Det är väl nu resan börjar.

Jag fattar inte, det vi snackat om så länge det som man har räknat dagarna ner till. Det som varit så långt kvar tills, det sker imorgon. Imorgon sätter vi oss i bilen som rullar på mot klövsjö. I klövsjö kommer 2 vilsna flickor hoppa av med massa myror i brallorna, med längtan tills att få åka skidor! Asså det ska bli så kul. Det är imorgon vi åker! Haha det är väl ändå nu resan börjar, jag menar det här med att packa att göra sig iordning lägga fram kläderna man ska åka i, att bara duscha kvällen innan osv. Men iaf, när jag och Ninja skulle ta packningen hem ifrån henne och ta oss ner till mig så frågar Kenta:
- Har du med dig kängorna Ninja? (Fast han ser dom stå på golvet)
- Jaa jag packade ner dom i påsen.
- Jaha är du säker, vilka kängor tog du då?.
Så tar Ninja upp skorna och ojjsan då va det visst inte dom kängorna...
Nej då va det Kentas skor. Hahah dessutom hans enda par skor! Jag trodde jag skulle dööö! Men ja ni, jag ska försöka blogga så mycket som helst när vi är där så ni kan få läsa om oss två i skidbackarna. Som lär sluta skit bra! (ironi!) Hahahha men det är inte säkert att det går, hoppas att vi får till internet där uppe! Men nu är detta inlägg slut, Ha ett bra sport lov alla (:


Snart lov liksom.

Okej idag hade vi so provet, det gick bra kändes det som. Så lite stolt över mig själv är jag trots allt. Annars kan jag inte säga så mycket mer än SKIT! Tur att vi slutade tidigt idag i skolan för jag hade fan inte kunnat hålla mig speciellt mycket längre. Det är inte lätt nu, och du gör det inte lättare.

Aja skit samma skoldagen var inte den bästa och de kanske inte dom senaste har varit pga detta. Men inget jag vill ta upp på bloggen så nu snackar vi om något roligare, idag har min käraste mor vart och hämtat min mobil som äntligen har kommit! WIHO! As kul ju. Sen har jag vart på konfirmationen också och även vart hemma hoss nattis en stund och senare även gymmat. Skoj skoj. Usch usch har mycket att tänka på just nu, vad ska jag göra liksom? Aaa klart inte ni läsare kan svara på det eftersom jag inte berättar nått. Men ååååååååååååh! Jag behöver någon att prata med! Tur att jag och Ninja drar på lördag då slipper jag den här skiten i en hel vecka. Ända tills på måndag, jag ska samla kraft sen ska jag fan ta tag i det här men vet inte hur. Kanske är det bästa att bara lämna allt? Kanske får lite konsekvenser men om de är så här det ska vara så sticker jag.
Aja duschen väntar bye.

.

Hm allt går upp och ner som en berg och dal bana. Ena stunden kan man leva med det andra påminns man om att det är sjukt och att det verkligen inte kan vara sant. Hur kunde något sånt fint finnas och i andra sekunden helt borta för alltid. One love, one life. Hm, venne det går lättare nu allt går lättare för var dag som går, men sen kommer det jah då när allt kommer igen. Tänk om han står där i dörrkarmen och kollar på mig, tänk om han står bakom min axel just nu och läser det jag skriver.  Tänk om han sitter hemma hos henne i hennes säng lägger armen om henne och säger det är okej nu jag är här, jag lämnar er aldrig igen. Kanske ger henne en kyss på kinden. Svarar på allas sms och säger jag är hemma nu. Kan någon föreställa sig hur allt skulle bli då? Jag kan inte det men de ända jag tänker är att allt skulle bli bra igen. Men antar att de ända jag kan göra är att tänka tillbaka till allt bra som vart. Alla fina stunder, som vänner och som pojkochflickvän. inget är som förr, men jah jah ska försöka sova nu natti <3 God natt

Tobias Bejeryd i våra <3


Onsdag! Fan vad de rullar.

