söndags kväll.

Dagen har rullat på. Dagen hos farfar va trevlig. Han min syssling hette tydligen Elias. Haha han sa inte så mkt. Haha, jaja ehm "bråkade" lite med faster också. Haha precis som man alltid gjorde när man var liten. Haha, aja sen vart det simning. Å nu sitter man här ska typ kila.´Puss på pannkakan? :)


1:a

1:a advent. Redan liksom. Mysmys. Inte för att det känns som om det är första advent. Tänk vad mysigt det hade varit om man vaknat och så låg de snö på marken? Men nu är det inte de, och det är inte ens frost på taken på morgorna... Jaja. Ska iaf åka till Farfar snart. Han fyller år. Wie. Och så ska jag träffa en syssling som jag aldrig träffat förut. Skoj. Sen ska jag träna små barn och sen ere simning själv. Wie. Juste de va nån som ville se kläderna. Jaja jag lägger upp bilder senare. Hinner inte just nu. Puss hej :)


lööördag,

chacha, sitter är och fryser. Inte ett dugg ovanligt. Idag har jag varit i Nacka forum med mams och paps. Köpte två jackor. Fast får bara använda den ena eftersom den andra kommer jag få i julklapp. Fast egentligen vill jag ha den nu. De vore super skönt att krypa in i den och värma sig lite...Men jag köpte även en blus och ett par skor. Wie. Sen ville mams och paps handla mat på City Gross. HAHAHA vi stog i kö för att betala maten i 50 min. Det var riktigt plågsamt. Jag trodde fan jag skulle dö...Och sen hände de en lite rolig grej när vi va där också. Jaja. Ikv ska jag vara med simon eller vi ska väl typ ut. Sen vet jag inte riktigt vad som händerrrrr. Men bree hej dååååå :)


bläääääh.

Hej det är jag som är smidigast i hela världen. Och ja jag bara älskar mig själv. Eller inte. Jag lyckas med allt man verkligen inte borde. Onödigt. Först en hög räkning och nu detta. blääääh. Damp. Åhhh jag är verkligen klantigast i hela världen. Ska typ gå å lägga mig nu har till och med ont i huvudet. Hm inte första gången den här veckan!

hur som, idag gjordes engelska provet. det gick bra hoppas jag. För den delen så brann det i vår skolan typ också idag. Så sen när vi skulle dra å käka luktade det sjukt gott. Men de va lungt. Ändå ingen goood mat.

Men jag är så jävla tråkig. Orkar inte skriva nått. Så hej då.


Angels.

heeeej, vet bloggen börjar bli mer booring än vanligt. Blir sämre på skriva. Bloggtorka som tusan. Antar att det är jag själv som skapar den eftersom jag skriver rätt mkt i en annan blogg. Haha när jag tänker efter har jag faktiskt 4 bloggar. haha. Men såklart använder jag inte dom. Inte alla iaf.

Aja idag? Aa är det ens någon som vill veta vad jag gjort?! Eh, det skiter jag i... När jag kom hem efter skolan tog jag en lång dusch sen satte jag mig och plugga so.  Nice. Ända tills klockan va 8. Då tappade jag lusten. Kollade på andra avenyn på datan. Och nu sitter jag här ska plugga mera mera mera. Hej svej!

Har inte tid med bloggen längre. Så mkt annat. Träningar, simon, vänner, plugg. aa SKOLA HELA JÄVLA TIDEN!

puuuuuuuussssssss hej...

ny vecka imorron

ååh dagarna går bara närmre och närmre jul. Och jag är tokig. Har just kollat på en jul film. Vet inte men jag är galet kär i julen. Det är så jädrans mysigt. Och jag blir glad av julen. De är så mörkt varmt och mysigt. Hihihi. Jag är på bus humör och nu tänker jag kolla på den vita Massajen. Ska öva på lite bakåt kullerbyttor också. Bara för att jag är så coooool. Pussen,


lördagen

Drog typ till ishallen, där mötte jag Danni, Kajsa och Agnes. Vi kollade på hockey och nynäs vann. Sen åkte jag bil hem med Danni. Haha det va kul. Sen tog jag en promenad med Jasse. Det var mysigt. Och himlans skönt. Shit tack bruden för att du finns. Jag kommer alltid finnas för dig. Hoppas du vet det!  

Och nu sitter jag här å lyssnar på depp musik. De e nice. Ska nog sova nu. hejdå.


Idiotiskt.

