sådär jah!

Efter en hel dag hos frissan är man nu...brunett! Tro de eller ej. Jag trodde det inte. Vart inte alls som jag tänkt mig. Men är faktiskt riktigt nöjd! Wie. E lite sprallig ska snart ut yeah. Pussen! :) Bild kommer sen när jag lyckats fånga mig själv på bild. Mohahaha! :D

Halloj!

Nu är jag ny duschad och ska börja göra mig iordning. Härligt. Idag är en ny dag. En bra dag.(?) Haha har inte den blekaste om vad som händer idag men det är väl så det ska vara. Hoppas på en dag med bra humör och bra saker. Allt annat kan ta sig! Hur som ska jag iaf färga håret.. Nervös? Måste erkänna att jag är lite nervös. Tänk om jag inte passar i det. Ojojoj. Men nu ska jag klä på mig och göra mig redoooo. Pussen...






Torsdag..

hade faktiskt tappat kollen på vilken dag det är. Snart är lovet över och dagarna har bara rullat förbi utan att något speciellt har hänt. Javisst snart ska man återvända till skola och slita på krafterna. Idag har jag slösat bort dagen genom att städa, visst låter det otroligt kul?

Haha idag har jag varit rätt irriterad. Hm, tänk på onödiga saker som bara sågat ner mig själv. Vart lite sådär lagom irriterad av saker som man egentligen inte borde bry sig om men min ilska över saker och ting behövdes komma ut. Så då var det bara droppen. Förlåt flickor.

HAHA, juste hade lite skoj med ninja en stund vi lärde oss nånting. NÅNTING. sen gick jag hem och åt. Sen gick jag hem till sötisen skulle velat vara kvar där hur länge som helst. Men pappi är en liten glädje dödare. mohaha.

 

imorgon händer de, pussen


Man i the mirror.

Vaknade alldeles försent idag. Fick en sån där chock. Jag som alltid brukar vakna tidigt.. Jag somnade ju till och med tidigt igår. Så de kan bli. Så det vart lunch ist för frukost. Idag ska jag städa lite grann. Fort ska det gå också för jag tänker inte sitta här hela dagen. Så det så.

Juste Ninja länkade en länk till mig som säkert flera stycken sätt. Handlar om Katrin.


När jag ser det där klippet tänker jag " hur tänker man när man blir gravid och hatar barn och bestämmer sig själv för att behålla barnet?" Eller så säger hon de där om att de blir bra blogg om hon själv inte kommer tycka om barnet bara för att provecera alla andra. Och jaa det har hon nog lyckats med. Men om det är sanning så borde hon kanske växa upp lite och tänka på fostret som ligger i hennes mage. Som faktiskt kommer att bli ett barn som kommer att kalla henne mamma. Och som kommer att kräva mycket. Kan ju inte vara kul att vara de där barnet och veta att man verkligen inte var önskad... Hoppas hon bara överdriver...

lite bilder.






resten kan ni få en annan gång orkar inte lägga upp dom nu. Pussen.


allt annat kan ta sig...

...för jag är lycklig! Dagen har varit bra, vart tyvärr inget prov så får göra de nästa torsdag. Då blir de ingen golf. buhu. Dagen har varit grym. Spenderats med dom bästa. JAPPJAPP. Först fotade jag lite med Fridaj. Sen mötte vi Linnea och JAsse. Lekte lite sådär. Senare ville vi ut. Åh alla mina sötnosar var med. Jappjapp. Ninja, Jessika,Linnea, Jasse, Simon. Mhm. De gillar vi starkt. Sen kom jag försent hem också men de va bara för att jag inte kunde slita mig. Busigt. Ojah. Imorgon ska jag städa klart. Sen så vet jag inte vad jag ska göra. Hoppas någon vill leka med mig. Annars blir det tråkigt. Sen ska jag träna.


osöt brud. Sjukt söt.


godmorgon...

...alla morgonpigga! Idag vaknade jag vid 8! Hoppade in i duschen och sen när jag kom ut var det sol ute. Mums en härlig dag. Så får väl ta med mig kameran ut idag. Har verkligen längtat. Idag blir en bra dag. Hoppas jag. Igår var bara en onödig dag. Onödig av längtan och saknad. Onödig av ett annat skäl också. Tänker faktiskt inte blicka tillbaka till den tiden. För den var bra lite då och då. Ungefär 1 gång i månaden...  Men skit samma. Det spelar ändå ingen roll nu...

 


Jag på konfa kortet som kom igår, :)


så onödigt.

en onödig bild jag tog när jag hade tråk. 

 
sådär lite galen, ful konstig bild.


helt galen, om man ändå haft de humöret hela dan! :)





.


Seg som..

...satan. Inte förns nu har jag äntligen fått på mig kläder. Har fortfarande morron frillan. Ska fixas. Har suttit och pluggat och städat lite idag. Har itne orkat allt för mycket. Nu ska jag bara fräscha upp mig lite sen ska jag nog fota lite. Eller nått om jag orkar. Gud så fort allting svartnar nu. Det är både skönt och tråkigt. Man tror nästan att det är dags att gå å lägga sig igen. Jajaja.



Juste! Bokat tid för att färga håret. Fredag... Ojojoj...! :)

helt galet ägg.

Haha har sådär lagom tråkigt. Borde egentligen städa men orkar inte har så ont i magen... Så jag satte mig ner och kolla runt lite på folks bloggar och du märkte jag att det finns grejer som man aldrig trodde skulle finnas. HAHA. MELODI-ÄGGET.

