingen säger "sluta!"
Ingen säger "Gör så!"
Ingen säger "Gå dit!"
Ingen säger "Hör på!"
Fri och då bestämmer jag.
För snart är det jag som är kung!

Det är så livet ska va,

Pojkar pojkar...

Humör: mys humör
Plus: Linnea
Minus: hostan
Kläder: olika, just nu mjukisar
Frisyr: häst svans 
Låt: hurtful- hassle
Händelse: kiss på gatan
Planer: no plans
Drog: ingen aning...
Måste: få en kram
Saknad: jaa :(
Önskan idag: att jag va rik
Ser fram emot: att läsa boook


Hm, det händer så mycket olyckor nu. Känns som om vi ungdommar kanske borde ta och lugna ner oss.
Först en älskad tobias omkom i bilolycka.
Den ena efter den andra kraschar med moppen.
Den ena får skrubbisar.
Den andra vart tvungen att bli opererad.
Och nu? Spricka i ben och nack skador.

Hur fan ska det här sluta? Folket måste inse att vi inte är odödliga och börja ta det lite lungt kanske?

Juste youtube dampar! Vet fan inte vad som händer men men!
God natt <3

Snart är det jag som é kung!

Dagen har rullat på precis som alla andra. Fått reda på att jag ändå kanske ska vara ganska stolt över mig själv och betygen. Jag och Linnea har baktat och även gått omkring i regnet. Väldigt mysigt och skoj, men kanske inte så smart val va? Nej. Hostan är kvar och ja.. Vad ska man säga? Måste påstå att horoskopet va väl lite rätt... Eh jag vet inte. Skit samma. Måste bara säga att jag är otroligt pinsam! Bara så alla vet! Haha.

Livet har tunga stunder, det är bara det att man bara måste lära sig att se dom ljusa som övervägande.

Hurtful

You don't know what you got till you're missing it a lot.

här kommer den :

Humör: Lätt retlig
Plus: via showen
Minus: hostan
Kläder: jeans t-shirt och kofta
Frisyr: häst svans 
Låt: no air 
Händelse: falsk sång
Planer: Krypa ner i sängen och vara för mig själv, just what i need
Drog: music
Måste: läsa igenom häftet...
Saknad: sunshine
Önskan idag: att han va här nununu!
Ser fram emot: Att träffa syster...

-


Verkar som om morgon dagen inte kommer bli någe vidare? Åter står att se.
Nej jag tänkter banne mig inte luras av de där. Jag ska leva min dag som den vore
den sista, och nej då fan har man inte tid med att bråka med dom man älskar.
Nej du, haha.



what about now?

...

Här kommer lite bilder från de senaste.


Haha okej, den där bilden är himlans gammal. Haha! Det är jag och en annan busunge haha hon lär känna igen sig själv :)

Ninjas och min glass! Muums!

Jag och Linnea, nu är vi en i gänget! ;)

soommar o soool!

Haha inte så bra bild, men ninjas konfa! :)

Haha jaa de va väl typ dom bilderna... Ja ja.. Uppdaterar väll senare sitter och försöker få till en sån där riktigt design ... Orkar inte!! GAAH! blir bara så sur...

Hosta och hes som en get!

Humör: upp och ner, men nu tycks de vara bra
Plus: snackat ut lite...
Minus: Haha min vackra röst och hostan...
Kläder: Jeans och munkis
Frisyr: utsläppt och aa
Låt: I'm going home.
Händelse: gah, inte ett skit :O
Planer: lääääsa bok!
Drog: musik
Måste: ingen aning...
Saknad: min syster och olivia!
Önskan idag: sol?
Ser fram emot: Helgen kanske?

dagens låt <3

Regnig Tisdag.

Jaapp en regning tisdag. Klart hela dagen faller då. Nej då, nu överdrev jag ganksa så ordentligt. Dagen har rullat på precis som alla andra dagar. Inget speciellt liksom. Rösten är på väg att försvinna. Är hur hes som helst. Haha. Det är rätt kul men jobbigt eftersom jag har ont i halsen. Men men, vi får se hur det blir med träning ikv... ÅÅh vad jag vill ha sommar och värme. Slut med  sommarn och bara kunna bada. Nej först måste jag bli frisk. Sen blir det bada bada bada! Wie. Nej har inte så mycket att skriva... Vi hörs sen

Kiss u'

dagens:

Humör: De är bra
Plus: Sol och ute dag, och träffa jens
Minus: Hals ont
Kläder: olika
Frisyr: haha de är så fult
Låt: Ingen typ
Händelse: Inget speciellt typ lövhagen
Planer: kolla klart på shrek sen läsa min book
Drog: min bok
Måste: venne
Saknad: usch ja...
Önskan idag: hah, att plutti kanske ringde?
Ser fram emot: att nått skoj ska hända.

Aja nej nu ska de bli sängs puss hej!

Tjabba tjena hallå!

Okej tja! Har inte speciellt mycket att berätta... Så? Jaa jag är fortfarande sjuk, livet rullar på och dagarna går. Sol brännan faller på plats. Tankarna snurrar i mitt huvud och jag vet verkligen inte vad jag vill. Jag borde verkligen ta tag i saker och ting nu. Men nej, jag ska nog låta det vara ett litet tag till. Sen då jävlar. Haha.

Idag var jag och Ninja på promenad och så mötte vi Jens! Fy fan vad kul! Det var hur länge sen som helst man träffade den grabben och liksom snackade! Haha de va skoj! Nej har verkligen inte så mycket mer att säga så här är en liten tråk lista.

Namn: Ulrica Södeqvist
Stjärntecken: Jungfru
Födelsedag: 15 sep
Längd: 161 cm
Vikt: 53
Allergi: Kiwi
Största fobi: Fötter och myror!
Högsta önskan: Få simma med delfiner igen.
Bästavänner: Ninja, Linnea, Nattis, Jessika, Minea, Jassan typ. Eller nått  
Kärlek: är komplicerat

Skola: Svaaaanis
Intressen: simning vänner och tankar... mohaha
Favorit mat: Fondue
Hatar: fördommar
Gillar: glass, öppna och trevliga personer
Favorit film som gav dig tårar: ´venne...
Favorit glass: kulglass
Går loss på?: ?
Vill ha just nu: hm snyggare kropp...
Månadens måste:  vara glad
Bästa boken som gav dig tårar: Dotter önskas. Håller på läser den nu, gaah den fick mig att grina igår...
Favorit godis: helst inget alls
Frukt: Päron, eller jordgubbar om de är en frukt!
Sysselsättning: Promenader
Hur gammal är du nästa år: 16
Har du en blogg: Rätt dum fråga eftersom de är den jag skriver i
Vad händer i framtiden: Det får vi se då.
Hur mycket är klockan?: 20.59
Är du lat: najje
Är du trött: mjo

kiss u'


Sommar!

Gaaah! Det är så sommar väder det bara kan bli! Jag vill bada med får inte eftersom jag är sjuk. Det suger!!!

Should i stay or should i go now?

RSS 2.0