Nu ska jag fortsätta att lyssna på depp musik. Och fortsätta förstöra resten av halvtimmen på denna lördag. som du förstörde. Hej då


lördag,

idag har jag vaknat en himlans massa gånger först trodde jag att de va fredag och att jag hade glömt ställa klockan så då ställde jag klockan. Sen somnade jag om. Tog bort alarmet sov vidare. Vaknade och kunde inte somna om för jag trodde mamma och pappa höll på banka där nere. Men tydligen hade dom inte gjort det. Så aa jag vet inte helt galet!

Men imorse kom mormor o Leif hit. Fikade. Åt lussebulle. Sen stack dom. Även mams o paps dom drog ner på stan och ska hämta min syster nu. Jag håller på gör mig klar. Sen så vet jag inte vad vi ska hitta på. Har jag tur kanske min syster vill med mig ut och fotta! Det vore super kul! Ska fråga när hon kommer. Aja pussen! :D


ganska gammal bild på min älskade syster ;D


beslut...

som måste tas. Jaa. Usch efter dagen i Älvsjö vart väl allt detta lite lättare. Men ändå svårare. Shit. Som det ser ut nu vill jag antingen gå på ett gymnasium i gustavsberg. Där vill jag gå inriktning ambulans. Eller så vill jag typ gå nått med hår och make up styling. Menmen, får se hinner säkert ändra mig tusen gånger till.

hm shit tog en jävla tid att få det här inlägget skrivet. Håller på med massa annat och håller på somna.g.o.d n.a.t.t.

HEEEEEEEEEJ BLOGGEN!

Hahah okej det där va inte seriöst. Jag är inte seriös någonstans just nu. Är så där flamsig nu också. Vet inte om jag kan skylla på att jag är trött eller inte. Men kul har jag iaf. Wie. Träningen gick bra. Lalala. Jag sitter och lyssnar på julsånger. Eh pallar inte skriva mer. imorron ska vi på gymnasie mässan. wäääj. Puss hej!

älskar mig själv just nu.

Har just kollat igenom engelskan. Well, det går säkert apbra imorron. Ehm. Sen har jag vart med Linnea och vi åkte buuuuss till ICA. Förvånar det er om jag säger att jag och Linnea hoppade på fel buss?! Inte mig iaf. Haha det är så typiskt. Vill höll även på att glömma bort och kliva av bussen. Fan vad jag älskar alla mina och Linneas buss historier. HAHA! sen har vi kollat på en underbar film. Japp. Sen åt vi lite pepparkaksdeg. Japp så nu är jag tjock, go å glá! Glaaa som chocklad! Snäll är jag också. Det kan jag lova. Jag och Linnea har bestämt en sak... Haha men det är en hemlis. hihiihihihih. Det är jätte busigt. Vi ska testa en grej. Mer säger jag inte pussen! Men nu ska jag forsätta flamsa.

Tänkte nästan bjuda på en super snygg bild på mig när jag ändå är igång. Men asså vette fan om jag vågar haha! Kommer säkerligen ångra mig! men kan nog lägga in någon annan ful bild :D




Tur att man kan skylla på att man var stoooooooor där! :D


reeegn

regnet öser ner. Det borde vara snö! Jag vill ha snö! jag vill ha jul! NU! Gick med muppungen simon hem! Skojsigt, ehm haha vi stod typ ute i regnet onödigt länge. Men det var nödvändigt. Hahah. Asså jag är flumm. Övertrött! orkar inte med mig själv! Men så ska de va. Ehm vi hade lucia röstning idag. Och jag ställde upp som kandidat. Imorgon ska små barnen rösta också. Men vi får väl se. Haha men nu ska jag leka med bajsunge Linnäa! Haha moget, jag vet! ;)

Jul nu tack!

Känndes så konstigt att kolla på andra avenyn och så hade dom typ jul. Granar och pynt och allt. Vill ha jul nu faktiskt. Tänk vad mysigt med allt pynt. Stämningen och allt. Granarna. Mörkret och alla ljusslingor. Det är till och med mysigt att vara i skolan! Lucia. Ååh det är nästan det bästa med hela julen. Lucia är nog mysigast. Alla jul låtar. Alla ljus. Allt! Längtar så in i... Tänk en vit jul? Vore det inte underbart. Shit jag får så här extremt mys feelings. Konstigt nog vill jag inte ha julafton. Men allt annat med julen är så mysigt! Tycker själva julafton är överskattat. Menmen. Puss nu ska jag duscha!


vill mysa nuuuu :(((

sov morron

till 10.25. Men stackars lilla jag ska till skolan nu! döda mig... Aja blir säker as bra! pusss hej :)))))))

eh,

skrivit om det här inlägget tusen gånger nu. och det ända jag egentligen vill säga är att jag älskar dig!


ni skulle bara veta...