Tydligen ska man lägga ner det tillsammans med äggen som man ska koka. Och när  äggen är löskokta spelas melodin "Killing me softly". Och när äggen är mittemellan lös och hård kokta spelas "I wish I was  hen" och när äggen är hårdkokta spelas "Carmina Burana".



:(

Just nu är jag så jävla argh! ååååååh.

stick. bara stick.


hellut,

Idag mår jag tusen gånger bättre än igår. Fryser inte. Eller de är lite kyligt. Men inte alls som igår. Hostar inte lika mkt. Det är ju super.  


Dagen har varit myyyysig. men pusssssssss orkar inte hänga vid datan.


<3 dig

sjuk typ,

hm kvällen var otroligt rolig. Idag känner jag mig inte speciellt pigg... Eller hostar och så och just nu känner jag mig bara frussen och hostar hela tiden. Hoppas allt blir mkt bättre tills imorron! :)

men men orkar verkligen inte skriva. Hör av mig när jag mår toppen pussen.

lördag och looov.

Hej hallå, orkade inte skriva nått igår. Men men, vi gick till kulturskolan för att se när några kompisar skulle sjunga. Hela föreställningen sög riktigt hårt. Det var väl bara 3-4 låtar som sjöngs bra. Ibland fick man undvika att mötas någons blick och verkligen bita sig i läppen för att inte bryta ut i as garv. Sen gick vi till någon pizzeria för att wille typ skulle äta. Senare gick vi runt lite bara. Det vart typ super kallt så folket gick hem till mig. Det va mys. Sen orkade jag inte skriva nått när alla gått såså.

Nu äre lov fan! Sooft.

Och idag ska jag till NattoPatto. Vi ska äta middag och mysa framför film och bada spa. Chilla galet liksom. Super nice liksom! :) :)

Ullo, Natto, Tesso å Becco. YEah det kommer bli galet. Men nu måste jag städa och göra mig finfin. Pussen


seeg torsdag

Usch, först idag så tänkte jag, ååh shit kommer inte palla hela dagen utan att vara ute nånting. Vara helt själv. Plugga. Sitta vid datan. Nej usch så jävla uttråkad jag skulle bli då. Efter ett tag tänkte jag hm kan nog vara rätt skönt. Ta en dusch dricka te. OSV. Jovisst så länge det varade. USch. Har fan sittsår i röven. Ont i ryggen. Buhu vet inte vad jag ska ta mig till. Tänker fan ta en kopp teee och kolla på film. USCHA. Det här suger. Pussen.

Puss i knäväcket. hej då ....

Juste?! Jag vill ju färga håret, vet vilken färg men borde jag?! :)


Tankar. Ta mig inte för givet.

Seriöst hur många gånger har man inte tagit någon för givet? Tillexemper man tror att ens vän alltid ska finnas vid sin sida. Ja det är väl så man säger till varann? "Jag ska alltid finnas vid din sida." Ibland är det sant och ibland blir det bara tomma ord. Man kanske bara inte orkade mer. Så när man vänder sig om och behöver sin väns hand så finns det ingen kvar. Antar att det hänt alla mer eller mindre. Eller ens mormor, morfar, farmor, farfar. Jaa allt vad det kan vara. Man tror att de alltid ska finnas där. Varje dag i hela sitt liv. Men en dag är dom borta. Vet inte hur ni är men... jag. Jag har nog aldrig riktgit förstått det där med att ena minuten kan allt vara jätte bra och andra så är allt borta. När mamma och pappa tillexemper säger så här "vi ska till farmor en stund och fika ska du med?"

Då kan jag tänka nej jag orkar inte skönt att vara hemma själv jag följer med en annan gång. Men en annan gång kanske inte hon finns kvar. Jag blir äldre dom blir äldre. Så är det bara.

Jag blir äldre, mina vänner blir äldre. Man går ut grundskolan... Börjar gymnasium. Alla vill olika här i livet, antagligen kommer vi gå olika linjer. Kanske olika skolor. Man skaffar nya intressen och nya vänner. Man växer helt enkelt ifrån varandra. Då finns inte tiden kvar. Tiden då man bara vände sig om och röck tag i kompisens arm och sa jag behöver dig.

Det finns så mycket som kan hända. Man kanske bråkar om nånting värdelöst. Eller kanske om nånting som betöd otroligt mycket. Helt plötsligt så finns inte vännen kvar. Den vännen som alltid ställt upp. Den som alltid fångar upp en när man faller. Den som gör fallet mjukare. Jag vet att ingen klarar sig genom livet utan en vän vid sin sida. En vän som betyder lite mer än alla andra. En vän som man kan lita på. Någon som man kan prata ut med om allt...nästan allt iaf. Jag skulle iaf inte klarar mig utan en sådan vän.

Eller det behöver inte vara en vän eller en släkting. Det kan lika gärna vara din pojk/flickvän. Efter ett tag kanske man tar det för givet att den personen älskar en. Att den accepterar en precis som man är. Att den personen ska finnas där. Även om man vet att det inte är för alltid så kan man lätt glömma det. Man kasnke offrar allt. Glömmer vännerna tillbringar bara tid med den som man älskar mest. Låser in sig på rummet och bara myser. Antagligen har man en otroligt bra tid tillsammans. Men en dag... jaa då kanske han/hon har hittat någon annan. Eller bara lessnat på en. Känslorna har svalnat. Helt plötsligt står man där ensam kvar. Utan vänner utan någan man kan borra in ansiktet vid halsen och bara dra in doften. Helt plötsligt måste man ta klivet utanför den låsta dörren och möta en skrämmande värld med skit snack över allt.