Jah du nu är det slutet på onsdagen! Wiho veckan den bara rullar, man fattar ju nada. Kan inte förstå att det snart är sport lov! Då sticker jag och Ninja från de härliga glada nynäs. Fan så jäkla skönt att få komma bort ett tag. Och inte nog med att bara få komma bort, utan att liksom självaste Ninja ska med också och åka skidor! Hahaha ninja som aldrig åkt skidor det ska bli så jäkla kul fifan vad blider det ska bli! Imorgon är det so prov, vg kan ju slänga sig i väggen... Får vara glad om jag får G i guess. Men men. Engelskan vart det bara G i. Och spanskan klarade jag. Borde vara nöjd men vet inte... Hade nog hoppats på mer än så. Nu är det väl tvn som väntar men jag måste bara säga en grej jag längtar efter sommarn! Det vore sjukt kul om sommarn vart så som planerat typ, eller önskat.

typ nått sånt här:

Gotland med Ninja,
Träffa Olivia
Sommar jobba tsm med Ninja
Åka nån stans med familjen
Bada med kompisarna
Tillbringa mycket tid på ringvägen!

Ofta inte lite soft? Jag läääängtar efter sommarn/ våren tänk alla härliga kläder och allt! Jah jah nog snackat om det tv nu sen dusch sen plugga eller nått se ya!


SHup.

Hallå, idag har jag pluggat en massa so. Både skoj och lång tråkigt. Låter kanske konstigt men på nått sätt gillar jag svenska och so ämnena mer än dom andra ämnena i skolan, förutom idrott och textilslöjd. Men aa. Och denna gång ska vi ju som sagt ha prov i politik på torsdag. Jag hoppas på vg. Men det är ju inte gratis här i världen så jag måste plugga massa! Men ja även om det är jobbigt så är det bara jobbigt imorgon sen på torsdag är ju provet och sen är det fredag och sen lov! Så fatta sen va skönt när man får till baka provet och så står det VG. Baaah! haha då skulle jag bli glad. Men ännu bättre vore det om vi får tillbaka engelska proven snart och det står ett VG där, för jag har det tufft med engelskan. Mitt mål den här terminen är att behålla alla mina 10 vg, och höja mitt G i engleksa till VG. Bild och musik är väl inte heller så svårt att få VG i så nu jäklar ska jag ligga i den sista delen av terminen. Nu vart det mycket snack om skolan. Jah jah nyss kollade jag på andra avenyn jag bara ääääääääälskar det pogramet! Det är skit bra trots att det är på svenska?! Jah jah nu är jag sugen på att ta en varm ducsh plus att imorron har vi sov morron så, so long suckers! ;)




mera läsare till bloggen,

http://www.viraltrafik.se/?eranflicka

Tydligen om man klickar på länken så kan man göra sig medlem och så kan man få mera läsare till bloggen, ganska tufft... Haha :)

reklam

nu äre reklam, jag sitter och kolla på lipstick djungel. Så otroligt bra. Kom in halv 9 käkade 2 mackor... MED MÖGEL PÅ!!!! Fyfan asså! Sen hoppade jag in i duschen kollade tv, hoppa in i duschen igen skölde(stavning) ut hårinpackningen... Fortsatte kolla tv och målar naglarna. hihi, nej nu är reklamen slut vart ett kort inlägg nu men vi hörs puss

Saknar dig... Det gör vi alla, du finns i mitt hjärta och många flers. Jag älskar dig, de är jag inte ensam om att göra.
Sov sött dröm om oss. (som du brukade säga: sov sött dröm om mig, puss) Och du? Jag drömmer om dig ofta både natt som dag. Vila i frid <3

Måndag,

Nu sitter man här igen fast jag verkligen inte borde sitta just här, borde inte sitta här med en stor dataskärm framför mig. Det borde vara den röda so boken. Men liksom jaa, vad ska man säga? Fick reda på idag att jag iaf klarat engelska provet vi hade senast. Och idag gjorde vi spanska prov, hoppas jag klarade det, de skulle jag verkligen behöva och skulle uppskatta det hur mycket som helst! Men men de är vara att vänta och se. På torsdag är det so prov. Tydligen är det ganska mycket som man ska kunna. Och på so provet har jag ganska högt krav, jag vill helst ha vg, får jag g blir jag väl lite besviken. Så om jag ska uppfylla min "dröm" borde jag sätta mig och plugga nu! Så tjingeling <3


Äckel söndag! å'öpäkl,ÖPÅK,esw

Jag gillar inte söndagar och fan inte den här!  Idag var det simträning tidigt imorse. Sen var det bara hem och börja plugga spanska. Jag hatar spanska eftersom jag är dålig i det och då är det inte ens kul. Fatta en hel jävla söndag med bara spanska plugg. Fyfan! Och imorgon är det prov och jag kan typ ingenting. Imorgon på provet kommer det ju fan stå FAIL i min panna. Det är inte ens roligt kommer säkert få omprov och sen på trosdag är det prov i so och det är typ as många ord och grejs man ska kunna där. Fattar inte hur jag ska hinna. Och nu har jag huvudvärk också så jag satte mig en liten stund vid datan, snart är det mat också. Kan inte koncentera mig på nånting liksom ont i huvet och sen vår älskade Tobias som finns i tankarna hela tiden. Man undrar liksom vart är han nu? Hur mår han? vad gör han? Ser han mig? Hör han vad jag säger? Vet han att jag älskar honom hur mycket som helst? När kommer han tillbaka?..........ajbk akb r<,zhje aja maten klar nu hej då.