Dagen började bra, gick med simon till skolan. Sen hade jag so. Film. Haha höll på somna... Gör alltid de när vi kollar på film på so:n. Sen annars har väl dagen bara rullat på. Liksom inget speciellt. Bara jag som har haft cp tankar. Och bara suttit och funderat på en himlans massa. Blää :) inget vi ska snacka om! Men ehm här är iaf en bild på ninjutti å gittan ;)


:O



Kul, de där gör mig orolig. nu vill man ju inte att de ska bli en morrgon dag :O...


hallloj!

Gick upp tidigt idag och kom hem tidigt. Tävlingen var faktiskt rätt rolig. Även om jag inte är i form. Så därför var det jävligt skönt att det va en rätt lite tävling. Vi skulle egentligen varit 7st som tävla idag. Jag och Sandra och A- gruppen. Slutade med att det bara var jag och Sandra som ställde upp. Så det kan gå. Men vi hade skoj iaf. Både jag och Sandra kammade hem medaljer. 2 var. Även om ingen av oss riktigt var i form så fick vi bra placeringar fast vill ju inte påstå att det var de bästa motståndet heller. Inte så många som tävlade. Men dåliga tider. Eller Sandra slog ju sitt personliga rekord igår. Men inte jag! Blää. Verkligen inte i form.

Nu borde jag plugga men jag är helt död. Funderar på att gå å lägga mig och kolla på film. Samtidigt är jag sugen på att gå ut och fota. Hm jajaja.

heeeey!

Tävlingen, usch. Kände av armen. Och tiderna jag simmade på sög ju. 3 sek efter personligt rekord på bröstsimmet. Åh. Vann iaf bröstsimmet. Men ändå. Det är ju inte det som räknas. Imorgon är det 100m sträckor. Yeah.

Tävling!

Drar på tävling nu! Önska mig lycka till. För det kan behövas kan knappt röra på armen! Så håll tummarna pussen!


run this town

uppdatering från igår: Färgade håret vart bra. Tog svin-sprutan och tyckte jag va dö cool för jag kände inte ett skit. Hade inte ens ont i armen efter! HAHA trodde jag jah! På kvällen kunde jag knappt röra min arm! Idag är det bättre men snart är det simtävling! GAH! Sen handen sjukhus, jaa där va det en grabb som svimma, haha. Och jag fick yttligare mer medicin. Sen no provet. Mja, gick sådär. Sen gick vi ut på kvällen dö kallt. Blöh. Gick hem me simon och kollade vem som åkte ur idol. Sen soooooov jag.

Drömmde en hel sjuk sak, jag dööör. Den va drömmen va sjukt nice. Men ändå läskig. 

Skit samma. Idag är det simtävling. Och jag ska göra mig iordning nu. Pussen.


HAHAA! där var carro sjukt snygg! och hon fyllde år igår! SÅ GRATTTIS i efterskott älskade syster!


Smarta ullo!

Tjaaaaaaa, allting som stressar mig börjar lugna ner sig nu. Eller iaf för tillfället. Känner att jag får ta allt som det kommer. Orkar inte hispa runt mer. Orkar inte med mig själv när jag alltid ska hålla på och få panik för att jag vill att allt alltid ska gå så bra. Jag har föööör höga förväntningar av mig själv, så det slutar med att jag inte orkar göra någonting ist. Döö. Men nu skiter jag i det här. No:n den får gå som den går. Förhoppningsvis går det galant! Annars så har jag turen på min sida en annan dag.

Haha kom just på en sak! Ska ta svinis sprutan imorgon. FREDAGEN DEN 13. Chacha. Har jag turen på min sida? Eller är det jag som är 1 på miljonen som ska drabbas och blir cp? Springa, gå baklänges. Prata så mina vänner inte förstår mig och så att dom faller ner på marken och brister ut i skratt och tårar? No prov imorgon. Mjamja är det jag som kommer få hjärnsläpp och inte minnas ett skit? IG. Bara för att det är fredagen den 13. Färga håret. Kommer det bli missfärgat? Ojojoj, härligt men chansningar här i livet. Vågar inte säga att jag inte tror på sånt där. För antagligen kommer det hända nått då haha. :D