Vännerna kanske inte finns kvar. Vännerna kanske har skaffat sig andra intressen. Andra vänner. Jaa vad gör man då? Då står man där ensam. Vännerna som lovade att alltid finnas vid sin sida är helt borta.

Det kan hanlda om precis vad som helst. Man glömmer så himlans lätt att ena sekunden finns allt och alla. Allt är super och bara på någon sekund kan allt förändras. Helt plötsligt finns ingenting kvar.
Jag vet att det inte bara är jag som gör så. Och vi alla blir äldre varje dag, varje minut, varje sekund som går. Så en dag när man som minnst anar det är allt borta. Allt som man trott var en självklarhet.

Jag kan inte lova mig själv. Och tänker verkligen inte lova någon annan. Men jag tänker iaf försöka att inte ta allt och alla för givet. Jag ska visa hur mkt folk verkligen betyder för mig. För en dag finns dom inte kvar. Och då vill jag iaf att dom ska veta hur mycket dom egentligen betyder för mig.

Jag tycker att ordet älskar är ett uttjatat ord. Slitet som fan. Tror knappt på ordet längre. Men när jag skriver det nu... Så är det verkligen inte tomma ord. Och jag älskar verkligen mina underbara vänner. Och ni vet vilka ni är... <3

regn.

Ska snart hoppa ner i badet. Myyyys eller vad liksom? På spanskan kollade vi på film och jag har hittat min man. Punkt slut.




tja osnygg...

straight through my heart.

Humör: upp å ner, glader eller nått just nu.   
Plus:  plugga med frida å hennes pappa
Minus:  somna ensam
Kläder: jeans å tröja
Frisyr: nålar
Låt: olika
Händelse: nja ska göra prov på lovet? :S
Planer: plugga
Drog: mysa
Måste: plugga.
Saknad: vet faktiskt inte riktigt.  
Önskan idag: nånting :)


hel knaaaaaaaaaas.

Cp onsdag!

Inte roligt. ARGH. Riktigt ARGH. Retstickor överallt. Omprovet i matten gick ju åt helvetet. Inte bara för mig utan för typ alla! Kul...... No grejen så kommer PEEEER på att jag kanske borde jag om hela skiten ist. Amen tack. Här har jag pluggat på skit saker i onödan. Tänker göra provet på höstlovet så har man det gjort. Japp. Dennis är eeelaaak. Kallar mig för hundbajs. Å den vissna BlOMman är inte heller speciellt snäll... Och GOLFEN? Så som jag sett ifram emot den... Men gå å häng dig den vart inställd. Vilken jävla dag asså. Blööh. SUg snopp.

Nej men ska hem till Frida med Emma också. Ska plugga so. Yeah. Haha brudarna får mig säkert på bättre humör. Vem vill vara en bitterfitta liksom??????????? INTE JAG IAF :O


so damn beautiful

har badat idag med klassen. Yeah. och just nu? Ja då sitter jag här med No boken uppslagen och försöker få in skiten i huvudet. Måste även plugga till matteomprov imorgon. Kul att hela klassen ska göra det! wie, de gillar vi lätt. åååh på fredag har vi so prov. åh yes.

Vet inte men jag börjar längta tills man plockar fram allt julpyssel och lucia. Så mysigt. Eller NYÅR. YEaH. Så mysigt liksom. hihihi. Eller halloweeen. SHit asså lite tillfällen då saker och ting är liiite mysigare. Haha nu vart man på sånt där mys humör liksom. eh skit samma palla måste plugga hej dåååååå :)


mja.

Hm, även om saker och ting inte går sådär topp så rullar saker och ting på. Snart lov. Åh ett litet leende klämmer sig fram på läpparna. Yey. Har inte så mkt att säga, träningen gick segt. Precis som hela dagen. Men nu tänker jag faktiskt hoppa lite i min säng till jag blir trött och stört däckar. Godnatt alla gullefjun.


nu ere måndag...

... för dig som inte visste de. haha. Helgen bara flög förbi och jag önskar redan att det vore fredag. Tröött som ett svin är jag. Somnade i data stolen med No boken i knät. Skönt. Innan jag somna hängde det regn i luften nu ere sool. Härligt. Matte provet idag gick väl inge vidare. Antar att det bli omprov. Gahh. Menmen, snart blir det att dra upp till simhallen oyeees de gillar vi. Puss hej så länge.


hösten är ju mysig men det är lite för ofta regn, och muppen där längst till höger är och blir bruuuun.
Orättvist.....

dagens

Humör: trött å mys, på gränsen till lite tjurig...  
Plus:  vakna upp å ha en sötnöt vid sidan.
Minus:  plugg
Kläder: mys
Frisyr: gaaah fulfulful cp knuut
Låt: ghetto gospel
Händelse: en busig liten ludde kanske? :)  
Planer: plugga å sova
Drog: musiiic in my head.
Måste: plugga.
Saknad: nobody.
Önskan idag: Tss vet inte :O


RABIH! <3333

haha bara för att reta ninjutti :D

Trööttt.