Alla <3 dag.

Tjenixen, just nu sitter jag och leker med ännu fler blogg designer haha. Suck jag är inte så bra på att göra dom fina. Men den jag har nu ser lite barbie/barnslig ut. Så ska byta sen.


Idag åkte vi ner till centrum beställde blommor till begravningen. Och sen åkte vi och handlade senare åkte vi hem jag städade, sen byggde jag och pappa på min bro så nu är den snart klar. Haha och så har vi fikat idag också vart en ganska mysig alla <3 dag tillsammans med famlijen trots allt. Men jag hoppas att vi går ut ikv hela gänget eller kanske är här inne på mitt nystädade rum. Saknar faktiskt alla ur gulliga människor som brukar vara med ute. Den här veckan har det vart så mycket plugg så inte haft tid att gå ut, och sen igår var några ute men då gick jag och Linnea på promenad ist, det var riktigt skönt. Det var så otroligt mysigt liksom vi satter oss nere vid NSS och åt lite kladdkaka och pratade om allt vackert. Och en massa underbara och lite annorlunda minnen. Ja faktiskt det mesta. Och idag fyller sötnosen år. Så grattis Linnea min älskling <3

fredag den 13

Okej, här kommer förklaringen till ingen uppdatering. En del av mig och många andra försvann natten till den 1 februari. Vår älskade Tobias hann bara bli 16 skulle bli 17 den 28 april. Det där och allt plugg har bara gjort så jag verkligen inte orkat skriva ett ord i den här bloggen.

Nog om det och här är min dag.  Först var jag och solade men ninja och linnea, bara det var ett litet äventyr i sig, senare åkte vi till olycksplatsen och då vågade vi inte hoppa av vid den rätta busshålls platsen, pga att det är fredag den 13 och för att det var rusnings trafik så vi ville inte springa över vägen mitt i kurvan så man inte ser om det kommer nån bil eller inte, plus att vi inte hade reflexer på oss heller så vi åkte 2 stationer till och hoppade av vid lidatorp och gick över bron och små sprang hela vägen till olycksplatsen, måste sett lite kul ut. Där lämnade vi våra alla <3dags prylar till den älskade. Sen kom pappa och hämtade oss, vi berättade om vårt härliga äventyr och han frågade mig om jag verkligen trodde på sånna myter, jag svarade jaa. Senare när jag var ute och gick med Linnea lyckades jag ramla, och senare när jag skulle plocka fram glas till myset framför tv lyckades jag ha sönder 2st glas. Antingen är jag bara almänt klumpig eller så är det oturs dag! :) Aja nu ska jag fixa lite design till bloggen som jag kan ha så länge tills jag fixat klart den andra som verkar ta ett tag.

  Alla <3 dag present till Tobias Bejeryd från Ulrica (jag) Ninja och Linnea.
Vila i frid <3

En comeback från ullis.

Hejsan, inte så mycket tid till att förklara men det kommer ett längre inlägg ikv. Hänt en hel del grejer som dom flesta redan vet. Så har inte kännt för att blogga men nu börjar suget komma igen, och för tillfället ser bloggen bajsig ut ska fixa senare inte just nu ska kila bye.

tjingeling

igår vart det inget inlägg på grund av att jag kom hem halv tolv och var då skit trött orkade inte sätta mig vid datan och gick och la mig, Nu är klockan halv tio och jag ska strax åka till ösmo. Men igår städade jag hela övervåningen, och sen satt jag och latade mig vid datan en stund. Sen kom ninja och hernvall, fast dom va inte här speciellt länge. Sen gick jag ut med Dennis Jesper och Wille. VI gick ner på centrum typ. Ehm sen skulle typ Wille käka pommes, haha och då kom typ några kompisar till Jesper dit också. Sen va vi där ett tag och sedan gick vi hem till Wille. Men nu ska jag kila till kyrkan och sedan när jag kommer hem måste jag fixa en musik uppgift, så see ya :)

RSS 2.0