Nu ska jag hoppa in i duschen. Hörs. Pussssssen ¨

 


JUSTE! Höll på glömma att jag börjat käka omega3 som Jasse! Vill fan bli lika smart som henne så måste testa om de funkar :D hahaha!


gonatt!

skolan dödar mig. Klockan har blivit för mycket! godnatt omvärldens. Jag ska sova och sura för att jag suger i skolan. Och orkar inte plugga mer. Puss på rööööööven! HEJDÅ! Damp.

sholahopp

Panik. Det är nånting jag drabbas av hela tiden. Jag känner att jag verkligen inte har läget under kontroll. Allting bara rinner mellan fingrarna på mig. Tiden bara försvinner. Ett ögonblick. Som nu. Jag började skriva små ord och nu är tiden redan ute. Jag måste sova nu. Annars kommer jag vara död imorgon. Åh jag får verkligen panik. Tiden finns ju inte ens. Plugga hela tiden. Hinner egentligen inte ens träna. Men jag vill. Jag MÅSTE. Vill vara med Simon. Hinner inte. Tiden finns inte. Jag börjar fan nästan gråta. Prestations ångest kallas det. Ändå är jag så jävla lat. Åh sjukt mig :(((

Trött hela tiden. Kan sova hur länge som helst. Spelar ingen roll vilken tid jag vaknar eller går och lägger mig. Åh orkar inte mer. GOD NATT.

Gonna leave this world for a while

Dagen har jag tillbringat i/på uppvärmt och nerkylt vatten. Simbassäng. Ishallen.

I simhallen fick vi möta på 2st som kom från kinas landslag. Dom ställde upp på foton och sen hade dom kollat på någon grupp och sen skulle dom åka. Men de va lite kul att få träffa dom.

Många skriver så poetiskt. Jag älskar att skriva av mig. Skriva om tankar som bara flög förbi för stunden. Ibland är det svårt. Framför allt när man är glad. Jag vet inte varför. Men på nått sätt så när jag har nånting att vara deppig för eller är så super förbannad. Då kan jag skriva massa. Men oftast får jag inte fram det jag verkligen vill få fram. Lyckas inte förmedla. Konstigt. Men älskar att läsa när folk skriver av sig. Det får en att själv tänka. Och inse att man är inte ensam. Hur ensam man än tror att man är, så finns det alltid någon annan som också gör misstag. Någon annan som känner likadant. Någon annan så tänker i samma banor. Någon. Någon som gör att man inte är ensam med allt det där. Hm nu har jag nog satt igång tankesnurran ordentligt. Å så har jag huvudvärk. Så detta är slutet på detta inlägg. Godnatt.



free fallin'

Shes a good girl, loves her mam a
Loves jesus and america too
Shes a good girl, crazy bout elvis
Loves horses and her boyfriend too

Its a long day living in reseda
Theres a freeway runnin through the yard
And Im a bad boy cause I dont even miss her
Im a bad boy for breakin her heart

And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin

All the vampires walkin through the valley
Move west down ventura boulevard
And all the bad boys are standing in the shadows
A ll the good girls are home with broken hearts

And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin
Free fallin, now Im free fallin, now im
Free fallin, now Im free fallin, now im

I wanna glide down over mulholland
I wanna write her name in the sky
Gonna free fall out into nothin
Gonna leave this world for a while

And Im free, free fallin
Yeah Im free, free fallin


Lite bilder ni kanske inte sett.










she is a good girl

Det var mysigt hos farmor, maten var super god! Sen var det kul att träna små barnen. Och min träning gick super. Simmade 3250m i streck utan att stanna. Haha. Det var faktiskt kul! 
Och imorgon kommer Kinas landslags tränare till oss! Ska bli sjukt kul. Hoppas han vill träna oss. Det är bara lite svårt för han kan inte ens engelska. Menmen. Vi har ju Haishan som förhoppningsvis kan vara våran tolkare. Haha. Det vore ju super kul. Då blir det super hård träning. Kineser är ju hur hårda som hellst. Och det är ju inte direkt så att man vågar maska på hans träning. Haha.

Kommer ihåg när Haishan tränade oss. Hon var rak på sak gjorde man tex en övning så kunde hon säga alla bra utom du! Haha. Och så kunde hon be en att simma igen och visa dom andra hur fel man simmade. Fast det var inte så farligt eftersom alla i simgruppen kände varann och bara skrattade med en. Däremot var det inte kul när man skulle stretcha. AJ AJ AJ. Haha hon vågade verkligen pressa en. Men det är ju rätt bra. Förutom som dom där kineserna som börjar med gymnastik i tidig ålder. Dom förstör ju deras leder, bara för att bli något. Det är faktiskt riktigt hemskt. Tycker iaf jag! :O


Farsdag.