Först hade jag och sandra träning med "vår grupp". Sen gick vi och åt lite mat. Senare var vi med i Sannas grupp. 1-2 åringar ungefär. Sjukt söta. Haha man kunde inte sluta lee. Så otroligt söta. Senare var det dags för vår tur att träna. Jobbigt javisst. Haha men Ludde tränarens son ååh sååå jedrans sööt han va väl dagens solsken. Liten busunge. Efter ett tag vart han trött och ville hem och sova. Så kände jag mig också dom sista minuterna.

Just nu känner jag mig trött å på myshumör. Vill bara krypa ner i sängen och mysa. Kolla på någon film. Klockan är bara 9. Men det skiter jag i för det händer ändå inget kul vid datan så varför sitta här och plåga sig med alla tankar och tråkigheter. Nej tack. Lägga sig i sängen och kolla på en mys film å vara glad och somna sött. Ja tack. Ehehe. Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i min underbart härliga säng. So long suckersssss.


juste min rara tränare har laddat upp 2222222222 cp filmer på mig. Guuud så kul man kan ha. Öhhhh.
Hej då! :)

söndagar...

jaa sorgen sitter kvar i söndagar.

sssss.

söndag. Simning. Seg. Solig. Jaja, man kan komma på massa. Men nu ere så att jag borde plugga. Och nattis åkte för en liten stund sen. Lyssnar på skön musik. Åh yes vi gillart. Å så har jag kommit på att jag är kär. Fast inte alls lika som jag var förra året. Då var jag helt såld i Robin Bengtsson. Chaa han va charmig och jag gillade hans röst. Nuu ere Rabih. Seriöst. Är han inte lagom gullig eller????. Ninja älskar Nicklas. Jag tycker han är ful. Usch. Ninja är söt.

haha så oseriöst inlägg men jag vet inte vill ut och fota de är soligt. Men neeej jag måste plugga!!! Blööh. Snart ska man åka å dö i en simhall också. Sjukt varmt i simhallen så då är det inte så kul att vara tränare. Men jora det är kulkulkul. MEN hej då! :)


och tack världens bästa chribba! :D

Gästbloggar

TJABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBA!!!!!!!
NU ÄR JAG KLAR MED ULRICAS DESIGN! :)

BTW, Jag heter Christoffer.
Här är mina spotifylistor:
http://open.spotify.com/user/chribba020/playlist/1oihymtS8GxRhR5xcbinCs

http://open.spotify.com/user/chribba020/playlist/3oA3cZfQ06Oqllhuot4h5p

http://open.spotify.com/user/chribba020/playlist/35Nw5GOwS3CROOo62IBhL1


Vad tycker ni annars om denna strålade design med fläsh och grejjer?

Bästa!

Igår kväll. Jag hade verkligen ingen lust att skriva alls. Jag var för glad för att orka tänka. Ville verkligen inte förstöra. Ville bara sitta å slappa! Började med skolan, senare hem och dricka tee med ninjutti bara sitta å slappa liksom. Prata om allt. Sen matimati. Sen drog vi hem till hjärtegullet och sjöng singstar. Fan va vi va bra! Gud så kul jag hade. Älskar henne!

Och idag? Regnet öste ner och jag kände att jag lika gärna kunde följa med mams ner på centrum trevligt att umgås lite. Så de vart 2 par gulligull trosor. En bh. En t-shirt och en jacka. Bilder kommer sen. Laddar batteri till kameran. Vi tog en varsin latte och en macka typ. Sen åkte vi och handla mat. Å nu sitter jag här och väntar på att hjärtegull nr 2 ska komma. Aa hon kallas även Nattis pattis. Hehehe. Ikv blir det FONDUE. MJAOU. Så jedrans gott. Heheheheh. Men pussen! <3


freeedag!

idag är det fredag. En fredag som kommer bli som vilken dag som helst. Har inga planer alls inför helgen. Hm. Eller idag ska jag faktiskt leka med Ninja. Det ska bli kulkulkul. Det här är första fredagen på ett tag som jag inte längtar och hoppas på något speciellt. Faktiskt rätt skönt. Eller nått. Fredagar är kanske lite för överskattade? Jag tänker liksom wow nu äre Fredag nu ska de hända grejer! Haha eller nått. Men idag tänker jag bara gud va skönt med helg. Bara ta det lungt städa lite och bara softa. Skönt att inte se i fram emot något. Hihih. Nej nu måste jag göra mig i ordning annars missar jag skolan puss i knäväcket.

och du, jag kommer inte vänta mer. Men om du ångrar dig finns jag kanske kvar.


dagens

Humör: typ så där haha orka bry sig liksom! 
Plus:  foton.
Minus:  superkallt.
Kläder: olika
Frisyr: olika
Låt: battlefield- jordin spark 
Händelse: golfen kanske, vann nästan över anton!
Planer: träna små barn imorron
Drog: music 
Måste: läsa so.
Saknad: Inte en skiiiit.
Önskan idag: hm nja finns inte så mkt å önska. :)


Fina FFFRIDA!

höst, oh yes.

Sitter här med mys musik i öronen. Redigerar lite av dagens bilder. Lite pinsamt att man vart så snygg på dom få bilderna man vart med på. Men kul å kolla på alla andra knaaasbilder. Åha är på sånt där cp mys humör. Tänk vad det ska bli mys att krypa ner i sängen. Längtar något så otrloligt. Tänker bara lägga in någon bild annars får jag bild brist på en gång! Haha. Menmen puss hej.


Höööst å haaaalt.

hahahahaha. Hemlis! Men nu är det fan riktigt fint höst väder! Jag ska bara börja plugga lite på No:n. Sen vill jag ut och fota i det underbara höst vädret! Nu är frågan bara vem vill med?! Jajaaaa. Brb plugg å bra musik! yey. Lägger upp bilderna sen pussen!

JUSTE! Blivit dåligt med bilder på bloggen men det är bara för jag verkligen har riktigt bildbrist! Men på lördag har jag antagligen mera bilder och ny design sååå. Snart! AJa puss

dagens:

Humör: glaaad, åå typ bara ullis.
Plus:  gym.
Minus:  bildbrist.  
Kläder: smutsigt...ehehe
Frisyr: fulsomfan.
Låt: red- Daniel M
Händelse: skoogen,
Planer: don't worry be happy. yeah! :)
Drog: music 
Måste: plugga no.
Saknad: Hurru du, idag är jag fri som en fågel. Förutom olivia :((((
Önskan idag: gå å släng dig i väggen yey :D


sååååå,

haha det vart en snabb dusch. Idag har vi haft en underbar orientering. Vi skulle ta genvägar som ledde till att vi fick klättra ner för dom brantaste brantarna haha. Det gick ändå rätt bra för oss. Sen fick jag lite knaas ideér så vi börja filma in lite knas videos när vi sjunger å håller på. Tjaaa det va kuuuul! Det sägs att det snöade nyss. Hoppas det inte ligger snö på backen imorron. Det är ju fan inte ens riktig höst. :(

Måste hinna ut och fota innan snön faller. gahah. Nej nu ska jag bara lägga in en dagens sen blir det sängen puss hej <3

åh hello.

Helt slut i armarna efter dagens gym pass. Shit asså. Åh så sitter man här. Har precis kollat på Andra avenyn. Och så just nu sitter jag och diggar världens härligaste låt. Den är superduper bra. Tycker iaf jag. Lätt veckans låt iaf. Men nej hinner faktiskt inte skriva mer just nu. Måste duscha. Skriver kanske lite snabbt sen.

never back down.

oh yes, sätter på det där som folk kallar careface. Det där som får en att gå utan att kolla sig för. Javisst. Ska inte bry mig mer. Eller inte om det här eller dig iaf. Förlåt. Waste of time i know. Men nu har jag insett att det är lika bra att jag går min väg. Nununu. Innan det är alldeles försent. Innan vi sårar varann allt för mycket. Så sätter på mig mitt careface och går min väg. Ska bara le och skratta vara trevlig mot alla. Leva upp till mina mål. Glömma allt som får en att stanna upp för ett ögon blick.

För trots allt är det bara 

femhundra tjugo fem tusen sexhundra min på ett år. Vem vet, vilken minut som helst kan allt vara slut. Over. Så inte tänker jag slösa fler minuter på att sitta och fundera hur framtiden ska bli, hur jag ska klara nuet. Vad som hände igår. Vad jag gjorde för fel vad jag kommer göra för fel. Vad du gjorde, hur du kommer vara. Det skiter sig det samma, varje minut för sig. Låta klockan ticka och känna leendet på läpparna och vara precis den jag vill vara. Och verkligen inte ta någon skit.

Resten av minuterna av det här året ska jag leva upp till mina mål.


old pic, old me...



hej hopp gummi snopp.

Kom hem vid ett. Skönt. Super skönt. Rotade lite i frysen efter nått gott och jag hittade lite glass. Mums. Satte mig vid datan och bara var almänt lat. Så jaa nu sitter man här. Dagen har varit? Hm jaa okej den har dugit. Varit helt okej. Även om man hellre hade legat hemma i sängen och kollat på tv medans regnet smattrade på rutan. Men nej. Ikväll är det träning precis som så många andra kvällar. Vet inte igår hade jag bara ett psykfall. Och idag orkar jag inte bry mig. Allt ordnar sig liksom. Det är bara att lee. Låtsas som om inget hänt. Men nu ska jag nog läsa lite no. Hörs senare


fix you fix me

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above earth or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream, down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face and I...


Tears stream, down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face and I...


Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you.

Texten beskriver verkligen. nuet. Eller nått. Jag vet inte tänker inte skriva speciellt mkt om det. För det är verkligen inte meningen att det är många som ska veta om det. Det får hamna på den andra bloggen. Men texten får mig verkligen att tänka på så mkt olika saker som man gått igenom. Tänker inte heller ta upp alla tillfällen för det är så mkt som många som läser min blogg verkligen inte ska veta. Men kan tänka mig att några små busungar förstår lite vad jag menar.

Hur som dagen har varit seg. Å rätt så dålig. Punkt slut hej då hej. Blöööööh.


Linnea åååh.