Förstår inte varför man har farsdag eller morsdag. Men men. Vi ska iaf hem till Farmor snart, vi ska äta lunch och fira min syster typ. Hon fyller år på Fredag. FREDAGEN DEN 13! HAHA otursbarnet. Haha. Och så ska vi väl fira farsdag också. Ärligt jag brukar aldrig köpa nånting på fars/morsdag är det någon som brukar lyxa till det med paket? Men nu ska vi faktiskt åka. Och sen ska jag träna små barnen. Kul det var ett tag sen nu eftersom jag haft så mycket i skolan. Men pussen.




Du finns fortfarande i tankarna tobias...


in your arms.

Idag har jag vart med brudarna och först åkte vi och shoppade hårfärg till Frida. Shit. Nu är alla brunetter typ. OCH jag känner mig jätte ful i håret. Känns grådaskigt. Vet inte om jag ska färga om det? Eller om jag ska göra det blondt igen... aja. Kollade på tv serien som 9ab i min skola är med i. Super. Guds tre flickor. Sen efter ett tag kom min sötnos, å så gick alla till adam. Mys.

Det är helt sjukt. Saknar Simon så fort han går. :( åh så kan man inte skicka sms heller. Inga pengar på mobilen. :(  Älskar verkligen dig simon.


idag...

... är dagen då de gäller. Yeah. Snart är det spanska prov och jag kommer antagligen faila. Buhuh...Önska mig lycka till!

Leendet på läpparna...

...precis där det ska sitta! YES! Sitter och lyssnar på Linneas(nea) låt. Gaah i'm in love! Oh yes. Älskar den! Och vet ni?! Även om det är spanska prov imorgon så bryr jag mig inte. Jag är gladgladglad! Så jävla glad! Går inte att besrkiva. Det bara är så. Ett leende på läpparna. Precis som det ska vara. Känslan man längtat efter. Åh! Haha allt känns så underbart!

Å kanske är det jag som har torr humor eller så är filmklippet underbart kul!

puss hej


standing strong

Sitter här med fel inställning. Inställningen att allt suger. Att jag suger. Att jag inte kommer klara eng läxan. Att jag inte kommer klara spanska provet. Åhh så fel! Man ska inte tänka så. Fan. Jag kan. Jag är bra. Blää det suger. Ont i huvudet,trött. Vill bara sova. Åhh.

Jag SKA klara spanska provet. jag KOMMER klara spanska provet. Fast just nu känns allt värdelöst. Klarar inte av att lära mig när det är så svårt. Men jag måste. Måste vara duktig i skolan. Får fan inte ge upp nu. Känns som om jag är skoltrött och vill bara skita i allt. Men de GÅR INTE. Kom igen ullo du är bäst. Du klarar allt!!!!!
Shit vad ska jag ta mig till. Vill sova. Orkar inte mer. Shitshitshit. Vill ha allt överstökat nununu! Nej nu ska jag kila för jag har faktiskt saker jag måste få klart!



 Fuck this :(


I don't believe you.



Det är läskigt och jobbigt att ha förmågan att bara skjuta upp saker och ting. Det är inte den person jag vill vara. Jag vill vara den duktiga tjejen som tar tag i grejer på en gång och sen whop så är det klart. Hm usch. Är så trött. Trött hela tiden. Funderar på att inte träna ikv. Kanske måste vara hemma och plugga. Shit nu börjar jag få panik. Saken är att det inte är ett KANSKE. Utan ett måste. Fuck. Aja. Måste plugga nu och ringa papsen. Hej då.


tankar. Vägen jag valde att gå.

 

Jag ångrar inte besluten jag har tagit,men det skulle ju känts bättre fall man aldrig behövt ta dom....-Jassan B.