  Från Linnea:

Hahah går inte att beskriva dig gumman. Jag älskar dig hur mkt som helst och jag är så glad att du alltid finns här när jag behöver någon. Du har hjälpt mig när jag har haft det svårt. Och när du tror att jag glömmer dig, så gör inte jag de. Du är bland dom få som jag tänker på från dag till kväll. Tro inget annat. Du och jag har för många minnen. Inte ens en hundradel skulle få plats på den här lilla skriv rutan. Men nånstanns dom finns plats är i mitt hjärta. Och där sitter dom inristade livet ut. Du och jag som irriterande tonåringar, du och jag som ny utbildade studenter, du och jag som nyblivna mammor, du och jag som änkor, du och jag med rosaa hår och rullator race, du och jag hand i hand i graven<3



Åååh, alltid. Verkligen vi har verkligen tagit oss igenom alla jävla tider tillsammans. Ända sen problemet var att man var liten och kär i någon och vågade inte fråga chans på den tills ett problem är så mycket mer. Tills livet börjat sätta en mycket mer på prövning. Vi har haft så många sjuka och roliga minnen tillsammans. Och jag vet
att det jag gått igenom har fått mig rätt knäpp eller nått. Och du fanns alltid där. Precis som jag alltid kommer finnas där för dig. Mörka dagar som ljusa dagar har jag dig vid min sida och du mig. Hand i hand genom allt. Ensam är stark men tillsammans är man oslagbara. Hade jag inte haft dig så vet jag inte vad jag hade varit för person idag? Kanske hade jag inte ens existerat. Det är nog ingen inte ens du som vet hur stor del av all smärta jag bärt på som lättat genom att ha dig vid min sida. Jag vet att det inte varit lätt för dig heller, men tillsammans har vi klarat det. Om inte du skulle orkat vem fan skulle gjort det då? INGEN! Absolut ingen! Fan vad jag är glad att jag har dig! Skulle du försvinna skulle mitt liv gå under. Och det är inget jag bara säger. DEt är verkligen sant! Shit, kan inte ens tänka mig tanken. Du å jag med rullator race. Längtar redan. Spelar ingen roll om du skulle hamna på andra sidan jorden. För jag skulle ändå vara din vän. Skulle höra av mig varje dag. Åh ett liv utan dig finns inte. Det gör verkligen inte det! Kan aldrig någonsin visa min tacksamhet för allt du gjort för mig. Men jag ska aldrig släppa taget och alltid vara här för dig! ALLTID. Skulle aldrig låta dig gå...

Jag älskar dig. och det kommer från hjärtat.

 

 

 

 

 

 


villll.....

...ut å fota..... men måste städa sååå hej då så längeeeeeee.


seg söndag.

Bara för att jag var så hm, aa skit samma. Inget lördags humör iaf. Eller det känns som om helger är så överskattade. Skit samma. Bara för att min Lördag vart bland dom sämsta någonsin igår så glömde jag helt bort dom bra stunderna dagen hade bjudit på. Jag glömde helt bort att jag hade spelat Tennis igen. Och hur kul var inte det då? Jo det var super! Allting har säkert en mening bara man inte söker efter den?... Blööh.

Allt känns så fel. Imorgon börjar skolan igen. Inget mer gå upp klockan 5. Inget mer gå runt i arbetskläder. Inge mer sjukhus. hm. Både skönt och jobbigt? Usch på allt plugg. Allt är typ upp å ner? Vet inte men ingenting är som det ska? Eller hur ska det vara? Åh.. nej nu ska jag städa å plugga. SsSsSsSSen ere träna små barn med Sandra och sen träna själv. Skönt, hm faktiskt något jag ser fram emot.

Snart kommer Farmor också så ska skynda mig att göra mig iordnig. Nu vart jag glad också! Hihi. Tack chribbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

ååh,

cp feelings. Är verkligen less på allt. Du behöver inte älska mig, du behöver inte låssas. Men att vara trevlig ska väl inte vara så svårt? Det är verkligen inte alltid man orkar vara stark. Iaf inte när allt är värdelöst. Spelar ingen roll längre. Ska gå vidare som om jag inte bryr mig... Åkte bil med ett par coola grabbar dom va roliga. Dom fick mig glad. Dom är snälla, haha fast dom tycker vi är jobbiga. Så kan det bli. Men ändå vill dom åka runt med oss. Haha busigt. Ska sova god natt..........

buuuuus,

Är sådär galet trött. Och det fick jag skämmas över på träningen. Tur att det inte bara är jag som kan bli sådär galet jobbig. Jag och Sandra höll på varje vila. Så inte fan vart det någon vila. Haha höll på spruta vatten å aa jag har ingen aning. Skratta det gjorde jag iaf. Till slut smittades det även av på Ylva. Såå woops så var vi 3 jobbiga brudar. Men haha det var så klockrent. Och så fruktansvärt kul! Höll på missa bussen upp till träningen också. Eller aa jag missade den faktiskt. Så fick åka tåågtååg. Tåget som är min nya bästa vän. Tåget som jag tillbringat rätt många timmar och minuter på dom här två veckorna. Alla tankar. Alla ord som sagts på tåget. Mhm.Mhm. Nej men jag skulle kunna sitta här och skriva massa. Bara för att jag är glad. Och lite trött. (flamsig) Och på världens mys humör. Mys musik i öronen. Muuums. Men får väl gå å lägga mig och krama om kudden. Kan nämligen inte sitta kvar längre för jag känner att jag börjar bli lite yr igen. :S ... Woops liksom. Så ska kila innan det blir värre.

Godnatt alla godinga där ute! :)


regler är till för att brytas.

Gaah är så super trött. Blir att sova tidigt ikväll med. Upp tidigt imorgon igen. Buhu. Hatar att man måste ha håret uppsatt. Brytit mot det. (tur ingen sa till mig) Och nu har jag också målat naglarna. Mihih. Busigt. Men dock med typ ljus ljus ljus rosa. Så syns knappt. Vill ju ha smycken och skit också på mig. Men det kan jag inte för de vet jag att dom kommer säga till om. Och väldigt onödigt att ha på sig eftersom det ändå inte kommer synas när man ändå ska ha på sig sjukhuskläder. Men saknar liksom att ha en ring på fingret...

Juste vet inte vad jag tänkte imorse. Men höll på sitta kvar när jag egenligen skulle hoppa av tåget. Bläää. Mupp unge jag är liksom.

Eheheheh e trött som en gris. Vet inte vad jag ska ta mig till. Är rastlös. Men ändå orkar jag inte göra nånting :(


by my side.



trudelu, ska hoppa i sängs nu. Ska kolla tv. Kanske somna i tid också. Det vore bra. Trött som fean. Dagen har varit chillpill. Och juste! Hahaha fick veta en hel fläng grej! Vilka muppar det finns asssssååå. Hon skulle bara veta hur det ligget till! Haha. Nej men seriöst orkar inte tillbringa mer tid här nu. Puss på pannan så hörs vi!


Visste du ...

 



att jag vill - krypa ner i min säng å mysa.
att min senaste kyss - var ett tag sen...
att jag lyssnar mest på - musik
att jag pratar - ganska mycket,
att jag inte gillar - folk som vägrar förstå när dom sårar någon, eller att dom gör fel...
att min första riktiga kyss - var med Bejeboy
att jag avskyr när folk snackar - om saker dom inte vet ett skit om.
att kärlek är - så jävla komplicerat.
att jag gillar att - mysa. Det bästa jag vet!
att jag alltid kommer att - vara en mysig liten sak.
att jag är hemligt förälskad i - någon som jag verkligen inte tänker säga.
att sist jag grät var - någongång.
att min mobiltelefon är - är såå gammal...
att när jag vaknar på morgonen - kollar jag på klockan och blir lika chockad varje gång
att innan jag går och lägger mig - skickar jag iväg ett eller två sms och kollar på tv.
att idag har jag - somnat på bussen
att jag just nu tänker på -  en fin person.
att i kväll ska jag - ta en varm dusch å kolla på tv.
att i morgon kommer jag - gå upp klockan 5.
att jag hoppas - på att det blir så.
att jag verkligen vill - ha fredagsmys


Myyys,

Kom hem runt 4. Efter jobbet köpte jag en halsduk och ett par vantar. Och en ny väska! Behövdes! Nu är det bara en jacka och några skor ett par stövlar och jaa något lite stiligare. Hehe. Måste dra in till stan någon dag. Sen måste jag köpa massa koftor och sånt där också och jeans. Buhu. Låter som om jag inte har några kläder alls. Känns verkligen som om man går med samma kläder hela tiden. Ändå köper man bara mer o mer. Och man har bara mindre å mindre kläder kvar. Hel knäppt. Somnade på bussen hem från gullmarsplan. Sköönt. Är så jävla trött. Å på så otroligt mys humör. Vill krypa ner under täcket och ha någons armar om mig. Fryyyser. Vill kolla på film. Men inte ensam. Det här suger ju. Brrr. Vill att klockan ska ticka så man kan lägga sig i sängen och sova. Så att det blir en ny dag. En dag närmare Fredag. Freeedagsmyyyys. Eller inte. Men då är det ju ändå helg. Så fruktansvärt skönt liksom. Bara  ta det lungt. Sova ut. Träffa den man vill. Fördröja tiden precis som man vill. Ni skulle bara veta vad jag vill. Hihihihihih. buuusigt.


:O

jag är galen, redan klar. Ska dra snart... Buhu kunde sovit några minuter till :O


du är den...

Kärlek skör som glas. Ändå stark som stål, övervinner allt!


buhuhu,

Har fucking ont i huvudet. Dock snurrar det inte lika drastiskt längre i skallen på mig. Men känns som om det börjar komma tillbaka. Ska gå å lägga mig hade jag tänkt. Vill faktiskt inte svimma. Det här är en extremt obehaglig kännsla. Det vill jag lova!

Super duper Chribba ska börja med den nya blogg designen också! Superduper liksom. Blir glaaad att han orkar lägga ner så mkt tid på nånting som bara ska se bra ut. För lilla mig, en blogg som knappt någon läser. Men bara han tycker det är kul så!

Aja nej dagen har varit bra, eller rätt rolig. Eller nånting. Vet inte en fet jävla blandning. En massa nya intryck. Gaah. Ska dricka lite vatten nu. Sen krypa ner till kojjs. Mysa lite. Smsa lite. Kolla lite tv. Bara vara. Precis som allt ska va.

Tänk om man var Kung för en daaaaaaag?


dagens:

Humör: neutralt.
Plus:  haha konstiga männsikor :O  
Minus:  det snurrar!
Kläder: sjukhuskläder
Frisyr: sket it hade utsläppt 
Låt: sweet dreams
Händelse: nada 
Planer: träna hoppas jag 

Drog: alvedon
Måste: ha ... 
Saknad : ollevivia  
Önskan idag: bort med skiten...