Det var så jäkla bra sagt. Jag menar man ska ju inte ångra något. Framför allt inte sånna beslut som kändes bra i stunden. Livet bjuder en på enormt många olika erbjudanden. Så många olika vägar att välja mellan. Livet blir vad man gör det till. Man väljer olika vägar som leder till en annan väg. Och vad man än väljer för det med sig konsekvenser. Så är det bara. Det kommer man aldrig undan. Ibland hade det varit lättare om man inte behövt välja. Klart man väljer fel ibland. Liksom att ha kraften att vara stark och vishet att vara klok, det är inte nånting som bara finns där. Men vad man än väljer att gå för väg så i slut ändan är man ändå glad att man är just den man är. Jag vill iaf inte att någon ska tala om för mig hur jag ska leva mitt liv. Vad jag ska välja, hur jag ska vara. Jag vill lära mig själv. Lära mig av mina misstag. Bli stark och växa som person. Ingen är perfekt. Men att våga vara sig själv och att gå sin egen väg det är så nära man kan komma ordet parfekt.


Trött.

Direkt när jag kom hem satte jag på en film. Flickvänner från förr. Så jäkla bra. Usch är verkligen super trött och har ont i huvudet. Mums. Hm nyss hade jag hur mkt som helst att blogga om och nu bara försvann allt aja.

S som i Söndag och...

...sista dagen på lovet. Gud vad tiden går fort (när man har kul.) Och även när man har mindre kul. Och på tal om att tiden går fort så har det faktiskt gått 9 månader sen Tobias lämnade oss. Tiden läker faktiskt sår. Olika fort från person till person. Vissa kanske har bättre läkkött än andra. Jag är nog en sån som det tar tid för. Och tid är nånting vi har. Eller inte länge till.

Iaf inte klass 9a. Även där har tiden gått fort. Jag minns fortfarande dagarna då man började skolan. När man alltid ville ha sin mamma eller pappa med så man kunde hålla någons hand. Men med tiden har vi alla blivit större. Alla vi i klassen har haft en underbar tid tillsammans. Men snart är allt slut. Både tråkigt och skönt. Skönt att kunna gå vidare och skaffa nya kontakter och bara komma här ifrån.

Men det är inte bara klassen man ska bryta sig ifrån. Även sina närmsta vänner. Dom man träffat varje dag i 10 år. Man ska liksom lämna allt som man alltid kallat sin trygghet. Läskigt men ändå spännande. Sen sa jassan tänk om det här är vår sista sommar tillsammans. Och ja. Antagligen är det vår sista sommar. Vi kommer skaffa nya vänner nya umgängen. Inget kommer vara sig likt längre. Därför vill jag minnas det här året som ett av mina bästa. 

Pussen


Halloweeeeen.

Sitter med den älskade laptoppen i knät. Har försökt skriva inlägg flera gånger idag. Men alltid slutat med att jag inte riktigt vetat vad jag skulle skriva. Så de får bli nu. När jag sitter vid den här datan så finns det alltid så mycket att blogga om. Plus det är så skönt att skriva. Eller asså tangentbordet är super nice!

Men jag har tänk på att halloween måste vara något bland det mysigaste någonsin eller? Tänk er själva vad man kan göra denna kväll till. Att gå till kyrkogården där alla ljus brinner på kvällen. Så långt ögat kan nå. Sitta inna och äta god middag med familjen, eller varför inte med någon som man tycker om? Eller kanske en middag då alla är utklädda och allt bara är helt galet. Vet inte men man kan göra så mycket av en kväll som denna. Klart man kan göra det vilken annan kväll som hellst. Men det va just idag alla tänder ljusen vid gravarna...

Min kväll började med middag hemma. Tända ljus och mys. Hade fin besök också. Farmor och syrran och hennes grabb. Maten var super. Innan det vart dags för efterrätt gjorde jag mig redo för att kunna dra ut lite senare. Sedan vart det god tårta och sen rullade vi iväg mot bejes olycksplats. Fortfarande helt galet, jag förstår verkligen ingenting. Så väl på plats började tårarna rinna. Kunde inte hålla dom inne. Saknade växer faktiskt. Jag var inte ensam där. Det var fler som hade tänt ljus, och det var även två till som tände ljus där för tobias. Sedan drog vi vidare till kyrkogården. Där var det verkligen fint. På bejes plats kändes allting så jobbigt och tungt. Sorgligt och hemskt. På nått sätt så vart det så mkt enklare att vara på kyrkogården. Kändes mer opersonligt. När man tände ljus vid minneslunden kände jag inte att det var någon speciells plats. Men hos beje är det bara beje. Hm. Sen drog jag iaf ut en stund men jag saknade min Simon för mycket så bad Jeffie köra hem mig. Tack! Så va med Simon ett tag tills det va dags att dra hem. Menmen. Nu ska jag iaf sova pussen!


RSS 2.0