 


det snurrar

...som fan. Jag blir nästan rädd. Ni vet när man reser sig upp för snabbt och det känns som om man ska svimma?! Så har jag kännt i ungefär 1 timme nu. Så fort jag gör nånting blir det svart för ögonen och jag tror att jag ska rammla ihop. Sjukt pinsamt när jag gick av tåget kunde knappt stå rakt. Gick fan nästan som ett fyllesvin. Fyfan asså. Ont i huvudet har jag också. Asså vill inte bli sjuk nu...Eller vad är det för skit. Buhu... Aja det ordnar sig.


sweet dream or a beautiful nightmare

Är kääääär. Låååååten. Gaah jag döör. Den är brabrabra. Sitter här å är allmänt cp i huvet. Lyssnar på mys musik. Är mupp. Lite små busig. Har ont i magen å knät. Ler å flinar, ser allmänt retard ut. Frågan är vad gör man med sånna som mig? Slänger dom i papperskorgen? Näe inte så mysigt. Lite elakt faktiskt. Kanske ska man hmmm, kramas o kittlas lite? En liten puss i pannan? MHM aha det gillar vi! Så ska det va! Haha. Helt galet... Borde fan kasta mig i sängen. Ska upp bustidigt imorron. Att jag en orkarrrrr! Men ni vet jag kan inte slita mig från den underbara muuusiken som spelas i mina öron!


pics


hade lite tråk så tog några cp bilder :P








söööndag

seg söndag. Inte varit den bästa helgen. Men den har varit bra! Fredags sög rent ut sagt. Förutom en grej. Hm igår. Först ganska segt men ändå sköööönt. Sen så regna det så vi stannade inne. Vart film kväll hos mig. Jaasse o Lönnäa sov kvar. Mys. Idag är jag bara sååå trött. Blir snart träning också. Orkar inte... Men men.
lägger in lite bilder från igår

i will try...

ska aldrig mer älska någon...
alla försvinner ändå bara en efter en...


Första lördagen

...på länge som jag får sova hur länge jag vill. ÄNDÅ vaknade jag halv 9, det sög ju rätt hårt. Men ändå så kunde jag somna om som tur var. Vaknade halv elva då. Helt okej. Då slipper man sova bort hela daaaagen. Wie.
Har sjukt ont i min hand också. Kände inte det speciellt mkt igår. Men idag känns det lagom mycket liksom...
Igår kväll sög rätt hårt. Var bara arg å besviken. Irriterad. Åååh. Allt. Fan för igår asså.
När jag kom hem så var jag faktiskt glad. turturtur. Å så fick man ett lustigt lite telefonsamtal. Hehehhe. Det var lite kul. Saknar ninja... Hm. Fick iaf byta några ord med henne igårkväll också. Uscha vad jag saknar många. Inte roligt. Nej men hallå. Nu ska jag sluta skriva annars kommer jag bara bli arg igen. Bläää. Puss hej.

Färska hollon, svenska gubbar.

Brrrr det är så fucking kallt. Tänker helt ärligt krypa ner nu i sängen efter min varm dusch. Gaah. Skulle kunna sova i duschen. Fast nu längtar jag mer än någonsin till min säng. Att veta att man ska upp klockan 5 imorron är inte speciellt lockande. Men ändå vill man skynda till sängen så man hinner tillbringa så lång tid som möjligt i den så hej då alla glada! Nu ska jag mysa! :)

8...

hm, bajs... Blivit påmind 2 gånger den här morgonen om att det är den 1a... Och det betyder 8månader sen våran älskade Tobias försvann. Det gör lika ont varje gång någon skriver om att han är borta. För det är i just det tillfället man förstår det som bäst. Varje gång man säger Tobias är död för sig själv då sticker det till i tårkanalen och allt bara forsar. Det är tre ord. Tre ord som man ska förstå. Två av orden passar inte ihop med namnet. NEEJ! Det gör det verkligen inte. Och det verkar itne min hjärna heller tycka. För att det känns inte som om jag ännu riktigt förstått. Tobias. Beje. Behe. Tobbe. Bästis. Jaa allt vad det nu är som du vart kallad för... Kärt barn har många namn. Javisst. Nu finns du verkligen inte hos oss. Men ändå är du bland oss. I oss. Runt oss.

Nu börjar det bli kallt, men i våra hjärtan där är det alltid varmt. Och där finns du!

Vila i frid bästaste Tobias!



111111.

Börjar 1 idag igen. Sista gången... Sen äre gå upp klockan 5 som gäller. Myyyys. Och imorgon är det fredag! Dags för FREDAGS MYS! Aja vi får se hur det blir med det. Hehe. Men hur som snart är det helg. Och jag längtar galet. Vet inte riktigt vad som händer i helgen. Men hur som så tror jag att det blir en bra helg! Eller inte. Gaaah jag hatar horoskop. Jag vet inte jag är fegis och tror på dom. Fast det är helt cp. Den säger att jag inte behöver några förändringar för det är tydligen ett dåligt tillfälle. Men just nu känner jag att det vore ett toppen tillfälle. Och imorgon kommer någon jag tkr om dra sig ifrån mig. GAAH. Så får det verkligen inte vara. För det är imorgon det är Fredag........Fredag betyder helg. Helg betyder att man ska vara med någon man tycker om... Så jobbigt allt vart nu. HAHA, jag vet jag är jobbig, fjollig, töntig. Haha Menmen, nej jag bryr mig inte om den där skiten. Om allt blir som planerat och lyckat kommer det att vara den bästa helgen på suuuuuper länge. Jag lovar! Hihi. Hoppas det blir så bara, annars kommer jag bli hur besviken som helst. Bara vänta å se.

Om du ändå bara förstog...

hej hopp,


Bara för att jag älskar hösten och mina brudar.

RSS 2.0